3leven Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μπορει να μου πει κανεις σε spoiler ποιος ειναι ο τυπας στη τελευταια σκηνη? Σπαω το κεφαλι μου.. Το φρικιο που ετρωγε τα μωρα?
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μπορει να μου πει κανεις σε spoiler ποιος ειναι ο τυπας στη τελευταια σκηνη? Σπαω το κεφαλι μου.. Το φρικιο που ετρωγε τα μωρα? Όχι, ο Russell Εγώ κόλλησα με τον τύπο που βασάνιζε τον Bill... Που τον έχουμε δει γμτ?
3leven Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εγώ κόλλησα με τον τύπο που βασάνιζε τον Bill... Που τον έχουμε δει γμτ? Λογικα απο τον Marcus στο Twilight.. Αλλιως τσεκαρε full filmography [Christopher Heyerdahl] και πες μας (απο περιεργεια και μονο)
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Λογικα απο τον Marcus στο Twilight.. Αλλιως τσεκαρε full filmography [Christopher Heyerdahl] και πες μας (απο περιεργεια και μονο) Χαχα όχι απο Twilight βασικά δεν παίζει... Κάτι μου λέει για Supernatural η κάτι τέτοιο. Κάτσε να δω Yup, Έπαιξε στο Supernatural, αλλα και στο Smallville εαν και δεν τον θυμόμουν απο κει
xavier Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 παντως ο τυπας που κανει τον γκαρντιαν της authority, πριν παιξει για πολλα χρονια στο law and order που δεν εχω δει, εκανε ενα φοβερο πουστρακι στο ΟΖ
3leven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Χαχα όχι απο Twilight βασικά δεν παίζει... Κάτι μου λέει για Supernatural η κάτι τέτοιο. Κάτσε να δω Yup, Έπαιξε στο Supernatural, αλλα και στο Smallville εαν και δεν τον θυμόμουν απο κει Πλακα πλακα οντως τωρα που το εψαξα κι εγω αυτον μου θυμιζε.. Αν δεν κανω λαθος ηταν ο δαιμονας που ειχαν πιασει και ειχαν αλυσοδεσει , ο οποιος ξεφυγε ραγιζοντας ενα σωληνα και με το νερο που εσταζε εκοψε το πενταλφα γυρω του.. Right?
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 dare i say it... παιζει να γ@μησει αθτη η σεζον... 1. τι κορμαρα η μαυρολυκαινα 2. τι κορμαρα η χονδρουλα 3. διπλωσα στο γελιο με το 'i love you' στην πορτα + με την φατσα του bill στο 'she's my sister'
marantonis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αργησα να δω την πρεμιερα γιατι θυμομουν οτι δε μου αρεσαν τα τελευταια της 4ης σεζον. Τελικα θυμηθηκα οτι εκανα λαθος και τα μπερδεψα με αυτα της 3ης. Καλο ηταν το πρωτο, αρκετα διασκεδαστικο, θα συνεχισω.
Kasrith Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 έτσι και αλλιώς δεν είναι σοβαρή σειρά, την βλέπεις για να περνάει η ώρα. διασκεδαστική είναι, that's it
LLNEO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Όχι, ο Russell Εγώ κόλλησα με τον τύπο που βασάνιζε τον Bill... Που τον έχουμε δει γμτ? Αν έβλεπες το hell on wheels λογικά απο κει (και μάλιστα σε παρόμοιο σχετικά ρόλο)
viper2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 αναρωτιεμαι με ποια κριτηρια διαλεγουν τις κομπαρσες... βλεπε lilith
Kasrith Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 αναρωτιεμαι με ποια κριτηρια διαλεγουν τις κομπαρσες... βλεπε lilith Ξέρω να σου πω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα