pbp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας, έχω την εξής απορία σχετικά με το NetBeans. Σε πολλά tutorials βλέπω πολλούς προγραμματιστές να γράφουν κάποιες εντολές (πολύ συχνές) και με το που δίνουν ξέρω γω τρεις χαρακτήρες, η εντολή συμπληρώνεται κατευθείαν (αυτόματα) χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να γράφουν ένα μακρυνάρι.. Πχ θέλουν να γράψουν >System.out.println(); και στο "sys" εμφανίζεται κατευθείαν ολόκληρη η εντολή και αυτό ήταν όλο... Γνωρίζει λοιπόν κανείς ποια είναι η ρύθμιση για να λειτουργήσει αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Technology fan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά νομίζω είναι default και ενεργοποιούνται με το πάτημα του tab, πχ sout μετά πατάς tab και βγαίνει το System.out.println(); Δες εδώ μερικά παραδείγματα για netbeans shortcuts και code tamplates, εγώ τα έχω εκτυπώσει και τα κόλλησα στον τοίχο πάνω από την οθόνη,
pbp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά νομίζω είναι default και ενεργοποιούνται με το πάτημα του tab, πχ sout μετά πατάς tab και βγαίνει το System.out.println(); Δες εδώ μερικά παραδείγματα για netbeans shortcuts και code tamplates, εγώ τα έχω εκτυπώσει και τα κόλλησα στον τοίχο πάνω από την οθόνη, GOT IT! thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα