Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται. Ας μπω στο ψητο. Προσφατα αγορασα ενα pcακι κομματι κομματι με τα εξης. cpu: AMD FX6100, gpu: AMD Radeon HD shapphire 6870, mobo: Gigabyte 970A-D3, Memory: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB CMZ8GX3M2A1600C9) power supply: Corsair Gaming Series GS600, hd: 156GB ExcelStor Technology J8160S ATA Device (SATA). Θα θελα να μου πει κανεις αν ειναι συμβατη η μητρικη με τις μνημες γιατι μου παρουσιαζονται καποια προβληματα και δε ξερω τι φταιει. Θα αναφερω τα προβληματα πιο κατω, απλως κατεληξα οτι ισως να εφταιγε κατι τετοιο επειδη στο σαιτ της corsair δεν μου δειχνει τις μνημες στη λιστα συμβατοτητας με την μητρικη αυτη, ενω αντιθετως στο σαιτ της μητρικης μου,δειχνει στο support list τις μνημες αυτες. Το προβλημα ειναι το εξης. Αντιμετωπιζω μπλε οθονες.Μεχρι στιγμης αυτο παρουσιαζεται μονο οταν παιζω battlefield 3 online. Αρχικα δε μπορω να βαλω το fsb απ τις μνημες στα 1600 οπως υποστηριζουν. Αυτοματα το πισι τις ριχνει στα 1333. Ενω παω στο BIOS και τις ρυθμιζω στα 1600 βαζοντας τις επιλογες για βολτ κλπ στα auto το πισι δεν bootαρε και μου ξαναγυρναγε τις ρυθμισεις στα 1333 κλπ προκειμενου να bootαρει. Επισης τα μνματα που λεγαν οι μπλε οθονες ηταν τα εξης... 1ο μνμ: "(λειπει κειμενο εδω που δε προλαβα να διαβασω) ...usually this is memory being freed.This is usually caused by a device driver that has not cleaned up." 2ο μνμ: "BAD_POOL_HEADER" 3ο μνμ: "QUOTA_UNDERFLOW". Αυτα τα προβληματα αντιμετωπιζω. Τα φωτα του κανεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...