Dimitrios_1989 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Tα γυρίσματα για την αγαπημένη μας σειρά ξεκίνησαν μόλις πριν λίγες ημέρες με τον Alan Ball ως κεντρικό showrunner (ευχαριστώ Θέε μου) και με νέους χαρακτήρες και γεγονότα να ξεδιπλώνονται στο προσκήνιο. Κάποιοι από την παραγωγή είπαν πως η 5η σεζόν θα είναι οι πιο καυτή απ'όλες όσες έχουν μεταδοθεί στο ΗΒΟ και αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα της σειράς τον Ιούνιο του 2012. Για πάμε: Τα καλά νέα για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία είναι ότι η 5η σεζόν θα έχει ως κύρια πηγή τον πέμπτο τόμο των The Southern Vampire Mysteries: Dead As A Doornail που είναι από τα καλύτερα σε πλοκή και μυστήριο. Φυσικά η παραγωγή με επικεφαλή τον Alan Ball να παίρνει δράση σε αυτό πήρε στοιχεία και από άλλα βιβλία (Definitely Dead, All Together Dead) και πλάθουν με διαφορετικό τρόπο της περιπέτειες των χαρακτήρων (βλ. Καλλιστώ και Μέρι Αν Φόρρεστερ). Τα καλύτερα νέα είναι ότι πολλοί νέοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν στην σειρά ως regular characters ανάμεσά τους η Kelly Overton από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών και ο Louis Herthum ως werewolves με τον τελευταίο να παίζει τον πατέρα του Αλσίντ (ναι θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα όντα αυτά στην 5η σεζόν) και ο Scott Foley ως Patrick Devins ένας πρόσφατα νέος χαρακτήρας από το τέλος της 4ης σεζόν. ΠΛΟΚΗ 'Εχουμε και λέμε λοιπόν. Η 5η σεζόν θα ξεκινήσει ακριβώς εκεί που τελείωσε η 4η. Με τον δραματικό ''θάνατο'' της Τάρα και την Σούκι να παρακαλάει για βοήθεια. Μην χαίρεστε όμως. Η Τάρα δε πεθαίνει κατά πάσα πιθανότητα γιατί η ίδια η ηθοποιός Rutina Wesley επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην σειρά. Τώρα θα γίνει βαμπίρ, θα την σώσει κάποιος; Δεν γνωρίζουμε. Eπίσης, Θα υπάρξουν σημαντικές σκηνές που δείχνουν πώς η Παμ έγινε βρυκόλακας από τον Έρικ και μία σημαντική σημείωση από την παραγωγή για ''κατώτερα όντα'' να εμφανίζονται στην σειρά. Θυμάστε την Ελληνίδα μαινάδα και τον Θεό Διόνυσο; Ε κάποιο τέτοιο ον. Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα. ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ Θυμάστε τον καταπληκτικό γκέι Ρούσελ; Ναι. Δραπέτευσε και χτυπά πάλι δυνατά. Δε ξέρουμε ποιος τον απελευθέρωσε. Αλλά θα προκαλέσει πονοκεφάλους και ίσως και είναι ο big bad της 5ης σεζόν. Ο Χεσούς θα επιστρέψει και θα παίξει και αυτός σημαντικό ρόλο...ως φάντασμα! Sookie, Bill, Eric, Alcide, Lafayette, Arlene, Terry, Jessica, Hoyt, Sam, Jason, Pam, and Patrick να τους περιμένετε όλους ως regulars. (Λαφαγιέτ πόσο χαίρομαι που συμμετέχεις σε αυτή την σειρά χαχα) ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Σαλώμη Ένα από τα αρχαιότερα βαμπίρ κόρη του Βασιλιά Herod. Δεν γνωρίζουμε τί ρόλο θα έχει ούτε αν θα είναι regular. Nόρα Απόγονος του Godric μάλλον regular από την αγαπημένη Lucy Griffiths Kibwe Aρσενικό βαμπίρ, αρχηγός του Συμβουλίου στην Αφρική, μάλλον κακός μέχρι το κόκκαλο Rosalyn Harris Bαμπίρισα, μέλος του Συμβουλίου του Τέξας, regular Alexander Mέλος του Συμβουλίου και αυτός, έγινε βρυκόλακας στα 9 Eπίσης γνωρίζετε τον Chris Meloni από τον Νόμο και Τάξη; Ναι θα παίξει ένα κακό βαμπίρ κατά 99,9%. Μα καλά πόσους έχουν βάλει; Χαχα Πάντως το Συμβούλιο μάλλον θα παίξει μεγάλο ρόλο στον 5ο κύκλο. Φυσικά δε γνωρίζουμε κατά πόσο μεγάλο ρόλο θα έχει αλλά σίγουρα θα παίξει σημαντικό. Επίσης έχουμε μείνει με ένα μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά τις νεράιδες και ειδικά την κακιά Βασίλισσα Μάμπ από τις αρχές του 4ου κύκλου, Τί να απέγινε άραγε αυτή; Αν θυμάστε προς το τέλος του 4ου το υπονοούμενο με την νεράιδα και τον Άντυ έπεσε βροχή. Δεν είναι τυχαίο θυμηθείτε με. Ελπίζω μόνο αυτό που είπε ο Άλαν Μπολ ότι θα μας δείξουν πως γεννήθηκαν τα πρώτα βαμπίρ να ισχύει αλλά να μην σημάνει και το τέλος της σειράς. Θέλω κλασικά και τους 7 κύκλους για το True Blood. Μεγάλη ντόπα! Γίνεται; ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχω νεα για τους τίτλους των 3 πρώτων επεισοδίων Episode 5.01 : Turn! Turn! Turn! Episode 5.02 : Authority Always Wins Episode 5.03 : It's New Year Αναμένεται συνέχεια Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις τοποθεσίες γυρισμάτων Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2011 από Dimitrios_1989
anthony_88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Χωρις να διαβασω οτιδηποτε απο αυτα που γραφεις, διοτι δε θελω να ξερω καν την κατευθυνση που θα παρει, συμπεριλαμβανω τον εαυτο μου στους ανυπομονους. Η 4η σεζον δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε. Μπορει να ηταν λιγο too much και να γινονταν πολλα χαριν σεναριακων ευκολιων, αλλα ο χρονος κυλησε νερακι, τα επεισοδια ηταν πολυ ευχαριστα και οι ερμηνειες αξιοπρεπεις. Ελπιζουμε σε μια ακομα καλυτερη πεμπτη σεζον.
Dimitrios_1989 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο. Η 4η κύλησε ομαλά αλλά δε προσέφερε το δυνατότερο ΔΥΝΑΤΟ σενάριο σε σχέση με τον 3ο κύκλο και για αυτό κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μας εκπλήξουν. Εγώ προσωπικά μένω στον 2ο κύκλο ως αγαπημένο. Ο πρώτος ήταν λίγο κάπως λόγω ξεκινήματος και οι υπόλοιποι που είπα και παραπάνω δε με τρέλαναν. Αλλα από ερμηνείες είμαι πάντα ευχαριστημένος. Δε ξέρω ποιον να πρωτοθυμηθώ. Πιστεύω πάντως η 5η θα είναι καλύτερη
xavier Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://www.darkhorizons.com/news/23167/alan-ball-departs-hbo-s-true-blood ο ball την κοπαναει απο το true blood, αυτο μπορει να ειναι και καλο...δλδ μπορει να ασχοληθει με πιο mature πραγματα οπως το sfu...οχι οτι με χαλαει το tb, αλλα δεν θα το εβλαπτε μια ανανεωση... θα δειξει...
Kasrith Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2s-L2q4sWdk Εγώ πάντως για 2 λόγους συνεχίζω να το βλέπω... Jessica και soundtrack. (και επειδή είναι καλοκαιρινή, αλλιώς δεν παίζει να είχα χρόνο να ασχοληθώ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 λιγότερο από μήνας...
Kasrith Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Άντε επιτέλους. Που είναι η Jessica http://www.youtube.com/watch?v=xF--d0hSyf8
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Η ωραιότερη Κοκκινοσκουφίτσα που έχω δει (τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου)!
yolanda Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Θεϊκή σειρά. Σέξ, χιούμορ σε σωστές δόσεις. Η τέλεια καλοκαιρινή σειρά!
clevercitizen Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Θεϊκή σειρά. Σέξ, χιούμορ σε σωστές δόσεις. Η τέλεια καλοκαιρινή σειρά! Ακόμα λίγο πιο τολμηρό σεξ δε νομίζω να έβλαπτε Άντε να αρχίσει κ κάτι καλό πάλι!
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rPUO2DpBPOE& Γουστάρω Authority
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα