Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα το 11 ηταν χαλαρα ενα απο τα χειροτερα επεισοδια που εχει βγαλει η σειρα.και το preview για το επομενο και τελευταιο αυτης της σεζον δεν δειχνει να ειναι καλυτερο..αλλη μια σεζον που ξεκινησε ωραια και τελειωνει με ηλιθιοτητες..

αν εχει μεινει καποιος που το βλεπει ας μου εξηγησει

γιατι οι μαλακισμενες οι νεραιδες καθοντουσαν σαν παπιες ενω ο αλλος ετρωγε τη τρελη?δηλαδη ποσο φοβητσαριακα ηλίθια οντα?

γιατι υποτιθεται οτι οσο ηταν κρυμμενοι δεν θα μπορουσε να τους δει οποτε δεν κινδυνευαν...και τι στο διαολο νεραιδες υποτιθεται οτι ειναι, οχι πριντειτορς...

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.?.

Σημαινει στην Ελληνικη αργκο οτι επεσε σε επιπεδο λαουτζικου. :devil:

Παντως ο χαρακτηρας του Russell ειναι μακραν ο καλυτερος και πιο διασκεδαστικος.Φανταστικος και ο ηθοποιος που τον ενσαρκωνει.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Τι εννοείς χειρότερα απο το GoT τελειώνει? Δεν σάρεσε το τέλος του GoT? Δεν έχω δει ακόμα το ΤΒ και δεν ξέρω πως το εννοείς

Δημοσ.

Τι εννοείς χειρότερα απο το GoT τελειώνει? Δεν σάρεσε το τέλος του GoT? Δεν έχω δει ακόμα το ΤΒ και δεν ξέρω πως το εννοείς

cliffhanger and such

Δημοσ.

τρωγόταν το τελευταιο επεισοδιο.

τα γεννητούρια ειχαν πλακα αλλα το ποιο αστειο πρπει να ηταν ο BILLITH αχαχχαααααχχααα

tumblr_m9egsplzxi1qhtblwo1_500.png

Δημοσ.

Αξιοπρεπεστατο τελος για μια ξιοπρεπεη σεζον, ανωτερη των δυο προηγουμενων, με τα επιπεδα καφριλας και βλαχιας να σπανε καθε ρεκορ. Αγαπαμε τρου μπλαντ για αυτο που ειναι, και δεν εχουμε παραλογες απαιτησεις. Ποτε δεν ηταν σειρα μεγαθηριο και ποτε δεν θα γινει...

Δημοσ.

Να ξεκινησω την τελευταια σεζον η δεν λεει?

Ξεκινησε την και αν δεν βαρεθεις με τα πρωτα επεισοδια,συνεχιζεις.Ολα ειναι προσωπικο γουστο και καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα κριτηρια.

Δημοσ.

Να ξεκινησω την τελευταια σεζον η δεν λεει?

η τελευταια σεζον ειναι καλυτερη απο ολες τις προηγουμενες...

im just saying

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...