Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται κοινοτητα του insmonia.gr :D

σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουργιο laptop κυριως για χρηση youtube, flash games, movies watching. Δεν θελω να κολλαει στην αναπραγωγη βιντεο στο youtube η παρομοιο site η κ σε νοικιασμενη ταινια απο το video club. Ο προυπολογισμος ειναι μεχρι 600 ευρω. Εχω βρει προς το παρων αυτον . Ειμαι ομως ανοιχτος σε προτασεις. Ευχαριστω εκ των προτερων. Ελπιζω να εκανα post στο σωστο forum.

Δημοσ.

χμμμ μου αρεσε ο Dell ... κατι σε τετραπυρηνο παιζει; 'Η δεν με απασχολει για την χρήση που θέλω; Και βασικα γιατι τον προτιματε απο αυτον που διαλεξα; Είμαι καπως ασχετος σε αυτα... :mellow:

Δημοσ.

κατι σε τετραπυρηνο παιζει; 'Η δεν με απασχολει για την χρήση που θέλω; Και βασικα γιατι τον προτιματε απο αυτον που διαλεξα; Είμαι καπως ασχετος σε αυτα... :mellow:

Τετραπυρηνο στα 600ευρω, μονο σε amd αλλα οχι με καρτα γραφικων για βαρια παιχνιδια.

To turbox εχει:

α) 1 χρονο εγγυηση.

β) Αθλια κατασκευη (δες το απο κοντα και θα με θυμηθεις)

γ) Δεν εχει δυνατη καρτα γραφικων για παιχνιδια.

To Dell εχει:

1) Πολυ καλη καρτα γραφικων για παιχνιδια.

2) Καλη κατασκευη.

3) 2 χρονια πολυ καλης εγγυησης.

Δημοσ.

Τετραπυρηνο στα 600ευρω, μονο σε amd αλλα οχι με καρτα γραφικων για βαρια παιχνιδια.

Το gaming δεν με απασχολει τοσο πολυ. Δεν εχω πολυ χρονο ουτως η αλλος. Θελω απλα να μην ειναι τεχνολογικα πισω το pc. Πλεον ακουω μονο για τεραπυρηνους κ δεν ξερω καλα καλα τι διαφορα εχει με τουσ διπλοπυρηνους. Επειδη ομως θα ταν κρατησω για καιρο τον υπολογιστη θελω να μπορει να ειναι συμβατος με την καινουργια τεχνολογια (προγραμματα π.χ.) Αυτος ειναι ο μονος μου ενδοιασμος.

Δημοσ.

Τι εννοεις με το ' θελω να μπορει να ειναι συμβατος με την καινουργια τεχνολογια (προγραμματα π.χ.)'

Και ενα λαπτοπ με pentium 4 (για να μην πω 3) ειναι συμβατος με ολα τα προγραμματα.

Η διαφορα ομως του επεξεργαστη αυτου με τους σημερινους ειναι οτι το παλιο λαπτοπ θα σερνεται ενω το καινουριο θα εχει επεξεργαστικη ισχυ για να ανταπεξελθει ανετα.

Δημοσ.

Εγω πηρα απο μουλτιραμα στα 599,το ιδιο μοντελο απλα το δικο μου εχει usb3 και ο σκληρος ειναι 7200rpm.συν οτι δινουν και δωρο ενα καπακι της επιλογης σου http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596242&catid=010200

Μου αρεσε πολυ αυτη η ιδεα. Μαλλον σε αυτον καταληγω. Φαινεται λειτουργικος

Δημοσ.

Μου αρεσε πολυ αυτη η ιδεα. Μαλλον σε αυτον καταληγω. Φαινεται λειτουργικος

μολις ειδα και αλλες προσφορες για 5110 στα μουλτιραμα στα 499.δες το

Δημοσ.

μολις ειδα και αλλες προσφορες για 5110 στα μουλτιραμα στα 499.δες το

Και που εισαι ακομα..

Που να δεις το πρωτο δεκαημερο μετα τα Χριστουγεννα τι θα γινεται απο προσφορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...