Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να μου πει κανεις σε spoiler ποιος ειναι ο τυπας στη τελευταια σκηνη? Σπαω το κεφαλι μου..

Το φρικιο που ετρωγε τα μωρα?

Δημοσ.

Μπορει να μου πει κανεις σε spoiler ποιος ειναι ο τυπας στη τελευταια σκηνη? Σπαω το κεφαλι μου..

Το φρικιο που ετρωγε τα μωρα?

Όχι,

ο Russell

Εγώ κόλλησα με τον

τύπο που βασάνιζε τον Bill... Που τον έχουμε δει γμτ?

Δημοσ.

Εγώ κόλλησα με τον

Λογικα απο τον Marcus στο Twilight.. Αλλιως τσεκαρε full filmography [Christopher Heyerdahl] και πες μας (απο περιεργεια και μονο) :P

Δημοσ.

Λογικα απο τον Marcus στο Twilight.. Αλλιως τσεκαρε full filmography [Christopher Heyerdahl] και πες μας (απο περιεργεια και μονο) :P

Χαχα

όχι απο Twilight βασικά δεν παίζει... Κάτι μου λέει για Supernatural η κάτι τέτοιο. Κάτσε να δω

Yup,

Έπαιξε στο Supernatural, αλλα και στο Smallville εαν και δεν τον θυμόμουν απο κει

Δημοσ.

παντως ο τυπας που κανει τον γκαρντιαν της authority, πριν παιξει για πολλα χρονια στο law and order που δεν εχω δει, εκανε ενα φοβερο πουστρακι στο ΟΖ

Δημοσ.

Χαχα

όχι απο Twilight βασικά δεν παίζει... Κάτι μου λέει για Supernatural η κάτι τέτοιο. Κάτσε να δω

Yup,

Έπαιξε στο Supernatural, αλλα και στο Smallville εαν και δεν τον θυμόμουν απο κει

Πλακα πλακα οντως τωρα που το εψαξα κι εγω αυτον μου θυμιζε.. Αν δεν κανω λαθος ηταν ο δαιμονας που ειχαν πιασει και ειχαν αλυσοδεσει , ο οποιος ξεφυγε ραγιζοντας ενα σωληνα και με το νερο που εσταζε εκοψε το πενταλφα γυρω του.. Right?

Δημοσ.

dare i say it... παιζει να γ@μησει αθτη η σεζον...

1. τι κορμαρα η μαυρολυκαινα

2. τι κορμαρα η χονδρουλα

3. διπλωσα στο γελιο με το 'i love you' στην πορτα + με την φατσα του bill στο 'she's my sister'

:mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αργησα να δω την πρεμιερα γιατι θυμομουν οτι δε μου αρεσαν τα τελευταια της 4ης σεζον. Τελικα θυμηθηκα οτι εκανα λαθος και τα μπερδεψα με αυτα της 3ης. Καλο ηταν το πρωτο, αρκετα διασκεδαστικο, θα συνεχισω.

Δημοσ.

έτσι και αλλιώς δεν είναι σοβαρή σειρά, την βλέπεις για να περνάει η ώρα. διασκεδαστική είναι, that's it :P

Δημοσ.

Όχι,

ο Russell

Εγώ κόλλησα με τον

Αν έβλεπες το hell on wheels λογικά απο κει (και μάλιστα σε παρόμοιο σχετικά ρόλο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αναρωτιεμαι με ποια κριτηρια διαλεγουν τις κομπαρσες...

βλεπε lilith

:mrgreen:

Ξέρω να σου πω 2 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...