spike_mes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την συμβουλη σας για την αγορα μητρηκης καρτας, Λοιπον αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μια asrock a770de πριν περιπου εναν χρονο ειχα αγορασει τον amd black edition 965 με σκοπο να αλλαζα μια μητρικη καρτα μαζι με ram κτλ αργοτερα, ηρθε η ωρα να αγορασω μητρικη αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα τι να παρω, στο μονο που εχω καταληξει ειναι οτι θα παρω asrock η asus λογο της δυνατοτητας που εχουν να ξεκλειδωνουν επιπλεον πυρινες, θα σας παρακαλουσα αν μπορειτε να μου προτινετε τι ακριβως πρεπει να παρω και αν συμφωνειτε σε αυτο που σκεφτοκαι για asrock/asus. Διαθετω μεχρι 140e-150e για την καρτα. Ευχαριστω!
georger_volos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την συμβουλη σας για την αγορα μητρηκης καρτας, Λοιπον αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μια asrock a770de πριν περιπου εναν χρονο ειχα αγορασει τον amd black edition 965 με σκοπο να αλλαζα μια μητρικη καρτα μαζι με ram κτλ αργοτερα, ηρθε η ωρα να αγορασω μητρικη αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα τι να παρω, στο μονο που εχω καταληξει ειναι οτι θα παρω asrock η asus λογο της δυνατοτητας που εχουν να ξεκλειδωνουν επιπλεον πυρινες, θα σας παρακαλουσα αν μπορειτε να μου προτινετε τι ακριβως πρεπει να παρω και αν συμφωνειτε σε αυτο που σκεφτοκαι για asrock/asus. Διαθετω μεχρι 140e-150e για την καρτα. Ευχαριστω! η μητρική που έχεις τώρα έχει κάτι ?γτ θέλεις να την αλλάξεις ?κ γω αυτή έχω κ είναι μια χαρά..
Thanos1972 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχην τι να την κανεις την μητρικη που ξεκλειδωνει πυρηνες απο την στιγμη που ο δικος σου δεν εχει κατι να ξεκλειδωσει. 2ον απο που εισαι για να δουμε απο που μπορεις να παραγγείλεις. 3ον ολες οι συγχρονες μητρικες σχεδον μπορουν να ξεκλειδωσουν πυρηνες κατι το οποιο εσενα προς το παρον δεν σε ενδιαφερει. 4ον Θα κανεις overclock τον επεξεργαστη?για να μπορεσεις να χωσεις και μια ψυχτρα μεσα στο ηδη μεγαλο Budget.
spike_mes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 η μητρική που έχεις τώρα έχει κάτι ?γτ θέλεις να την αλλάξεις ?κ γω αυτή έχω κ είναι μια χαρά.. Θελω γενικα να κανω μια αναβαθμηση, και αυτη η καρτα δεν μου κανει θελω DDR3, και να πω την αληθεια δεν ειμαι ικανοποιημενος με το Η/Υ μου.
georger_volos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Θελω γενικα να κανω μια αναβαθμηση, και αυτη η καρτα δεν μου κανει θελω DDR3, και να πω την αληθεια δεν ειμαι ικανοποιημενος με το Η/Υ μου. πες μας λίγο τη σύνθεση σου να σ πούμε τι να αλλάξεις... η μητρική σου αυτή δεν είναι ?
spike_mes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχην τι να την κανεις την μητρικη που ξεκλειδωνει πυρηνες απο την στιγμη που ο δικος σου δεν εχει κατι να ξεκλειδωσει. 2ον απο που εισαι για να δουμε απο που μπορεις να παραγγείλεις. 3ον ολες οι συγχρονες μητρικες σχεδον μπορουν να ξεκλειδωσουν πυρηνες κατι το οποιο εσενα προς το παρον δεν σε ενδιαφερει. 4ον Θα κανεις overclock τον επεξεργαστη?για να μπορεσεις να χωσεις και μια ψυχτρα μεσα στο ηδη μεγαλο Budget. 1ον ειχα την εντυπωση οτι πχ το UCC της Asrock ξεκλειδωνει ετσι και αλλιως πυρινες 2oν ειμαι απο μεσολογγι 3ον δεν το γνωριζα νομιζα μονο asrock/asus ειχαν την δυνατοτητα αυτη 4ον οπως ειπα ειμαι σχεδον αμπαλος με overclock κτλ και θεωρουσα το budget λιγο, αλλα απο την στιγμη που μου λες οτι δεν εχει αλλους πηρυνες ισως να πρεπει να τον overclock λιγο
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 1. Πές μας ολόκληρο το setup που έχεις αναλυτικά, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το pc, που δεν σε καλύπτει αυτή την στιγμή και τέλος τι ποσό διαθέτεις για την αναβάθμιση. 2. Όσο αφορά τον Phenom II X4 965 BE που έχεις, μπορείς εύκολα να τον κλοκάρεις στα 3,6 - 3,8Ghz (ανάλογα το κομμάτι που έχεις και το revision που έχεις) με μεγάλη πιθανότητα να μην χρειαστεί να πειράξεις τα ρεύματα που δίνει στον επεξεργαστή η μητρική, αλλάζοντας απλά και μόνο το Multiplier (πολλαπλασιαστή) μέσω bios. Για περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, ενημερώσου διαβάζοντας το σχετικό thread με το O/C των Phenom II X4 που υπάρχει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/327102-overclock-amd-955-965-thread/ Οποιαδήποτε απορία έχεις, αφού διαβάσεις και ενημερωθείς, πόσταρέ την εκεί για να σε βοηθήσουν τα παιδιά.
spike_mes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 1. Πές μας ολόκληρο το setup που έχεις αναλυτικά, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το pc, που δεν σε καλύπτει αυτή την στιγμή και τέλος τι ποσό διαθέτεις για την αναβάθμιση. 2. Όσο αφορά τον Phenom II X4 965 BE που έχεις, μπορείς εύκολα να τον κλοκάρεις στα 3,6 - 3,8Ghz (ανάλογα το κομμάτι που έχεις και το revision που έχεις) με μεγάλη πιθανότητα να μην χρειαστεί να πειράξεις τα ρεύματα που δίνει στον επεξεργαστή η μητρική, αλλάζοντας απλά και μόνο το Multiplier (πολλαπλασιαστή) μέσω bios. Για περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, ενημερώσου διαβάζοντας το σχετικό thread με το O/C των Phenom II X4 που υπάρχει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/327102-overclock-amd-955-965-thread/ Οποιαδήποτε απορία έχεις, αφού διαβάσεις και ενημερωθείς, πόσταρέ την εκεί για να σε βοηθήσουν τα παιδιά. εχουμε και λεμε Mobo:asrcok a770de+ cpu:amd 965 be vga:ati hd5770 ram:kingston 4Gb ddr2 h/d: Wd caviar black 1T & seagate barracuda 250g P/S: lamtech atx-700w το budget μου ειναι γυρο στα 400 και ο σκοπος που εχω τον Η/Υ ειναι κυριος gaming
georger_volos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 εχουμε και λεμε Mobo:asrcok a770de+ cpu:amd 965 be vga:ati hd5770 ram:kingston 4Gb ddr2 h/d: Wd caviar black 1T & seagate barracuda 250g P/S: lamtech atx-700w το budget μου ειναι γυρο στα 400 και ο σκοπος που εχω τον Η/Υ ειναι κυριος gaming πες μας και την οθόνη σου,τι ανάλυση έχει..
spike_mes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 πες μας και την οθόνη σου,τι ανάλυση έχει.. η οθονη ειναι 23"
dimpa16 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Κατα την γνωμη μου (ισως και να κανω λαθος,ας με διορθωσει καποιος)νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος(ακομα και για τις μνημες απο DDR2 σε DDR3),ωστε να κανεις αλλαγη μητρικης. Βαλε εναν SSD σκληρο,βαλε ακομα 4 Ghz RAM (με windows7 64bit),ριξε ενα overcklock οσο παει(με μια καλη ψυκτρα) και εκει θα δεις πραγματικη διαφορα στο συστημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα