Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωστός θέλει να πιάνει internet απο γείτονα ο οποίος το έχει ανοιχτό, έχει όμως το εξής πρόβλημα.

Με το laptop μέσα στο σπίτι δεν βλέπει το δίκτυο, ούτε με το TP-Link TL-WN722N που του δάνεισα να δει μήπως βρει άκρη.

Μόνο αν βγει έξω απο το σπίτι το TP Link βλέπει το δίκτυο.

Οπότε ψάχνω να δω μήπως με κάποιο άλλο adapter κάνει τη δουλειά του.

Είχα ακούσει καλά λόγια για τους adapters της Alfa.

Ο κλασσικός που έχω δει να προτείνεται είναι αυτός αλλα βρήκα και αυτόν που φαίνεται πιο ισχυρός.

Δε θέλουμε να ξεφύγουμε σε κόστος γι αυτό κοιτάω και σε e-bay άλλωστε γιατί ο συγκεκριμένος τα μετράει δυστυχώς.

Ακούω απόψεις!

:)

Δημοσ.

Εγω εχω τον κλασικο απο το πρωτο λινκ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω και 1 TP-Link παλιοτερο απο το δικο σου. Αγορασα και ενα signalking κινεζικο στα 2000mw μπας και αποδιδει καλυτερα αλλα τελικα ειναι χειροτερος.

Βεβαια εσυ και οι 2 που βαζεις ειναι της Alfa οποτε δεν ξερω, μπορει οντως ο δευτερος να ειναι καλυτερος.

Ισως αμα βαλεις την καρτα κοντα σε καποιιο παραθυρο να πιασει καλυτερα? σε αυτο θα βοηθησει ενα μακρυ USB active καλωδιο. Αυτα ειναι πιο ακριβα απο τα απλα USB extensions γιατι ενισχυουν το σημα, αλλα απαραιτητα σε αυτα τα μεγεθη (5-10 μετρα η παραπανω)

Δημοσ.

Δε νομίζω ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να διαθέσει επιπλέον χρήματα για usb active καλώδια κλπ.

Ξέρω οτι αυτή είναι καλή λύση αλλα το budget είναι αρκετά περιορισμένο και ήδη ξεφεύγουμε σχετικά με τις Alfa... :/

Δημοσ.

Με την alfa την 1mw πιστεύω θα εισαι καλυμμένος ειναι αρκετά ισχυρή τώρα αν ξεφεύγει λίγο το budget....

Δημοσ.

Wtf 2000mw και κινεζικο; εκτος του οτι ειναι παρανομο, δεν σας καιγεται καρφι να ψηνεστς με 2w μικροκυματα 24/24,7/7;

Εγω τον πηρα για πειραματα αλλα και οταν το χρησιμοποιοω με το active καλωδιο ειναι σε αλλο δωματιο.

Απο την αλλη, στο backtrack το iwconfig αναφερει το power στα 20db. Η alfa ειναι στα 27. Οποτε πολυ αμφιβαλλω οτι οντως δουλευει στα 2000mw.

Δημοσ.

παιδια εχω κ εγω ενα θεμα και θελω τα φωτα σας.Πηρα ενα wifisky απο το ebay (realtech chip)στα 1500w ολα καλα χρυσα(σημα 60-70 και ποιοτητα 87 σε αντιθεση με απλα stick που ειχαν σημα 36) αλλα εχω το εξης προβλημα που μου παρουσιαζεται κ με τα αλλα access point.Οταν κατεβαζω αρχεια το maximum που πιανω ειναι 500-600kb κ μαλιστα η τιμη παιζει αρκετα σε σημειο που μπορει να κατεβαινει στα 20Kb.Δεν ειναι θεμα συνδεσης καρατσεκαρισμενο.Υπαρχει καποιο αλλο stick η καρτα που να κανω την δουλεια μου?Γιατι σε οποιο καναλι κ να δοκιμασω πανω κατω μου κανει τα ιδια και επειδη εκει εχω το pc που κατεβαζω ειναι κριμα να μην μπορω να το δουλεψω και να το εχω μονο για να βλεπω σελιδες.

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι το router του άλλου δεν μπορεί να σε "δει" ενώ εσύ το βλέπεις με καλό σήμα. Στο Wifi πρέπει και οι 2 πλευρές να είναι ισχυρές ώστε να επικοινωνουν σωστά μεταξύ τους

Δημοσ.

ξαναδοκιμασα χτες στο καναλι 12 και απο οτι βλεπω ολα πανε καλα πλεον,το περιεργο ειναι οτι το ειχα δοκιμασει ξανα αλλα κ στο 12 ειχα θεμα,ισως καποια παρεμβολη?Το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι σωστο να εχω ενα wifi στα 1500w κοντα στο κεφαλι μου...

Δημοσ.

Έπρεπε να δοκιμάσεις πρώτα με κανονική κάρτα βάζοντας μία κατευθυντική κεραία με μεγάλο κέρδος. Αν δε δούλευε ας πήγαινες σε 200~500 mWatt με τέτοια κεραία.

Περισσότερο από 500 mWatt (έχω επιφυλάξεις για το αν τα μηχανάκια αυτά έχουν καθαρή ισχύ στην έξοδο 1000 και 2000 mWatt) με "απλή" κεραία είναι χαζή ιδέα. Είναι και παράνομα. Λογικά ότι παίζει στο ίδιο κανάλι με εσένα στα ~100 μέτρα "σκοτώνεται".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...