Προς το περιεχόμενο

KomputerBay 16GB SDHC - Class 10 - 12€ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι δεν είναι από την Amazon άρα δεν θα είναι με δωρεάν αποστολή αν βάλεις και κάτι ακόμα για να βγει πάνω από 25 λίρες.

Κατά τα άλλα πολλή καλή τιμή άγνωστη μάρκα.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι δεν είναι από την Amazon άρα δεν θα είναι με δωρεάν αποστολή αν βάλεις και κάτι ακόμα για να βγει πάνω από 25 λίρες.

Κατά τα άλλα πολλή καλή τιμή άγνωστη μάρκα.

Είναι "Fulfilled by Amazon", επομένως θα έχει δωρεάν μεταφορικά, εαν η παραγγελία σου ξεπέρασει τις 25 στερλίνες (προ έκπτωσης) σε προϊόντα sold ή fulfilled by Amazon.

Δημοσ.

ok let me rephrase γιατί δεν τα είπα σωστά:

Για κάθε ομάδα προϊόντων που προέρχονται από έναν πωλητή, αξίας 25£ προ έκπτωσης, και εφόσον αυτός ο πωλητής είναι είτε το amazon.co.uk είτε τρίτος fulfilled by Amazon, τότε αυτή η ομάδα προϊόντων θα έχει δωρεάν μεταφορικά.

Με άλλα λόγια, αν προσθέσεις και άλλα προϊόντα του ίδιου πωλητή, και εφόσον και αυτά είναι fulfilled by Amazon και η συνολική τους αξία προ έκπτωσης ξεπερνά τις 25£, τότε θα έχεις δωρεάν μεταφορικά.

(βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις το amazon δίνει δωρεάν μεταφορικά ακόμα και αν η συνολική αξία του καλαθιού προ έκπτωσης είναι μικρότερη από 25£ - δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με αυτό...)

Δημοσ.

Όταν έβαζα μια στο καλάθι, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Με 2 μου τις στέλνει δωρεάν. Παρήγγειλα 2. Εάν κάποιος θέλει τη μια στη Θεσσαλονίκη Δυτικά, ευχαρίστως τη δίνω στη τιμή αγοράς 12.50€.

Δημοσ.

Όταν έβαζα μια στο καλάθι, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Με 2 μου τις στέλνει δωρεάν. Παρήγγειλα 2. Εάν κάποιος θέλει τη μια στη Θεσσαλονίκη Δυτικά, ευχαρίστως τη δίνω στη τιμή αγοράς 12.50€.

καλό αυτό , νόμιζα ότι ανεξάρτητα ποσότητας σε χρέωνα αφού δεν τα πουλάει το amazon

Δημοσ.

εγώ δε πήρα , αλλά βλέπω καλές κριτικές στο amazon

ομως 10% απ τα σχολια και των 2, ειναι με 1*. data loss κλπ.

και τωρα ειδα και της Transcend, ακομα χειροτερα.

τι να πω, θα δειξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...