Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το logitech 220.μια χαρα ειναι αλλα πολυ μικρο θελω να μου προτεινετε διαφορα ηχεια (κυριως 5.1 λογου χωρου και καρτας ηχου)θελο τρομερο μπασο (δυνατο να τρεμουν ολα γυρω μου)μεχρι 400 ευρο.ακουω rap hop-hop γιαυτο θελω καλο και μεγαλο subwoofer!

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Κοίτα, για να τρέμουν τα πάντα γύρω σου θέλεις μεγάλο sub και ένταση ενισχυτή. Δεν θα το καταφέρεις με συμβατικά ηχεία.

Θα πρέπει να χτίσεις ένα σύστημα μόνος σου με αυτόνομο ενισχυτή και ηχεία. Ένα καλό sub θέλει 300€ και πάνω.

Αναφέρεσαι όμως σε μουσική και ζητάς 5κάναλα ηχεία, πράγμα που δεν συμβαδίζει. Αν θέλεις να ακούς μουσική καλύτερα να πας σε ένα καλό 2.1 σύστημα.

Μπορείς να δεις και συστήματα home cinema αν επιμένεις για 5.1 (π.χ. http://www.pixmania.gr/gr/gr/10441510/art/yamaha/%CE%A0%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7-3d-+-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-av-3171---%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF.html).

Δημοσ.

μαλλον θα κανω δικο μου 2.1 η 5.1 αγοραζοντας ηχεια και ενισχιτη,ασχολουμε με ξυλινες κατασκευες εδω και μερικα χρονια και σιγουρα θα μπορεσω να το κανω.ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι δυσκολο!

Δημοσ.

Νομιζω πως το τελικο ποσο για αυτο θα ηταν λιγο ασυμφορο.... Επισης για να εχουν σωστη αποδοση η custom καμπινες πρεπει να τις εχεις "μετρησει" που λενε... Υπαρχουν προγραμματα που σχεδιαζεις μια καμπινα αναλογος για τον οδηγο-ους (μεγαφωνο-α) που θα βαλεις επανω....

Δημοσ.

Οι ξύλινες κατασκευές δεν έχουν καμία σχέση με την σχεδίαση και κατασκευή ηχείων.

Ένας φίλος ηλεκτρονικός και χαϊφιντελίστας έκανε δικά του ηχεία μετά από κανά 6μηνο σχεδιασμών, μετρήσεων, δοκιμών και σφαλμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε αλλά του κόστισε πολύ περισσότερο απ' ότι αν αγόραζε έτοιμα ηχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...