Marria Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια, Οπως θα ξερετε πολλοι απο μας συμμετεχουμε σε ενα ερευνητικο προγραμμα , που σκοπο εχει την καταγραφη και μετρηση της ταχυτητας μας. Για αυτο το λογο εχουμε παραλαβει και τα μηχανηματακια μας (ρουτερ) που κανουν ειδικες μετρησεις. Ο σκοπος αυτου του thread ειναι να βαζουμε εδω screenshots για να δουμε πως παμε μεχρι τωρα και για αυτους που θελουν να αλλαξουν παροχο να εχουν μια καλυτερα ιδεα για το τι θα αποφασισουν. Εκτος απο τα screenshots , καλο θα ειναι να λεμε και την ταχυτητα, παροχο και περιοχη. Οποτε αρχιζω με το πρωτο γραφημα.. Ταχυτητα: 16 Mbps Παροχος: ΗΟL Περιοχη:Αγιος Δημητριος/Αθηνα Kαλη συνεχεια να εχουμε και καλες μετρησεις
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Στο προηγουμενο thread αναφερεις πως απαγορευεται η δημοσιευση των αποτελεσματων καθε μελους του προγραμματος. Επαψε να ισχυει κατι τετοιο?
Marria Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Εχω παρει σχετικη αδεια και ειδα πως και σε αλλα sites δημοσιευουν τις μετρησεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Εχω παρει σχετικη αδεια και ειδα πως και σε αλλα sites δημοσιευουν τις μετρησεις. Σχετικα με την συγκεκριμενη αδεια, απλα επικοινωνεις μαζι τους και τη ζητας ή θελει κατι παραπανω?
Marria Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Απλα στελνεις email και τους ρωτας αν επιτρεπεται. Εχω παρει αδεια βεβαια και απο εδω το φορουμ αν επιτρεπεται να δημοσιευω τις μετρησεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
SPANK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ταχυτητα: 24 Mbps Παροχος: Forthnet Περιοχη:Πειραιάς Αστικο Κέντρο φρεατύδας Οι μετρήσεις αφορούν τις ημέρες 12 και 13 Δεκεμβρίου.
Bimmermeister Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ταχυτητα: 24 Mbps Παροχος: Forthnet Περιοχη:Πειραιάς Αστικο Κέντρο φρεατύδας Οι μετρήσεις αφορούν τις ημέρες 12 και 13 Δεκεμβρίου. Πρέπει να είσαι "αγκαλιά" με το Α/Κ !
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Οχι αγκαλιά αλλα το βλέπω απο το μπαλκόνι στο σπίτι μου οχι το Α/Κ αλλα ολον τον οτε
Marria Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 SPANΚ πες αληθεια, οτι εισαι μεσοτοιχια με τον ΟΤΕ
Marria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καινουργιο διαγραμμα. Στοιχεια της γραμμης : Ταχυτητα: 16 Mbps Παροχος: ΗΟL Περιοχη:Αγιος Δημητριος/Αθηνα
Marria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σαν κορυφογραμμη του Ολυμπου εχει γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα