vtser Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα αυριο ερχετε το WAG320N που αγόρασα. Στο σπίτι εχω forthnet και εχω μερικές ερωτήσεις 1. Ξερει κανείς τις ρυθμίσεις για forthnet? 2. Πώς μπορώ να βγάλω στατιστικά της γραμμής μου που βλέπω βγάζουν πολλοι χρήστες?
Sarandis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Όλες οι ρυθμίσεις είναι ίδιες για όλους τους παρόχους. Πιο συγκεκριμένα: Vpi:8 Vci:35 Encapsulation:PPPoΕ Multiplexing:LLC Και username/password της forthnet. Συγκεκριμένα στο linksys έχει καρτέλα status και dsl connection. Αυτά!
antbyron Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 το 320 νομιζω εχει κρυφο μενου για τα στατς. Σωστά http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
vtser Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Σωστά http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm ολα καλά παιδιά για το download δεν το συζυταω ειναι τέλειο. Τα υπόλοιπα νούμερα είναι οκ? Το χβοχ δεν μου εβγαλε ΝΑΤ warning οποτε δεν πειράζω πόρτες και τέτοια. Το Μacbook ,iphone xbox συνδεονται κανονικα πλεόν Λογικά και το ΑPTV2 θα πεταει DSL Upstream Rate: 1021 Kbps DSL Downstream Rate: 16278 Kbps Down up DSL Noise Margin: 6.2 dB 12.6 dB DSL Attenuation: 10.5 dB 5.3 dB DSL Transmit Power: 18.6 dBm 12.1 dBm
rfc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Για παρτους ενα τηλ. επρεπε να κλειδωνεις σχεδον 24 εσυ. ρωτα για πιο λογο εχεις σχεδον 13 noise margin ενω η φορθνετ παιζει στο 6+
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ολα καλά παιδιά για το download δεν το συζυταω ειναι τέλειο. Τα υπόλοιπα νούμερα είναι οκ? Το χβοχ δεν μου εβγαλε ΝΑΤ warning οποτε δεν πειράζω πόρτες και τέτοια. Το Μacbook ,iphone xbox συνδεονται κανονικα πλεόν Λογικά και το ΑPTV2 θα πεταει DSL Upstream Rate: 1021 Kbps DSL Downstream Rate: 16278 Kbps Down up DSL Noise Margin: 6.2 dB 12.6 dB DSL Attenuation: 10.5 dB 5.3 dB DSL Transmit Power: 18.6 dBm 12.1 dBm Ισως δεν σου εβγαλε για nat επειδη παιζει με upnp.για μενα θα εκλεινα το Upnp και θα εκανα manual ανοιγμα τα Ports η θα προτιμουσα να το δηλωσω dmz.επισης δεν ξερω ποσο το πηρες αλλα με λιγα λεφτα παραπανω τσιμπαγες ενα vigor γιατι περα απο το wag200 τα υπολοιπα linksys wag160n wag320n κτλ εχουν φαει καμποσο θαψιμο για διαφορα bugs που τουλαχιστον μεχρι προτεινως δεν τα ειχαν φτιαξει.χαλασαν τα παλια καλα linksys(και οτι λενε division της cisco δεν μου λεει κατι).γενικα το wag200 ηταν οτι καλυτερο.και τα πιο πριν απο αυτα ηταν αστα να πανε.και επισης αν και εσενα δεν σε πιανει τα Linksys δεν την παλευουν με τα μεγαλα attenuation.αλλα αν η γραμμη ειναι καλη συγχρονιζουν πιο ψηλα απο αλλα.αυτο ειχα δει με το Wag200 Για παρτους ενα τηλ. επρεπε να κλειδωνεις σχεδον 24 εσυ. ρωτα για πιο λογο εχεις σχεδον 13 noise margin ενω η φορθνετ παιζει στο 6+ λαθος κανεις.το 13 ειναι στο Up οχι στο down.απλα δεν εχει γινει σωστη ευθυγραμμιση.αρα παιζει με 6 margin>οτι δεν παει παραπανω δεν ειναι ο πρωτος.μπορει και gap αν ειναι σε alcatel και για αυτο να χανει απο εκει.κατα τα αλλα πολυ καλη γραμμη.μπορει και ποιοτητα χαλκου του οτε μπορει και κατι στην εσωτερικη καλωδιωση.πολλα μπορει κοινως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα