geotrian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 ενδιαφερομαι να ξεκινισω να φτιαχνω ενα προγραμμα για την εκδοση τιμολογιων/αποδειξεων το οποιο να περιεχει και ολα τα απαραιτητα στοιχεια και λειτουργικοτητες....αλλα και να ειναι user friendly δηλαδη να εχω δυνατοτητες να διαμορφωσω το περιβαλλον του......... γιατι προκεται για μια επαγγελματικη δουλεια....(αν τα καταφερω) και επιπλεον παραλληλα με αυτο θα χρειαστει να φτιαξω κατι αντιστοιχο για την τηρηση βιβλιων εσοδων εξοδων..... και αυτα τα δυο προγραμματα να ειναι συμβατα μεταξυ τους.... υπαρχει καποια γλωσσα στην οποια μπορω να βρω και ετοιμα κομματια κωδικα ή υπαρχει καποιο open source προγραμμα για τετοια δουλεια ωστε να το ταιριαξω στις δικες μου απαιτησεις???? ή πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη? αν ναι τοτε ποια γλωσσα να επιλεξω? Σας ευχαριστω πολυ.......
Tmark Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν μιλάς για web εφαρμογή τότε ψάξε πάνω σε Windows Forms ή WPF σε C# ή VB.NET (προτείνω C#).
geotrian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν θα με ενδιεφερε κατι σε web εφαρμογη......εχεις καποιο βιβλιο για να διαβασω ή καποιο site για να διαβασω τα βασικα? να μπω στο κλιμα......και μετα θα τον βρω τον δρομο μου.....
jimmysnn_17 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αν το ξεκινήσεις από την αρχή θα σου πρότεινα java, για να μην έχει πρόβλημα με το λειτουργικό που χρησημοποιεί ο χρήστης. Αν θες κατι σε πλατφόρμα windows θα πας σε c#.
geotrian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 java γνωριζω σε πολυ καλο επιπεδο και θα μου ηταν αρκετα πιο ευκολο....απλα θα με ενδιεφερε και να συνεργαζεται με την σημανση που εχουν πλεον τα τιμολογια και οι αποδειξεις.....εχετε κατι τετοιο υποψην σας αν το υποστηριζει η java??? και θα χρειαστει να δουλεψω και με sql?
nilosgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 θα χρειαστει να δουλεψω και με sql? Ναι, εφ οσων ο ογκος των δεδομενων που θα διαχειριζεται το προγραμμα ειναι "σχετικα" μεγαλος.
geotrian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 ξερετε τι πρεπει να κανω εστω ενα προγραμμα να ειναι συμβατο με την σημανση???? που βαζουν στα τιμολογια...αμα ξερει καποιος τι εννοω.....
Tmark Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αν πας σε πλευρά Java κλπ, δούλεψε με MySQL βάση δεδομένων, αλλιώς με Microsoft SQL Server 2005-2008. Μην κάνεις το λάθος και κρατήσεις την βάση σου σε κάνα Access..
geotrian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 εχετε καποιο βιβλιο για mysql και java μαζι για το πως να τις συνδεσω η κατι τετοιο???? ειτε ελληνικο ειτε αγγλικο...αρκει να ειναι κατι καλο...... και υπαρχει καθολου ετοιμος κωδικας για τετοια πραγματα?
georgemarios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Για java και MySQL, κατέβασε τον mysql java connector και δες τα παραδείγματα που έχει στο documentation για σύνδεση. Κατά τ' άλλα, ισχύουν παρόμοια πράγματα που ισχύουν για όλες τις βάσεις που συνδέεται η Java, sql queries και τα συναφή. Όσο για την επιλογή γλώσσας που πρωτορώτησες, η Java είναι πολύ καλή γλώσσα και εφόσον ΗΔΗ ξέρεις αυτήν δε το συζητάμε καν, παίξε μπάλα στο γήπεδο σου.
geotrian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 να σαι καλα για την βοηθεια και αμα χρειαστω κατι επιπλεον θα επανελθω.......με συνεχεια στην συζητηση μας........
Christos75 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Java για να παίζει παντού, C# και σύνδεση με SQL server για πιο μεγάλη ταχύτητα...
geotrian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 παντως κανεις δεν μου ελυσε την απορια μου αν μπορει να συνεργαστει ενα προγραμμα σε java με την σημανση που υπαρχει στα τιμολογια.......και τι πρεπει να κανω για να λειτουργησουν μεταξυ τους........και να συνεργαστουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα