Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. Μόλις σήμερα μου απέστειλε ο ΟΤΕ σχετική ενημέρωση στο κινητό ότι ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία ΟΤΕ ΤV που ζήτησα. Μετά απο αυτό παρατήρησα ότι εκεί που κλείδωνε η γραμμή μου στα 9mbit τώρα κλειδώνει στα 6.5 Mbit , χωρίς να έχω εγκαταστήσει ακόμα τον εξοπλισμό του OTE TV. Απλά ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία. Καμιά ιδέα τι να φταίει ? Χαρακτηριστικά της γραμμής παρακάτω :

 

adslm.jpg

Δημοσ.

Φυσιολογικά για αυτο αν ανέβηκε το snr και λόγω του OTE TV για να μην έχεις προβλήματα. Βέβαια υποθέσεις κάνουμε οποτε το καλύτερο θα ηταν να τους πάρεις ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις να μάθεις σίγουρα.

Δημοσ.

Σου ανεβάσαν το SNR για να είναι πιο σταθερή η γραμμή σου. Γιατί δεν πας στο δορυφορικό του ΟΤΕ να μην έχεις θέματα με την DSL;

Δημοσ.

Το IPTV δεσμεύει 4Mbps από τη γραμμή σου για να παιζει σταθερά ακόμα και όταν είναι κλειστό, αυτά από όσο θυμάμαι δεν φαίνονται στην ταχύτητα της γραμμής σου.

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του ΟΤΕ - TV διαμορφώθηκαν οπως φαίνεται παρακάτω. Σταθερότατη η γραμμή τώρα. Ίσως ήταν κάνα πρόβλημα στην περιοχή.

Δημοσ.

οταν βαζεις connex tv εχω δει απο 9 το margin να το κανουν 15 σε οσους γινεται για θεματα αποσυνδεσεων και να ειναι πιο σταθερα.οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να τους πεισεις να το γυρισουν στο 9 και να μην σου λενε διαφορα.εκτος αν γινεται με το dmt που θα πρεπει να υποστηριζει το ρουτερ σου και το chipset του να το πω καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...