sobi1984 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα! λοιπον η απορια μου μπορει να ειναι χαζη αλλα προκειμενου να την λυσω κανω αυτη την ερωτηση.μπορουμε να μπουν οι ανεμιστηρες της ψυκτρας του επεξργαστη πανω σε fan controller ?(skeftetai ενας φιλος να βαλει και η μητρικη του δεν εχει καποιο προγραμμα να μειωνει απο εκει τις στροφες ..)και θα προτιμουσε χειροκινητα μεσω ενος κοντρολερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Σαφώς και γίνεται - αρκεί να μην το παραξηλώσεις προς τα κάτω και ψήνεται το cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 το μονο που θελουμε ειναι να δουλευει μιν 1800 στροφες με επιθυμητη θερμοκρασια εως 32 βαθμους κελσιου και μετα μαξ στις 2800 (στο μαξ με αυτη την ψυκτρα που θελει ο φιλος μου και εχω και εγω σε ενα απο τα μηχανιματα μου απλα δεν κοιμασαι η βλεπεις ταινια ηρεμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 To max και Min θα το ρυθμίζεις χειροκίνητα και νομίζω το καταλαβαίνεις. Από την στιγμή που θα τα έχεις πάνω σε fan controller εσύ έχεις τον έλεγχο. btw Αν δεν υπάρχει ο fan controller δοκιμάστε να αλλάξετε ανεμιστήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Όπως είπε και ο caution φυσικά και μπορείς να το κάνεις . Απλώς μην ξεχάσετε να κάνετε disable την προστασία όταν δεν υπάρχει cpu fan από το bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Όπως είπε και ο caution φυσικά και μπορείς να το κάνεις . Απλώς μην ξεχάσετε να κάνετε disable την προστασία όταν δεν υπάρχει cpu fan από το bios δλδ σε αυτη την οθονη που παταω disable για να ειμαστε σιγουροι παιδια οτι δεν προκειται να μασ κανει τιποτα οταν βαλουμε τον ανεμιστηρα πανω στο fan controller αντι να το βαλουμε στην mobo ? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Με disabled θα δίνει σταθερά ~12V. Αλλά εσύ θα παίρνεις από άλλου τάση, σωστά; Οπότε βάλε ότι να 'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα