Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι στην c++ πως μπορω να αφησω κενο αναμεσα σε δυο λεξεις π.χ

void Ergasia::ergasiaDetails(){

cout<<"Ergazomenos me megalitero mistho: " <<onomasia<<eponymo<<endl;

Οταν θα εκτελεστει θελω να ειναι στην οθονη με κενο αναμεσα πχ Γιωργος Παπαδοπουλος γιατι μου το βγαζει κολλητα ΓιωργοςΠαπαδοπουλος πως μπορω να το κανω?

Δημοσ.

Προσπάθησε να είσαι πιο κατατοπιστικός στους τίτλους στα θέματα που ανοίγεις.

Όσο για την ερώτηση.

Δεν έχεις παρα να βάλεις να εκτυπώνεται ένα (η όσα θες) space(σ) ανάμεσα στο όνομα και στο επίθετο.

Ακριβώς όπως τυπώνεις το σταθερό μήνυμα στην αρχή.

>cout<<"Ergazomenos me megalitero mistho: " <<onomasia<<"  "<<eponymo<<endl;

Δημοσ.

Προσπάθησε να είσαι πιο κατατοπιστικός στους τίτλους στα θέματα που ανοίγεις.

Όσο για την ερώτηση.

Δεν έχεις παρα να βάλεις να εκτυπώνεται ένα (η όσα θες) space(σ) ανάμεσα στο όνομα και στο επίθετο.

Ακριβώς όπως τυπώνεις το σταθερό μήνυμα στην αρχή.

>cout<<"Ergazomenos me megalitero mistho: " <<onomasia<<"  "<<eponymo<<endl;

Σε ευχαριστω αυτο ηθελα ...

Δημοσ.

Δεν ξέρει ούτε καν πώς να βάλει spaces στην έξοδο της εργασίας που του έδωσαν. It gets better every day.

[off topic]

Μάλλον όπως τα λες είναι τα πράγματα.

Μονο που το πρόβλημα είναι βαθύτερο.

Σίγουρα με το να πετάξουμε 3-4 ατάκες εδώ κάνουμε το κομμάτι μας.

Αλλα χρειάζεται συζήτηση πάνω στο εκπαιδευτικό σύστημα συνολικά καθώς και πάνω στην ηλίθια νοοτροπία μας ότι "το παιδί μου (- εγώ) πρέπει να μπει (- μπω) σε κάποια σχολη, οποια και αν είναι αυτή και άσχετα αν του αρέσει, γιατί απλά... έτσι πρέπει!"

αυτή η αντίληψη καθώς και εν γένει η Ελληνική κουλτούρα "όλα πρέπει να τα κάνω εύκολα και να γλεντάω" είναι που έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα στις σχολες.

[/off topic]

Δημοσ.

Τα λέω όπως τα βλέπω που λένε και στο america.

Εντάξει, συμφωνώ, μπορεί να είναι και έτσι μπορεί και χειρότερα ακόμα αλλά όταν βλέπουμε

ένα πρόβλημα σε κάποιον, όποιο κι αν είναι αυτό...ε δεν το λέμε τόσο χύμα, πρέπει να υπάρχει

και κάποιο τακτ...νομίζω???

Δημοσ.

[off topic]

Μάλλον όπως τα λες είναι τα πράγματα.

Μονο που το πρόβλημα είναι βαθύτερο....

[/off topic]

Συμφωνώ με όλα αυτά, και το έχω ζήσει και ο ίδιος καθώς μεγάλωσα θεωρώντας δεδομένο ότι μετά το λύκειο πάμε πανεπιστήμιο κλπ κλπ. Στη δική μου περίπτωση ήταν good fit (παρόλο που λόγω μηδενικής ενημέρωσης στο λύκειο νόμιζα άλλα αντ' άλλων για τη σχολή που πήγα), αλλά σε άλλες περιπτώσεις (όπως π.χ. του αδερφού μου) το να βάζεις το παιδί να κάνει κάτι που δε θέλει (γιατί τελικά στο "δε θέλω" καταλήγουν όλα) δεν πρόκειται να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φυσικά το τι θέλει (ή δε θέλει) τελικά να κάνει κάποιος εξαρτάται όχι μόνο από τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητάς του αλλά και από το πώς τον μεγάλωσαν έτσι;

Εντάξει, συμφωνώ, μπορεί να είναι και έτσι μπορεί και χειρότερα ακόμα αλλά όταν βλέπουμε

ένα πρόβλημα σε κάποιον, όποιο κι αν είναι αυτό...ε δεν το λέμε τόσο χύμα, πρέπει να υπάρχει

και κάποιο τακτ...νομίζω???

Έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να έχουμε τακτ στη ζωή γενικά. Απο κει και πέρα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνονται και εξαιρέσεις. Και μια απ' αυτές τις περιπτώσεις είναι εκείνη όπου κάποιος σε βάζει να κάνεις δουλειά για πάρτη του και μετά ενδεχομένως κατ' ιδίαν μπορεί να σε πει και μαλάκα ή να κομπάζει για τη δουλειά σα να ήταν δική του.

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να έχουμε τακτ στη ζωή γενικά. Απο κει και πέρα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνονται και εξαιρέσεις. Και μια απ' αυτές τις περιπτώσεις είναι εκείνη όπου κάποιος σε βάζει να κάνεις δουλειά για πάρτη του και μετά ενδεχομένως κατ' ιδίαν μπορεί να σε πει και μαλάκα ή να κομπάζει για τη δουλειά σα να ήταν δική του.

Παντού γίνονται εξαιρέσεις, δεν διαφωνώ.Αν και εκτιμώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μας θεωρούσε μαλάκες, ίσα-ίσα θα ευχαριστούσε να του παρεχόταν βοήθεια. Κι εγώ βρέθηκα στην ίδια θέση και μπορεί να ξαναβρεθώ. Ευχαρίστησα αυτούς που με βοήθησαν. Ασχολήθηκα μόνος μου επειδή γούσταρα και έμαθα ό,τι έμαθα, το λίγο, το μικρό, το ελάχιστο ή το πολύ!!! Από εκεί και πέρα ας μην ξεχνάμε ότι η βοήθεια είναι και προαιρετική, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει κανέναν εδώ μέσα σε τέτοια θέματα εάν δεν το θέλει... Είναι ξεκάθαρα στην διακριτική του ευχαίρεια! Όποιος θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να μάθει κάτι είναι μάγκας, αν θέλει να την εκμεταλλευτεί για να περάσει το μάθημα και μόνο...τον ευατό του βλάπτει επί της ουσίας και μόνο. Ποτέ δεν θα μπορέσει να με ανταγωνιστεί στην αγορά εργασίας επειδή έχει μόνο και μόνο ένα πτυχίο πληροφορικής!!! Επί της ουσίας φαίνεται το κενό του!!! Η προσφορά μου, η προσφορά σου ή η προσφορά του όποιου φίλου εδώ μέσα προς έναν άλλο, μόνο καλά μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί προσφέροντας ή ανακουφίζοντας κάποιον συνφορουμίτη μας εν γένει...

Αυτά τα «ολίγα» και συνάμα περιεκτικά είχα να γράψω αγαπητέ defacer!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...