Προς το περιεχόμενο

ahci mode

itizovts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για μένα το γυρνας σε achi mode, βγάζεις απο την τροφοδοσία τον άλλο δίσκο με το λειτουργικό και μετά κάνεις φορματ, ώστε το boot του ssd να είναι τελείως ανεξάρτητο απο τον άλλον δίσκο..

Nα κάνω format σε ποιόν; Στον ssd εννοείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκοπός μου είναι να κρατήσω ενεργό τον υφιστάμενο δίσκο με το λειτουργικό για gaming κυρίως και να έχω και τον ssd για να τρέχω τα προγράμματα. Άρα θα έχω και τους δύο δίσκους επάνω σε λειτουργία. Για αποθήκη υπάρχει τρίτος δίσκος χωρίς λειτουργικό. Άρα αποσυνδέω ή όχι τον "παλιό δίσκο" κατά την εγκατάσταση του OS στον ssd ή όχι; Και τελικά είτε στην μιά , είτε στην άλλη περίπτωση , πριν την εγκατάσταση του OS στον ssd ενεργοποιώ στο bios το achi ; έτσι ώστε να μην πρέπει να επέμβω στην registry ;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Παρεπιπτόντως επειδή εκτός του να ρωτάς θεωρώ ότι πρέπει να λες και τι έκανες , παρήγγειλα τελικά αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26753&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 και γι' αυτό καίγομαι για οδηγίες έτσι ώστε να ξέρω τι να κάνω όταν έλθει.

Δεν χρειαζεσαι δισκο με λειτουργικο για να τρεχεις παιχνιδια.Απλα βαζεις στον ssd τα προγραμματα και τα παιχνιδια τα βαζεις στον μηχανικο.Για μενα αν εχεις χωρο,βαλε και τα παιχνιδια στον ssd.

Δεν χρειαζεσαι δισκο με λειτουργικο για να τρεχεις παιχνιδια.Απλα βαζεις στον ssd τα προγραμματα και τα παιχνιδια τα βαζεις στον μηχανικο.Για μενα αν εχεις χωρο,βαλε και τα παιχνιδια στον ssd.

τουλάχιστον αυτά που παίζεις συχνά online

Επειδή στο Πισι βάζουν χέρι και άλλοι, προτιμώ να κρατήσω τον μηχανικό ως έχει ,με το λειτουργικό ,τα παιχνίδια και ότι άλλα προγράμματα έχει επάνω και τον ssd να τον διαχειρίζομαι και να τον σετάρω αποκλειστικά εγώ. Αφού στο gaming δεν θα δώ μεγάλες διαφορές , παρά στο φόρτωμα των levels, το πολύ πολύ να βάζω το παιχνίδι που παίζω αυτή τη στιγμή.

Οκ θα ακολουθήσω τις οδηγίες του outlaw όταν έλθει ο δίσκος και τότε θα γράψω νεώτερα και εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...