Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! Θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Εχω κανει αιτηση στον ΟΤΕ για τηλεφωνο και ADSL απο τις 26 Σεπτεμβριου αλλα η αιτηση μου μου λενε εκρεμμει λογω ελλειψης δικτυου.Μιλησα με τους υπευθυνους και μου ειπαν οτι υπαρχουν γραμμες σε βλαβη και μπορουν να δουν αν επισκευαζεται καποια για να μου δωσουν.Καθε φορα που τους παιρνω τηλεφωνο ομως μου τα μασανε συνεχεια.Τι μπορω να κανω για να μου βαλουν επιτελους Internet ? Κανω τεραστια υπομονη, καθως ειμαι σε σχολη πληροφορικης και το χρειαζομαι.Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ή να το παρω αποφαση οτι δεν θα δω φετος internet ? :(

Επισης εχω κανει και στη forthnet αιτηση. Η κατασταση της αιτησης μου ειναι:

13/12/2011 18:05 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

12/12/2011 11:11 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

29/11/2011 17:35 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

29/11/2011 10:28 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

16/11/2011 17:25 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

15/11/2011 12:21 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

02/11/2011 17:46 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

01/11/2011 12:54 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

01/11/2011 12:54 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

Δημοσ.

Πραγματικά ομως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλο απο υπομονή αν όντως υπάρχει βλάβη η οτιδηποτε αλλο εξαρτάσαι απο οτε, και στην περίπτωση της forthnet ακριβώς το ίδιο πράγμα αφου απο τον οτε θα περάσει :(

Δημοσ.

Αν ειναι περιπτωση ελλειψης ακραιου δικτυου, πραγματικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Και στη forthnet, αν δεις τι σου λενε, ειναι κατι σαν loop (επαναληψη).. μονο να περιμενεις ποτε θα σου δωσει λυση ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

οταν λενε ελλειψη ακραιου ειναι απο το καφαο μεχρι εσενα.

ελλειψη κεντρικου ειναι απο αστικο κεντρο μεχρι οτε.

προβλημα στην ενεργοποιηση λογω καλωδιακης σημαινει οτι ναι μεν υπαρχουν ζευγαρια αλλα εχουν θεμα και αναμενεις να φτιαχτει η καλωδιακη.το πρωτο ειναι το χειροτερο που μπορει να σου τυχει γιατι αν ειναι ελλειψη ακραιου χωρις να ειναι βλαβη πιασε το αυγο και ξεκινα το κουρεμα.βεβαια επειδη εχεις ζητησει και τηλ καπως θα πρεπει να σου δωσουν αλλα κανεις δεν αναιρει οτι μπορει να σε βαλουν σε pcm και να μην εχεις ιντερνετ.οποοτε ευχησου να ειναι πραγματι λογω βλαβης

Δημοσ.

Kαι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν. Τελικά μετακόμησε ενας απο την γειτονιά έκοψε την γραμμη του και έκανα κατευθείαν αίτηση. Μιλάμε για έλλειψη ακραίου δικτύου. Δευτέρα μου δινει ο οτέ την γραμμή και μέχρι τετάρτη θα έχω νετ. Μιλάμε για 2 χρόνια υπομονή. Καλή υπομονή φίλε μου. Κάποια στιγμή θα σου βρόυν γραμμή.

Δημοσ.

Kαι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν. Τελικά μετακόμησε ενας απο την γειτονιά έκοψε την γραμμη του και έκανα κατευθείαν αίτηση. Μιλάμε για έλλειψη ακραίου δικτύου. Δευτέρα μου δινει ο οτέ την γραμμή και μέχρι τετάρτη θα έχω νετ. Μιλάμε για 2 χρόνια υπομονή. Καλή υπομονή φίλε μου. Κάποια στιγμή θα σου βρόυν γραμμή.

αν σου ενεργοποιουν μονο pstn γραμμη αλλα οχι ιντερνετ δηλαδη σε βαζουν σε pcm για να εχεις απλα τηλεφωνο μπορεις πριν ζητησεις ιντερνετ να ζητησεις Isdn.αν εισαι τυχερος σε κατεβαζουν απο το Pcm και βαζουν αλλον εκει αν υπαρχει καποιος χωρις adsl.αλλιως περιμενεις.βεβαια ο φιλος πιο πανω κατι ειπε για βλαβη οποτε ισως υπαρχουν γραμμες και ειναι χαλασμενες και θα δωθουν για καλωδιακη λογικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...