Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 copied games !?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θα ηθελα να ρωτισω κατι για το xbox. εχω ενα χβοχ και ενα αυθεντικο παιχνιδι. προσφατα ειδα ενα νεο παιχνιδι το οποιο θα ηθελα να παιξω. το ερωτημα μ ειναι πως μπορω να παιξω το παιχνιδι που ειδα τωρα {πειρατικο δλδ} στο χβοχ. λινκ μπορω να βρω.... αλλα δεν παιζει στο χβοχ το dvd. αν καποιοσ ξερει πως μπορω να παιζω πειρατικα παιχνιδια στο χβοχ να μ δωσει καποιο tutorial ή να μ πει τεσπα πως να μονταρω το χβοχ. α και κατι αλλο.... το αυθεντικο παιχνιδι π εχω αγορασει... το παιζω και online, αν modarw το χβοχ και παιξω πειρατικα σε singleplayer, υπαρχει περιπτωση να φαω ban console?

(παιχνιδι που εχω και παιζω online ειναι το black ops)

{το παιχνιδι που θελω να κατεβασω και να παιξω singleplayer mono ειναι το naruto ultimate ninjastorm 2} το οποιο δεν το πουλαει κανενα καταστημα στην ελλαδα παρα μονο στο ιντερνετ :S μεχρι και στα seven που το ειδα μ ειπανε οτι δεν εχουνε σχεση με την αιτερια .... anyway.. ασχετο το προγουμενο.

Δημοσ.

οι πληροφορίες που ζήτας είναι αντίθετες με τους κανονισμούς του φόρουμ και αμφιβάλλω αν θα πάρεις απάντηση.

φιλικά.

Δημοσ.

οι πληροφορίες που ζήτας είναι αντίθετες με τους κανονισμούς του φόρουμ και αμφιβάλλω αν θα πάρεις απάντηση.

φιλικά.

έχεις δίκιο σε αυτό που λες απλά είναι λίγο αστείο το ότι υπάρχουν θέματα πως να πειράξεις κονσόλες να παίζουν αντιγραφές και κατεβασμένα που είναι το ίδιο παράνομες πληροφορίες με το κατέβασμα/αντιγραφή παιχνιδιών. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...