Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγω κινητό. Τα προβλήματα του είναι τα εξής:

1 Σβήνει μόνο του ή κάνει επανεκκίνηση σε τυχαίες στιγμές

2 Χάνει μόνο του τις ρυθμίσεις από τα ξυπνητήρια

3 Αρκετές φορές όταν με καλούν δεν μπορώ να απαντήσω ή να ακυρώσω την κλήση.

4 Όταν γράφεις ένα μήνυμα έχει το εξής πρόβλημα. Για παράδειγμα το πλήκτρο 2 είναι για τα γράμματα α,β,γ,a,b,c,2 όταν όμως πατάς συνεχόμενα το πλήκτρο 2 για να εμφανιστεί ο αριθμός 2 εμφανίζει ένα κινέζικο γράμμα.

Για την ιστορία το κινητό είναι αγορασμένο από το πλαίσιο. Το έχω 12 μήνες και έχει 24 μήνες εγγύηση. Ενημέρωσα το πλαίσιο για τα προβλήματα μου όπου μου επιβεβαίωσαν ότι έχει πρόβλημα και να το στείλουμε στην Samsung. Για την αποστολή ζητάνε 8€ έξοδα αποστολής αλλιώς πρέπει να το πάω εγώ στη Samsung. Δεδομένου του ότι δεν ήθελα να πληρώσω επικοινώνησα με την Samsung όπου και μου έδωσαν την διεύθυνση του service τους. Το service όμως είναι ανοικτό μόνο 9-5. Δεδομένου του ότι εγώ εργάζομαι 9-5 ρώτησα αν υπάρχει κάποια άλλη λύση. Μου είπαν ότι εκτός από το πλαίσιο μπορώ να πάω το κινητό και στη Vodafone πληρώνοντας όμως πάλι το αντίστοιχο κόστος. Έτσι σήμερα προτίμησα να χάσω 8€ αντί για ένα μεροκάματο. Με περίμενε όμως μια άλλη έκπληξη. Το κινητό λέει η Vodafone θα κάνει το λιγότερο 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημέρες.

Συμπεράσματα. Αν χαλάσει το κινητό σου θα πρέπει:

1.Να πληρώσεις την μετακίνηση του στο service

2.Αν δεν θέλεις να πληρώσεις θα πρέπει ή να είσαι άνεργος ή να έχεις κάποιο άλλο άνθρωπο που να μπορεί να το πάει.

3.Να μην έχεις πρόβλημα να μείνεις χωρίς κινητο για 3 βδομάδες αν αποφασίσεις να πληρώσεις

Περιμένω τις εντυπώσεις σας και τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα ξεκινουσα με firmware update αμα εχει αλλιως αγγαρευεις κανα φιλο να στο παει.ειναι σαν τις τραπεζες.ειναι ταδε ωρες δεν μπορεις να κανεις αλλιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...