Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να πάρω αυτό το κουτί http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Thermaltake-V4-Black-Edition-VM30001W2Z.htm , θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες? Όταν κάνω αναβάθμιση σε μερικά χρόνια (:P ) θα εχω πρόβλημα με μητρικές - κάρτες γραφικών - ψύκτρες?

Και επειδή πρώτη φορά θα βγάλω την μητρική από το κουτί έχει βίδες μέσα ή βιδώνω τις "παλιές"? Επίσης υπάρχει κάτι ιδιέτερο που πρέπει να προσέξω ώστε να μην έχω πρόβλημα με την λειτουργία της μητρικής ?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό το κουτί

http://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=12353

Για την διαδικασία εγκατάστασης της μητρικής μέσα στο κουτί. Σε ένα σακουλάκι μέσα θα έχει διάφορες βίδες το κουτί

Μέσα σε αυτές θα βρεις και τους λεγόμενους αποστάτες. Είναι αυτοί

55637f9e-f3e8-4e3b-83b0-729440c46040.jpg

Στην πλάτη του κουτιού θα δεις σε ποιες τρύπες αντιστοιχεί η μητρική σου. Αν είναι ΑΤΧ ή mATX πχ. Τα βιδώνεις εκεί και πάνω εκεί βιδώνεις την μητρική. Προσοχή λίγο στο βίδωμα δεν θα την σφίξεις πολύ

Μετά τροφοδοσίες, περιφερειακά και έτοιμος

Δημοσ.

Δυστυχώς θέλουν 23ε έξοδα αποστολής αυτοί στο Msystems.gr γιατί μένω σε μακρινή περιοχή λένε :) .

Είναι πολλά και γι'αυτό έχω επιλέξει το κουτί στο πλαίσιο. Κατά την γνώμη σου δεν αξίζει? :)

==============================================================================

Όσο για την εγκατάσταση η μητρική μου είναι αυτή http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35V&fMTYPE=LGA775 (ολόκληρο γαιδούρι είναι) :P Θα χωρέσει ε? :)

Δημοσ.

ΑΤΧ είναι η μητρική σου ναι χωράει. Multirama έχεις εκεί κοντά;

Αν ναι το case Που σου είπα το έχει.

Καλό είναι το κουτί που διάλεξες απλά το άλλο είναι πολύ καλύτερο :)

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο

1. Σε τιμή :P

2. Ερχεται με όλους τους ανεμιστήρες προεγκατεστημένους και ledatous

3. Εχει καλές προδιαγραφές για cable management

4. Εχει θέσεις για δίσκους που χωρίς κατσαβίδι τους τοποθετείς, όπως και τα dvd

5. Καλό airflow

Αν θες μπορώ να στο δείξω και πως είναι απο μέσα. Αλλά είναι δώρο άδωρο αφού δεν μπορείς να το προμηθευτείς απο κάπου λόγω απόστασης

Δημοσ.

Δεν άντεξα στον πειρασμό και έκανα online παραγγελία από τα multirama αυτό που πρότεινες :) Στον υπολογισμό κόστους αποστολής λέει 7.01ε . Είναι όμορφο :wub: :-D

Βέβαια έχω κάποιες απορίες σχετικά με αυτό, να τις πω? ^_^

Δημοσ.

1) Όταν λες έρχεται με όλους τους ανεμιστήρες προεγκατεστημένους και ledatous , εννοείς και αυτούς στο πλαινό μέρος?

2) Πως θα συνδεθούν όλοι αυτοί επάνω στην μητρική?

3)Η θύρα e-sata που χρησιμεύει? Θα την υποστιρίζει η μητρική μου?

Αυτές. :)

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

1) Ναι με όλους θα έρθει ακόμα και με τους πλαινούς. Και μάλιστα ο ένας είναι 2.5άρης στο πάχος ενώ ο άλλος είναι 2άρης για να μην βρίσκει καμιά καρτούλα

2) Κάποιοι έρχονται με 3πιν και συνδέονται απευθείας πάνω στην μητρική και κάποιοι είναι με molex

3) H μητρική σου έχει sata Υποδοχές. Ε από το front panel του κουτιού θα φεύγει ένα sata καλώδιο το οποίο θα το συνδέσεις σε μία απο τις sata υποδοχές της μητρικής εφόσον έχεις συσκευές που θα μπορείς να συνδέσεις. Αν δεν έχεις τέτοιες συσκευές απλά δεν το βάζεις καν στην μητρική

Δημοσ.

Βασικά ακόμα χαμός γίνεται με τα καλώδια, δεν θέλω να κάνω απόπειρα να τρυπήσω και αυτό το κουτί (όπως το προηγούμενο) γιατί πάλι μ8&ακία θα κάνω :P Τι να κάνω γιατί δεν μπορώ άλλη μακαρονάδα?

Επίσης αναγκάστηκα να ξυλώσω τον έναν από τους 2 πλαινούς ανεμιστήρες διότι η ψύκτρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A50-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm είναι τέρας και δεν έκλεινε το διπλανο καπάκι :P

Δημοσ.

Μου βγάζεις και μία απο το πλάι να φαίνεται όλο το κουτι μέσα;

Τι έχεις κάνει βρε άνθρωπε. Και με 800D πρόβλημα θα είχες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...