Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεν σύγκρινα με το furmark ρε παιδιά. Με άλλα παιχνίδια σύγκρινα. Γιατί να υπάρχει διαφορά ενώ έχουμε ίδιο gpu usage.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το έβαλα λίγο στο laptop της κοπέλας μου και απλά εντάξει, γουστάρω που παίζω. Βέβαια τρέχει κάπως, αλλά δεν παύει να τρέχει. Πρόσεξα πως έχει και easy δυσκολία, στο Χ360 είχε normal και πάνω. υγ : όσο για θερμοκρασίες, 93 CPU και 87 GPU
activex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεν σύγκρινα με το furmark ρε παιδιά. Με άλλα παιχνίδια σύγκρινα. Γιατί να υπάρχει διαφορά ενώ έχουμε ίδιο gpu usage. Γιατι να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο furmark και στα παιχνίδια τότε ; Η gpu είναι αρκετά περίπλοκη ώστε ένα ποσοστό επί της 100 να μην είναι αντιπροσωπευτικό. πιθανολογώ ότι σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με το προγραμματιστικό κομμάτι και κατά πόσο έχει δουλευτεί το dx κλπ καλούδια του εκάστοτε παιχνιδιού/προγράμματος σε σχέση με την κάρτα. Για παράδειγμα η ίδια κάρτα σε εφαρμογή dx9 και dx11 ή πχ όταν αλλού δουλεύει physx και αλλού όχι, δεν είναι λογικό να έχει άλλο φόρτο και ας γράφει 100% και στα δυο ; Δε ξέρω πάλι λέω... υγ : όσο για θερμοκρασίες, 93 CPU και 87 GPU Αυτο και αν ειναι τρομακτικό! κόψε κάτι γιατι δεν τον βλέπω καλά
JohnVani18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μπα, τόσο χτυπάει γενικά, εδώ το NFS Underground 2 που παίζει για παράδειγμα φτάνει τέτοιες θερμοκρασίες. Πρέπει να πάρει βάση με ανεμηστήρια για να ψύχεται.
SlackulatoR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Απλά στο furmark τήθενται σε λειτουργία όλα τα μέρη της κάρτας, π.χ GPU usage/VRAM usage κτλ. Επίσης χρησιμοποιούνται συγκεκριμένοι αλγόριθμοι για gpu stressing πράγμα που δεν συμβαίνει στα παιχνίδια. Γενικά η δύναμη των σημερινών καρτών είναι παραπάνω από αυτή που παρουσιάζεται σε εμάς όταν παίζουμε παιχνίδια, απλά δεν αξιοποιείται λόγο θερμοκρασιών/κώδικα εφαρμογής κτλ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Kατάλαβα τι θέλετε να πείτε, οκ. Μόλις το αρχίσω θα ποστάρω και γω θερμοκρασίες να τις μετρήσουμε
Millennium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Παρεμπιπτοντως το παιχνιδι αξιζει αυθεντικο.
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί νομίζετε ότι σε κάθε παιχνίδι η κάρτα είναι μονίμως στο 100%, όπως είναι στο furmark;Το μέσο όρο του φόρτου της κάρτας να κοιτάτε, όχι ένα στιγμιαίο 100%...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν το νομίζουμε, απλά το φέραμε ως παράδειγμα για να δείξουμε ότι αλλιώς ζορίζεται η κάρτα με ένα game κι αλλιώς με ένα άλλο, ακόμα κι αν ο μέσος όρος του usage είναι πάνω κάτω ίδιος...
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αν ο φόρτος είναι ίδιος δε βρίσκω λόγο να ζορίζεται διαφορετικά η κάρτα.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να νομίζω ότι δυο διαφορετικά παιχνίδια τη ζορίζουν το ίδιο, ενώ δεν.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 :o :o :o Τι είναι αυτό!!!!! Έχω μείνει σα μαλάκας με ανοιχτό το στόμα. Όποιος δεν το έχει παίξει να παρατήσει όλα τα άλλα και να το παίξει τώρα. Τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια μαζί με άπειρες ευχαριστίες κατά σειρά στους: 1)Remedy 2)Microsoft 3) Toν θείο μου.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγοράστε και κάτι, δε νομίζω να πάθετε κάτι..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ το πήρα, ωραίο φαίνεται. Mόλις μπήκα στο 2ο επεισόδιο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγοράστε και κάτι, δε νομίζω να πάθετε κάτι.. Πλάκα κάνεις... Τσιγάρα και με το ζόρι αγοράζουμε πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα