activex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εχει κανεις υψηλες θερμοκρασιες στη gpu; 90 φευγα χτυπαει στο παιχνιδι η 5850 μου και μαλιστα με ζαλμαν ψυξη στις φουλ στρωφες! Ουτε σε hard mark τετοιες θερμοκρασιες...την καρτα παντως τη δουλευει οντως 100/100
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως είναι θέμα οδηγών ; Ποιους έχεις ; Θα κοιτάξω κι εγώ να δω, έτσι από περιέργεια. Όχι ότι πρέπει να μας νοιάζει κιόλας, κάρτα γραφικών είναι, ας χτυπάει και 95C.. 1
zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Θερμοκρασίες με 2 GPU 5770 σε διάταξη crossfire (απενεργοποιημένο όμως στο Alan wake γιατί απ'ότι φαίνεται δεν το υποστιρίζει)70 με 75°C η επάνω κάρτα με όλα τα έξτρα ανεμηστίρια εμπρός, πίσω,πλάι, στο low, δέν ξέρω ποιό case έχεις εσύ φίλε activex για να μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.
activex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως είναι θέμα οδηγών ; Ποιους έχεις ; Θα κοιτάξω κι εγώ να δω, έτσι από περιέργεια. Όχι ότι πρέπει να μας νοιάζει κιόλας, κάρτα γραφικών είναι, ας χτυπάει και 95C.. driver έχω τον 12.2 beta, δε γνωρίζω αν έχει τέτοιο θέμα. οκ κάρτα γραφικών είναι και δε με απασχολεί τόσο το 90c της gpu (αν και δε το ξανά είδα πουθενά) όσο ότι δε βλέπω πόσο πιάνει η vram αλλά και το vddc που το είδα να χτύπα 120c Θερμοκρασίες με 2 GPU 5770 σε διάταξη crossfire (απενεργοποιημένο όμως στο Alan wake γιατί απ'ότι φαίνεται δεν το υποστιρίζει)70 με 75°C η επάνω κάρτα με όλα τα έξτρα ανεμηστίρια εμπρός, πίσω,πλάι, στο low, δέν ξέρω ποιό case έχεις εσύ φίλε activex για να μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Στα υπόλοιπα περιφεριακά και στο κουτί είμαι οκ από θερμοκρασίες. η 5850 φοράει το VF1000 LED και το δουλεύω στις max στροφές, να φανταστείς στο FurMark πιο κρύα ήταν η κάρτα!
fearwhatnow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εχει κανεις υψηλες θερμοκρασιες στη gpu; 90 φευγα χτυπαει στο παιχνιδι η 5850 μου και μαλιστα με ζαλμαν ψυξη στις φουλ στρωφες! Ουτε σε hard mark τετοιες θερμοκρασιες...την καρτα παντως τη δουλευει οντως 100/100 94C στην 8800gt σε 1920x1080.Καλα ειναι.Οσο δεν βαραει 105C μην ανησυχεις.Στο λεω εγω που εχω παλια καρτα και την εχω καραζορισει.Ριχνοντας την αναλυση σε 1600x900 (παιζω σε 47'') πεφτω στους 82C. Για τον φιλο που δεν γουσταρει το FXAA (και καλα κανει) με αυτο θα ικανοποιηθει πληρως: http://www.mediafire.com/?ypbmxwa8fo9a8k6
godlike Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 21Euros στο steam. Αρκετά καλή τιμούλα. Εγώ το τσίμπησα
OROKUSAKI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 94C στην 8800gt σε 1920x1080.Καλα ειναι.Οσο δεν βαραει 105C μην ανησυχεις.Στο λεω εγω που εχω παλια καρτα και την εχω καραζορισει.Ριχνοντας την αναλυση σε 1600x900 (παιζω σε 47'') πεφτω στους 82C. Για τον φιλο που δεν γουσταρει το FXAA (και καλα κανει) με αυτο θα ικανοποιηθει πληρως: http://www.mediafire.com/?ypbmxwa8fo9a8k6 λετε να ανεβασει θερμοκρασια και η δικη μου καρτα? Γιατι αν εχει προβλημα το παιχνιδι και καιει καρτες γραφικων τοτε δεν θα το βαλω. 3 μηνες τωρα που την εχω την 560ti δεν εχει ανεβασει σε κανενα παιχνιδι τοσο υψηλες θερμοκρασιες. Βεβεια ειναι και πολυ πιο δυντη απο την 8800 οποτε ειναι πολυ πιο δυσκολο να ζοριστει τα παιχνιδια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Έλεος, δεν υπάρχει παιχνίδι να καίει κάρτες γραφικών, σοβαρέψου.. Αυτά μόνο η NVIDIA τα κάνει με οδηγούς
fearwhatnow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 λετε να ανεβασει θερμοκρασια και η δικη μου καρτα? Γιατι αν εχει προβλημα το παιχνιδι και καιει καρτες γραφικων τοτε δεν θα το βαλω. 3 μηνες τωρα που την εχω την 560ti δεν εχει ανεβασει σε κανενα παιχνιδι τοσο υψηλες θερμοκρασιες. Βεβεια ειναι και πολυ πιο δυντη απο την 8800 οποτε ειναι πολυ πιο δυσκολο να ζοριστει τα παιχνιδια. Μην το βαζεις.Ειδικα τις 560Τi τις σιγοκαιει απο πανω και απο κατω.Αν ειναι και καινουρια η καρτα παιρνει και πιο ευκολα.Συνηθως η φωτια μετα επεκτεινεται και στην μητρικη.Καποιοι ομως καταφεραν να φτιαξουν αντιπυρικη ζωνη με εξτρα μνημες κατα μηκος και πλατος της μητρικης και οσοι εχουν watercooling τρυπανε τα καλωδια για κατασβεση.
teopap84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ενα σπιτι ηλικιωμενων στην γειτονια μου πηρε φωτια σημερα! Λετε αυτος να ηταν ο λογος?
Djole_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 και μενα η 275gtx ανεβασε γυρω στους 80 βαθμους...απο το crysis 2 που το επαιζα το καλοκαιρι ειχα να δω τετοια temps.. Καλο φαινεται παντως..
nodas_21greek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ρε τι αχάριστοι που είστε μερικοί. Ανοίχτε το κουτάκι, σβήστε το καλοριφέρ και κάντε και οικονομία στο πετρέλαιο!!! Πάντως οι 560 ειδικά οι ΤΙ ψήνονται και κάνουν και καλή κρούστα, τραγανή, με τον πυρήνα να κρατάει τους χυμούς του και την γεύση... Εκείνη η μορφάρα ο Fits τι να κάνει; Θα τον θυμούνται κάποιοι πιο παλιοί (μην ρωτάτε πως τον θυμήθηκα...)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ήδη έχω κανει πατέντα για να βάλω το aircondition να βαράει πάνω στην κάρτα γραφικών. Χαμός θα γίνει λέμε. Θα γυρίσω και κοκορέτσι από πάνω
john2gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Για τους SLI owners Alan Wake PC – SLI Workaround with amazing scaling
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα