JohnVani18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είπα αυτό, είπα αν δεν είχε έκτπωση. Οποιο παιχνίδι έχει έκπτωση στο steam (ή είναι daily deal), είναι πρώτο σε πωλήσεις σχεδόν πάντα. Απο εκεί που το MW3 ηταν 4ο ή 5ο, ξαφνικά με την έκπτωση ανέβηκε 1ο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 http://forum.alanwake.com/showpost.php?p=141586&postcount=24 I wanted to chime in here. We are very happy with the sales and hitting #1 on Steam at launch was nothing short of amazing. We recouped our development and marketing expenses during the first 48 hours. And yes, we're certainly very excited about PC. Μετά από αυτό πιστεύω ότι είναι σίγουρη η άφιξη του American Nightmare στο PC
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Επιβεβαιώνω το θέμα με τις θερμοκρασίες και λάθος μου τα προηγούμενα σχόλια. 58-60 βαθμούς κελσίου με 65-68% τον ανεμιστήρα δεν έχω ξαναδεί. Υποθέτω ότι αν βγάλω το προφλ και το αφήσω στο auto (44%) θα δω πάνω απο 65 βαθμούς πράγμα που συμβαίνει μόνο στο furmark.
panther_512 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Σορρι για το offtopic, αλλά όσον αφορά τις θερμοκρασίες και ειδικότερα το 100% gpu usage στο Furmark σε σύγκριση με 100% σε κάποιο παιχνίδι, εγώ προσωπικά έχω δεί ουσιαστικές διαφορές. Με το Furmark, οι κάρτες μου βαράνε 85-άρια 87-άρια και 100% GPU usage, ενώ με το Metro 2033, είμαι στους 78 επίσης με 100% όλη την ώρα. Αυτό το παρατήρησα επειδή το Metro 2033 είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν μπορώ να κάνω force το vsync, με αποτέλεσμα οι κάρτες να δουλεύουν συνεχώς στο φούλ τους. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια είμαι με vsync, οπότε οι κάρτες είναι πάντα πολύ πιό κάτω από 100%. Αυτά.
liakjim Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Σορρυ για το offtopic αλλα το Furmark , στρεσαρει μονο την καρτα γραφικων , ενω ενα σωστο παιχνιδι που χρησιμοποιει ολους τους πορους θα στρεσαρει κ την cpu με σαφης επιβαρυνση των συστηματων ψυξης και στα κουτια των σταθερων αλλα ειδικα κ στους φορητους που συνηθως εχουν εναν ανεμιστηρα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 η διαφορα απο χβοχ σε pc φοβερη όντως
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το game τα σπάει!! Γουστάρω τρελά την ατμόσφαιρα που προσφέρει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τέτοιος τίτλος δεν έκανε καλες πωλήσεις.. Οσο για τις θερμοκρασίες πιάνω 83 με μια gtx275 όλα στο foul εκτος το ssao, και τρέχει άψογα!
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έκανε καλές πωλήσεις το Alan Wake ; I wanted to chime in here. We are very happy with the sales and hitting #1 on Steam at launch was nothing short of amazing. We recouped our development and marketing expenses during the first 48 hours. And yes, we're certainly very excited about PC. Άψογα τα πάει..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις το τερμάτισα (main story) και μου άρεσε πολύ. Αύριο θα δω και τα DLC episodes, μέσα δεν είναι είπαμε; Btw, εμφανίζεται Taken εκεί που ψάχνω τα κλειδιά για το ελικόπτερο και αναβοσβήνουν τα φώτα στο σπίτι (real life) και όταν μου έκανε επίθεση, blackout η γειτονιά (UPS κράταγε το PC ακόμα και τον έφαγα). Αλλά δεν είχε πέσει ο ήλιος ακόμα, οπότε δεν ήταν φουλ το εφέ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το alan wake έχει πιο πολύ παιχνίδι με όνειρο ή με real life?
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έκανε καλές πωλήσεις το Alan Wake ; Άψογα τα πάει.. Εννοούσα στις κονσόλες..
JohnVani18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τι γίνεται, μόνο εγώ περιμένω να βγεί retail να το χτυπήσω..?
overclocker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ περιμένω την Collector's την οποία έκανα pre-order από amazon.co.uk!
JohnVani18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ αυτή θέλω να χτυπήσω. Τα μεταφορικά σου βγήκαν δωρεάν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα