Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ περιμένω την Collector's την οποία έκανα pre-order από amazon.co.uk!

Κι εγώ αυτή θέλω να χτυπήσω.

Τα μεταφορικά σου βγήκαν δωρεάν?

και μεις από το steam,αυτή πήραμε..

http://store.steampo...com/app/108710/

Special Offer

Receive the Collector's Edition DLC Free until February 23rd 10AM PST!

Developer Commentary Videos

While you play the game listen to the Remedy team's comments about the locations and design. The commentary contains about one hour of videos, you can activate it from the in-game menu options.

Illustrated PDF Book

A brave and deeply disturbing account of one man's attempt to confront the visions that haunted him. Clay Steward's gripping journey takes him to a small town in the pacific Northwest where he follows in the tracks of best-selling author Alan Wake and renegade FBI Agent Robert Nightingale. There he travels ever deeper in the woods and ever farther into the heart of darkness to unravel a series of mysterious events that reach hundreds of years into the past and chillingly into the present. The 130-page illustrated PDF Book will be placed in your Alan Wake folder in the Steam Directory:

...Steam\steamapps\common\Alan Wake\Alan_Wake_Files

Soundtrack

A soundtrack containing 49 minutes of fully mastered tracks in 320kbps MP3 format, composed by Petri Alanko, Old Gods of Asgard and Poets of the Fall. Tracks:

A Writer's Dream - Petri Alanko

Welcome to Bright Falls - Petri Alanko

The Clicker - Petri Alanko

Taken by the Night - Petri Alanko

Mirror Peak - Petri Alanko

Tom the Diver - Petri Alanko

Hunters - Petri Alanko

The Well-Lit Room - Petri Alanko

Departure - Petri Alanko

Children of the Elder God - Old Gods of Asgard

The Poet and the Muse - Old Gods of Asgard

War - Poets of the Fall

Tom the Diver (Collector's Edition Exclusive Mix) - Petri Alanko

The Soundtrack will be placed in your Alan Wake folder in the Steam directory:

...Steam\steamapps\common\Alan Wake\Soundtrack

τουλάχιστον αυτό κατάλαβα..εφόσον βρήκα και το pdf και το soundtrack στο directory που λέει. Έπαιξα μόλις 5λεπτα...φαίνεται πολύ όμορφο..Αξίζει και μόνο από την πρώτη επαφή με την ατμόσφαιρα που συναντάς!

Το dlc όμως μια βοήθεια,θα μας το προσθέσει το steam ή είναι επάνω ήδη ;;;

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλη φάση είναι όμως να τα έχεις όλα τα παραπάνω σε φυσική μορφή. ^_^

Τα DLC είναι δύο επιπλέον επεισόδια, πρέπει να τα έχεις ήδη.

Δημοσ.

εγω που εχω την εκδοση του θειου θα μπορω να βρω τα dlc?καλα το παιχνιδι ειναι φοβερο!πρωρη φορα ειχα να ενθουσιαστω τοσο με ενα παιχνιδι..απλα φοβερη η ατμοσφαιρα και οι ιδεες!σαν να εισαι σε ταινια χωρισμενη σε πολλα τμηματα ειναι.μπραβο τους!

Δημοσ.

Για οσους ειναι βαρυ στο συστημα τους με 2 απλες αλλαγες μπορουν να το κανουν να πεταει:

- Αλλαγη του Volumetric απο High σε Low.H διαφορα ειναι ανεπαισθητη και δεν φαινεται καν στο ματι.

- Στο shortcut επεκταση -noblur . Θα απαλλαγειτε απο το τραγικο motion blur,θα χασετε λιγο απο το distortion αλλα θα εκτιναχτουν τα frames περιπου 10-12 ανα συστημα.

Δημοσ.

Το τερμάτισα κι εγώ..

Εξαιρετικό παιχνίδι, πάρα πολύ καλό..Είχα χρόνια να παίξω τέτοια παιχνιδάρα, με τέτοια υπόθεση..

Άντε να βγει και το American Nightmare για PC τώρα :)

Δημοσ.

Αρκετά καλό το παιχνιδάκι. Γραφικά απίστευτα, ιστορία πολύ καλή (αν και χιλιοεπηρεασμένη από stephen king). Κάποια πράγματα που με χαλάνε είναι ότι το πιστολίδι δεν το βάθος του max payne και το δεύτερο είναι ότι είναι αρκετά γραμμικό.

Μακάρι να πάει καλά στις πωλήσεις μπας και δούμε και επόμενα games από την remedy

Δημοσ.

Άλλη φάση είναι όμως να τα έχεις όλα τα παραπάνω σε φυσική μορφή. ^_^

Τα DLC είναι δύο επιπλέον επεισόδια, πρέπει να τα έχεις ήδη.

γμτ..το ξέρω..Πάνε πια να το καταργήσουν αυτό το ωραίο με τις θήκες,και τα manuals..και είναι τόσο ωραίο :( .

Αχα..ναι είδα ότι έλεγε episodes μια επιλογή.Όταν έρθει η ώρα τους λοιπόν..

Δημοσ.

Αν το καταργήσουν, πρωσοπικά δεν παίζει να συνεχίσω να αγοράζω.

Αν δεν το έχεις στη συλλογή σου με το κουτί του, με το δισκάκι κτλ, τι να το κάνεις?

Αν θυμάμαι λέει Special Episodes ή κάπως έτσι, πάντως ξεχωρίζουν.

Οι τίτλοι είναι The Signal και The Writer.

Δημοσ.

Αν το καταργήσουν, πρωσοπικά δεν παίζει να συνεχίσω να αγοράζω.

Αν δεν το έχεις στη συλλογή σου με το κουτί του, με το δισκάκι κτλ, τι να το κάνεις?

Αν θυμάμαι λέει Special Episodes ή κάπως έτσι, πάντως ξεχωρίζουν.

Οι τίτλοι είναι The Signal και The Writer.

εε ναι..Το κουτί είναι αγάπη και λατρεία

http://livestre.am/1637l

live παίζω το παιχνίδι τώρα,όσοι θέλουν να το δούν..Αν ακούσετε να γίνεται χαμός,θα είναι το ts που το ανοίγω που και που.

Δημοσ.

Είσαι στην αρχή ακόμα :)

Εε ναι!!Τα ξημερώματα το πήρα xD ..Κακώς το παίζω τώρα..Βράδυ έπρεπε!Πολύ ωραίο παιχνίδι!

Από ποιότητα πως ήταν το streaming ;

Δημοσ.

Εε ναι!!Τα ξημερώματα το πήρα xD ..Κακώς το παίζω τώρα..Βράδυ έπρεπε!Πολύ ωραίο παιχνίδι!

Από ποιότητα πως ήταν το streaming ;

αρκετα καλο, δεν κολλαγε ειχε και ωραια γραφικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...