Προς το περιεχόμενο

χαζη απορια για ανεμιστηρα ψυκτρας επεξεργαστη

sobi1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα! λοιπον η απορια μου μπορει να ειναι χαζη αλλα προκειμενου να την λυσω κανω αυτη την ερωτηση.μπορουμε να μπουν οι ανεμιστηρες της ψυκτρας του επεξργαστη πανω σε fan controller ?(skeftetai ενας φιλος να βαλει και η μητρικη του δεν εχει καποιο προγραμμα να μειωνει απο εκει τις στροφες ..)και θα προτιμουσε χειροκινητα μεσω ενος κοντρολερ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μονο που θελουμε ειναι να δουλευει μιν 1800 στροφες με επιθυμητη θερμοκρασια εως 32 βαθμους κελσιου και μετα μαξ στις 2800 (στο μαξ με αυτη την ψυκτρα που θελει ο φιλος μου και εχω και εγω σε ενα απο τα μηχανιματα μου απλα δεν κοιμασαι η βλεπεις ταινια ηρεμος!

To max και Min θα το ρυθμίζεις χειροκίνητα και νομίζω το καταλαβαίνεις. Από την στιγμή που θα τα έχεις πάνω σε fan controller εσύ έχεις τον έλεγχο.

btw Αν δεν υπάρχει ο fan controller δοκιμάστε να αλλάξετε ανεμιστήρια ;)

Όπως είπε και ο caution φυσικά και μπορείς να το κάνεις .

Απλώς μην ξεχάσετε να κάνετε disable την προστασία όταν δεν υπάρχει cpu fan από το bios

δλδ σε αυτη την οθονη που παταω disable για να ειμαστε σιγουροι παιδια οτι δεν προκειται να μασ κανει τιποτα οταν βαλουμε τον ανεμιστηρα πανω στο fan controller αντι να το βαλουμε στην mobo ? lolpost-228284-0-49677500-1324135603_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...