egmjap Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone έως 150 ευρώ και πιστεύω ότι η καλύτερη αγορά σε αυτό το budget είναι το huawei u 8650. Στο νετ που έψαξα θετικά σχόλια βρήκα όπως και στα λίγα reviews που υπάρχουν. Το μόνο που με φοβίζει είναι η αξιοπιστία για την οποία δεν έχω άποψη αν και έχει στην αγορά και άλλα μοντέλα που έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια (ideos). Η εναλλακτική μου είναι σε υψηλότερη τιμή και είναι το sony xperia mini. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει η διαφορά τιμής. Να αναφέρω ακόμα ότι η σύνδεσή μου είναι cosmote οπότε δε υφίστανται εναλλακτικές τύπου xperia neo v και sony live with walkman.
blacksuede Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 στα 140€ είναι μια χαρά, κι ο αδερφός μου που δεν θέλει κάτι τρελό αυτό θα πάρει μάλλον, βασικά τον ψήνω γιατί έχει κολλήσει με το x8 επειδή είναι sony, αλλά θα τον καταφέρω...άμα το δει από κοντά πιστεύω θα καταλάβει τις διαφορές. Ειδικά αν είσαι φρέσκος στο android, πάρε το...
pc_admin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 αν μπορουσα θα το επαιρνα αυτο,αλλα λογω επιδοτησης wind(δεν το εχει αυτο) k οχι cosmote πηρα το ideos x3 που ειναι στην ουσια ιδιο με το sonic αλλα με οθονη 3.2 αντι 3.5 ιντσες. Θα σου πω τις εντυπωσεις απο το x3 που ισχυουν πιστευω και για το sonic + οτι εχει μεγαλυτερη οθονη το sonic Το κινητο αξιζει τα λεφτα του και ειναι ποιοτικο σε ολα του ,το καταλαβαινεις μονο που το πιανεις και ειναι εξαιρετικα λεπτο και ομορφο στην εμφανιση Οποια παιχνιδια εχω βαλει τα παιζει χωρις κανενα κολλημα (angry birds κτλ) Εχει πεντακαθαρη οθονη με ωραια χρωματα Ειναι ταχυτατο στο ιντερνετ και στο scroling παει σφαιρατο χωρις κανενα κολλημα ,και γενικα δεν βλεπω κατι αρνητικο πανω του ,οποτε καποιος που θελει να μπει στο android και δεν θελει να διαθεσει πολλα ειναι μια χαρα ps για την sony γενικα δεν εχω και την καλυτερη γνωμη
egmjap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 guys ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Νομίζω ότι μου διώξατε τους όποιους ενδοιασμούς είχα με τη συγκεκριμένη μάρκα. Επιπλέον σε ένα κατάστημα γερμανός το βρήκα ανοιχτό και με wifi και έκανα μια δοκιμή για το πως είναι στο σερφάρισμα και στο λίγο χρόνο που το δούλεψα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Τώρα σε άλλους τομείς (παιχνίδια,μηνύματα,κλήσεις,φωτος κλπ) δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι έχω αποφασίσει!
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 εγω εχω το ideos x5 pro και πρεπει να ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει ποτε
bitorrent Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Το αγόρασα σημερα το κινητό και είμαι πολυ ευχαριστημένος ειναι πολύ καλό δεν κολλαει σχεδόν καθόλου και τα λεφτά του αξήζει με το παραπάνω.Σε σχεση με ενα Ipod2G που εχω είναι πολυ πιο γρήγορο το U8650 και η οθόνη του εχει καλύτερα χρώματα.
kostas.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 εγω το u8650 εχω εδω και καιρο ειναι το καλυτερο τηλ που ειχα ποτε...μην κολωνετε επειδη δεν ξερετε τ μαρκα και στο κατω κατω ολα στη κινα φτιαχνοντε ισα ισα που επειδη ειναι κινεζικη η μαρκα ειναι και καλυτερο...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα