Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μου πει κανεις σε spoiler ποιος ειναι ο τυπας στη τελευταια σκηνη? Σπαω το κεφαλι μου..

Το φρικιο που ετρωγε τα μωρα?

Alastair από Supernatural...

Δημοσ.

Είχα υποψία από το προηγούμενο αλλά από το σημερινό είμαι σίγουρος...

Στάνταρ η Σαλώμη, είναι Fae (νεράιδα ακούγεται αδερφίστικο) που έγινε βαμπιρόνι, και το αίμα της -και καλά- Λίλιθ είναι δικό της, που αν σκεφτεί κανείς την μαστούρα που τραβάγανε με της Σούκι (τότε που παραλίγο να καεί στον ήλιο ο Ρασελ) συν το ότι είναι και βαμπιρόνι κανα 2 χιλιάδες χρόνια έχει σαν effect την τρελή μαστούρα που τραβάνε όλοι όταν πίνουν.

Γι'αυτό και ξίνισε όταν είπε ο άλλος να κάνουν True Blood με αίμα από νεραιδόνια

• Like 2
Δημοσ.

Γαμάτη θεωρία.

Θα έχουν του χρόνου Russell + wolves + vamps που θέλουν να περπατάν την ημέρα vs Salome + Sookie, Bill, Eric, Fae κτλ υπόλοιπο καστ

• Like 1
Δημοσ.

Πες βρε φιλε μου, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΠΟΙΛΕΡ και βαλτο και μεσα σε σποιλερ. Πω... Ξενερωσα, το θεωρω πολυ πιθανο. Τουλαχιστον, αν ισχυει, να γινει wrap up σε αυτη τη σεζον, οχι στην επομενη. Παντως, το season απλα σπερνει, και το λεω ακομα και αν θεωρηθω γραφικος.

Δημοσ.

Σορρυ, νόμιζα ότι επειδή είναι θεωρία δεν πειράζει, γενικά πάντως αυτή η σαιζόν είναι αρκετά γαμάτη σε σχέση με άλλες γιατί πλέον έχει πάψει το όλο "ας κάνουμε πως δεν υπάρχει τίποτα περίεργο και ας κάνουμε τις ζωές μας", πλέον όλοι ξέρουν ότι everything is fucked up.

Α και επιτέλους είδαμε κάποιον από το cast να γίνεται βαμπιρόνι, και πλέον μετά από 5 σαιζόν έχω αρχίσει και συμπαθώ την Τάρα

Δημοσ.

καλα το 11 ηταν χαλαρα ενα απο τα χειροτερα επεισοδια που εχει βγαλει η σειρα.και το preview για το επομενο και τελευταιο αυτης της σεζον δεν δειχνει να ειναι καλυτερο..αλλη μια σεζον που ξεκινησε ωραια και τελειωνει με ηλιθιοτητες..

αν εχει μεινει καποιος που το βλεπει ας μου εξηγησει

γιατι οι μαλακισμενες οι νεραιδες καθοντουσαν σαν παπιες ενω ο αλλος ετρωγε τη τρελη?δηλαδη ποσο φοβητσαριακα ηλίθια οντα?

• Like 1
Δημοσ.

καλα το 11 ηταν χαλαρα ενα απο τα χειροτερα επεισοδια που εχει βγαλει η σειρα.και το preview για το επομενο και τελευταιο αυτης της σεζον δεν δειχνει να ειναι καλυτερο..αλλη μια σεζον που ξεκινησε ωραια και τελειωνει με ηλιθιοτητες..

αν εχει μεινει καποιος που το βλεπει ας μου εξηγησει

γιατι οι μαλακισμενες οι νεραιδες καθοντουσαν σαν παπιες ενω ο αλλος ετρωγε τη τρελη?δηλαδη ποσο φοβητσαριακα ηλίθια οντα?

Συμφωνω εχει πεσει πολυ η σειρα.Φαινεται οι συγγραφεις στερεψαν απο ιδεες,αλλα οσο διασκεδαστικοι και να ηταν οι χαρακτηρες τις πρωτες σεζον,μοιραια καποτε θα γινουν βαρετοι ετσι οπως εχουν δομηθει.

Εδω το ακομη και το Supernatural που ειναι η πιο επιτυχημενη σειρα με υπερφυσικο περιεχομενο ισως μεχρι τωρα στην τηλεοραση, εχει διαγραψει τον κυκλο της.Καποια στιγμη το πιο σωστο για την ιδια την σειρα ειναι να την τελειωσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...