Προς το περιεχόμενο

Bluetooth για Iphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει να προτεινει κανεις bluetooth για Iphone, απαραιτητη προυποθεση να ειναι με κλιπσακι, δηλαδη να πιανει στην μπλουζα και να εχει καλωδιακι που να πηγαινει το ακουστικο στο αυτι!

Οσο πιο οικονομικό τόσο καλύτερα βέβαια!

Αν είναι συμβατό και με samsung τότε υπερευχαριστώ.. μην κουβαλάω μαζί μου 2 μπλε δόντια.....

Μέχρι τώρα είχα αυτό αλλα κάνει μόνο για το Samsung, και θελω αν γινετε ενα και για τα 2 ή τουλαχιστον ενα για το Iphone!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη αυτό εδώ το bluetooth αν το βάλεις να συγχρονίσει με το iphone ή κάποιο άλλο κινητό δεν θα το κάνει??

μου ακούγετε κουλό.

για δοκίμασε το

Δημοσ.

αν θες τατυτοχρονη συζευξη σε 2 κινητα, τοτε πρεπει να παρεις ειδικο. Δεν εχω να προτεινω καποιο συγκεκριμενο να προτεινω δυστυχως για iphone.

γενικα προτεινω κατι τετοιο αν μπορεσεις να διασταυρωσεις οτι παιζει και στο στα τηλ σου

http://www.itechdynamic.com/Clip-II-mini-606/mainproduct/view/7

Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη αυτό εδώ το bluetooth αν το βάλεις να συγχρονίσει με το iphone ή κάποιο άλλο κινητό δεν θα το κάνει??

μου ακούγετε κουλό.

για δοκίμασε το

Το samsung bluetooth που έχω δουλευει μονο για το Samsung κινητό, το Iphone δεν το βρίσκει καθόλου, ούτε ενός φίλου το iphone το βρίσκει!

Θελω λοιπον ενα bluetooth να κανει για το iphone, (να χει βεβαια κλιπσακι οπως ειπα παρπανω) και αν γινεται να κανει και για το samsung κινητο καλως... αλλιως δεν πειραζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...