psomis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα σας θα μπω με την μια στο θέμα. λοιπόν έχω φτιάξει 5 βάσεις με mysql οι οποίες κρατάνε δεδομένα για ξενοδοχεία. Με το πρόγραμμα netbeans έχω φτιάξει έναν client ο οποίος συνδέεται κανονικά στην κάθε μια βάση ξεχωριστά και παρέχει υπηρεσίες (booking) με τεχνολογία soap. επίσης δουλεύω με γλώσσα java. αυτό που θέλω να φτιάξω τώρα είναι ένας lan broker που συνδέεται με όλες τις βάσεις ταυτόχρονα και κάνει υπηρεσίες booking. προσπαθησα να συνδεθω σε δυο βασεισ μεσω toy constructor αλλα την μια δουλευε και την αλλη οχι.
defacer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ενδιαφέρουσα ιστορία. Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο, παρόλο που το σενάριο έχει κάποια κενά: * Αφού ο client συνδέεται στη βάση κατευθείαν, το SOAP που κολλάει; * Μήπως κάποιος έχει δει τον κώδικα και εκβιάζει τον πρωταγωνιστή με τα μυστικά του; * Τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το σκοτεινό ψευδόνυμο "LAN" του broker; Έχει σχέση με το σενάριο; * Για ποιό λόγο αποφάσισε ο client να συναντήσει τον broker στο fοrum "Web Design - Development"; * Τι θα γίνει όταν η πρώτη database μάθει πως ο constructor προσπαθούσε να συνδεθεί και με άλλη πίσω από την πλάτη της; Αναμένω με κομμένη ανάσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα