LuNaTiC Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα ! Έχουν βγει διαφορετικά stepping για το συγκεκριμένο cpu ? υπάρχουν μεγάλες διαφορές και "καλά" κομμάτια? Έχω 2 και θέλω να δω ποιο θα κρατήσω ! Ευχαριστώ !
ColdFusion Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα ! Έχουν βγει διαφορετικά stepping για το συγκεκριμένο cpu ? υπάρχουν μεγάλες διαφορές και "καλά" κομμάτια? Έχω 2 και θέλω να δω ποιο θα κρατήσω ! Ευχαριστώ ! Εμενα ειναι D2 revision stepping 7 και τον αγορασα προσφατα....
LuNaTiC Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το ότι τον αγόρασες τώρα δε σημαίνει ότι δεν ψώνισες από stock... σωστά ? Έχουμε καμιά λίστα με τα stepping ? Θα το ψάξω και εγώ αλλά μήπως το έχει κάνει κάποιος άλλος πριν από μένα Θυμάμαι πως την ψάχναμε με τους Barton .... για να μη θυμηθώ με τα 1700DLT3C .... Τελικά θυμήθηκα να κοιτάξω τον ένα από τους δύο είναι MM# 910681 Batch# 3134A801 Costa Rica Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2011 από LuNaTiC
ison Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Υπαρχει γενικα μια "αισθηση" οτι επεξεργαστε με c letter στο batch clockaρουν καλυτερα... Απο την αλλη αρκετοι λενε οτι oi 2700k ειναι καλυτεροι στο oc ...αν δεν σε πειραζει το 30αρι παραπανω θα κοιτουσα προς τα εκει.
ColdFusion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Υπαρχει γενικα μια "αισθηση" οτι επεξεργαστε με c letter στο batch clockaρουν καλυτερα... Απο την αλλη αρκετοι λενε οτι oi 2700k ειναι καλυτεροι στο oc ...αν δεν σε πειραζει το 30αρι παραπανω θα κοιτουσα προς τα εκει. δεν ισχυει αυτο για τους 2700 οσοι αγορασουν θα δουν οτι το ειναι καθαρα θεμα τυχης .. σε τι κομματι θα πεσεις δηλαδη
caution Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 O 2600K είχε δύο revision. D1 - κυρίως μόνο σε ES. D2 τα περισότερα retail. Τα 2700Κ clockάρουν καλύτερα, γενικά, γιατί πράγματι έχει γίνει binning. Τώρα αυτό που ψάχνεται είναι "batch" οπότε google, υπάρχουν αρκετοί συγκεντρωτικοί πίνακες, που αν και δεν σας εξασφαλίζουν χρυσό κομμάτι - ίσως σας βοηθήσουν να αποφεύγεται μπανάνες. Πάντως όσοι είστε με αέρα/χαλαρό νερό δεν σας ενδιαφέρει το "χρυσό" κομμάτι με το max multi, αλλά γενικά τα low voltage chips, γιατί οι sandy με ~1.45 μπορούν κάλλιστα να την ακούσουν. Οπότε τι να το κάνεις το 55Χ; Καλύτερα να θέλει λιγότερο voltage στο 48Χ και ας πάει μόνο μέχρι 51Χ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα