Themos3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκινωντας να πω οτι ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετος απο mac. Επεσε στα χερια μου ενα mac book pro στο οποιο ειναι εγκατεστημενα windows xp μονο και πεταει μπλε οθονες κατα την εκκινηση λιγο πριν μπει στα windows.Bootarei κανονικα αν μπω σε safe mode. Το dvd-rom του δε δουλευει οποτε εχω ξεμεινει με τις θυρες usb.Επισης δεν εχω προσβαση σε αλλο mac. Θελοντας να αποκλεισω το ενδεχομενο οτι τα BSOD ειναι θεμα hardware πρεπει με καποιο τροπο να του κανω format.Οσο εψαξα στο google για να μπορεσω να bootαρω απο usb και να του περασω macosXleopard πρεπει να κανω Format to Mac OS Extended (Journaled).Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο μεσα απο περιβαλλον windows?Αν οχι τι λυση εχετε να προτεινετε? Να επισημανω πως εξωτερικο DVDrom δεν υπαρχει. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι να βρεις με κάποιο τρόπο ένα image του DVD εγκατάστασης του Mac OS X. Είναι ένα αρχείο .dmg και είναι το αντίστοιχο .iso των Windows. Μετά με το Transmac να το "κάψεις" σε ένα bootable USB stick, σε HFS+ όπως είπες. Τέλος, κάνεις καθαρή εγκατάσταση [σβήνουν τα πάντα όλα] από την αρχή. Οδηγίες για το Transmac εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Οσο εψαξα στο google για να μπορεσω να bootαρω απο usb και να του περασω macosXleopard πρεπει να κανω Format to Mac OS Extended (Journaled).Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο μεσα απο περιβαλλον windows?Αν οχι τι λυση εχετε να προτεινετε? Κάνοντας boot από το Installation USB του Mac OS X, μπορείς, μετά την αρχική οθόνη "welcome" που θα σου βγάλει, να πας στα μενού στο πάνω μέρος της οθόνης και να ανοίξεις το Disk Utility. Με αυτό μπορείς να διαγράψεις το σκληρό δίσκο και να φτιάξεις ένα νέο partition σε HFS+ (δηλαδή Mac OS Extended (Journaled)). Μετά, αφού βγεις από το Disk Utility, μπορείς να συνεχίσεις την εγκατάσταση του Mac OS X... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω ότι δεν μπορεί να κάνει bootable HFS+ το USB του, όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα