Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω να βρώ ένα καλό laptop για την αδερφή μου απο το Κωτσόβολο λογω της δυνατότητας πληρωμής με δόσεις. Προορίζεται για καθημερινή χρήση Internet, ταινιών και ελαφρύ gaming (sims 3).

Ρώτησε στο Κωτσόβολο και της πρότειναν αυτά τα 2 Dell Inspiron N5110 και Toshiba L750. Εγώ, βρήκα και το Acer AS570G που έχει πολύ καλύτερη κάρτα γραφικων και επεξεργαστή στα ίδια ακριβώς λεφτα με τα άλλα 2.

Το θέμα είναι οτι είχε πάρει εναν σταθέρο acer απο το ίδιο κατάστημα (εκθεσιακό κομμάτι lol) που του κάικε η μητρική τη προηγούμενη βδομάδα και έχει προβληματηστεί με την αξιοπιστία της Acer.

Γνώμες;;

Δημοσ.

γιατι τοσο χαλια ειναι ο Κωτσοβολος;

Εμπειρία προσωπική δεν έχω και ούτε θα αποκτήσω. Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες φρίκης κατά καιρούς, κάποιες επιβεβαιωμένες κάποιες όχι. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ουτε μία στο άπειρο ποθανότητα να έπαιρνα ηλεκτονικό υπολογιστή ή κάποιο παρόμοιο εξειδικευμένο προιόν ηλεκτρονικής τεχνολογίας από κάπου που πουλάει ηλεκτρικές σκούπες, πλυντήρια και ότι άλλο άσχετο.

Συνολικά, είχα 3 Acer τα τελευταία αρκετά χρόνια και τα βρήκα ιδιαίτερα αξιόπιστα. Τα 2 πεθάνανε σε βαθιά γεράματα και μετά από τρόμερο ξέσκισμα.

Δημοσ.

Εμπειρία προσωπική δεν έχω και ούτε θα αποκτήσω. Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες φρίκης κατά καιρούς, κάποιες επιβεβαιωμένες κάποιες όχι. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ουτε μία στο άπειρο ποθανότητα να έπαιρνα ηλεκτονικό υπολογιστή ή κάποιο παρόμοιο εξειδικευμένο προιόν ηλεκτρονικής τεχνολογίας από κάπου που πουλάει ηλεκτρικές σκούπες, πλυντήρια και ότι άλλο άσχετο.

Σορρυ για το οφτοπικ,αλλα Multirama και Πλαισιο ειναι καλυτερα;

Δημοσ.

Σορρυ για το οφτοπικ,αλλα Multirama και Πλαισιο ειναι καλυτερα;

λεγοντας καλυτερα ενοεις σε τιμες? σε εξυπηρετηση? σε κατι αλλο?

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα. είχα πάει παει στο Πλαισιο

γι αυτο: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-G-i726-650-2VR.htm

αλλά δεν μου εγκρύνανε τις δόσεις οπότε πρέπει να επιλέξω κάτι από τον Κωτσόβολο αφού δεν έχω πιστωτική κάρτα για τις δώσεις.

Τι προτείνετε? Ασχολούμαι κυρίως με video editing, photoshop. Αντε και κανα παιχνίδι τυπου fifa, pes.

δεν θα με πείραζε και να ανεβω και λίγο από τα 800ευρω

Εχω αρχίσει να ψάχνω και τη λύση του desktop πλέον, αλλα είδα οτι οι τιμες τους δεν ειναι πλεον τοσο χαμηλοτερες απο των λαπτοπ.

Υπάρχει αλλο κατάστημα που να κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...