EverythingYouBelieve Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, firepc είπε Καλη διασκεδαση, παιξε και τα dlc και το expansion!! Ευχαριστώ, τώρα τελείωσα και το 2ο επεισόδιο και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, πρέπει να πάψω να αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα παίξει τόσο καιρό. Μου είχε λείψει το χιούμορ της Remedy, έρχεται καταπάνω μου ο άλλος 2,5 μέτρα με το αλυσοπρίονο και πετάει ατάκα "Logging is a hazardous occupation" έλιωσα! To expansion αν εννοείς το American Nightmare το έχω πάρει, τα DLC ποια είναι; 3
kostiger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Ευχαριστώ, τώρα τελείωσα και το 2ο επεισόδιο και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, πρέπει να πάψω να αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα παίξει τόσο καιρό. Μου είχε λείψει το χιούμορ της Remedy, έρχεται καταπάνω μου ο άλλος 2,5 μέτρα με το αλυσοπρίονο και πετάει ατάκα "Logging is a hazardous occupation" έλιωσα! To expansion αν εννοείς το American Nightmare το έχω πάρει, τα DLC ποια είναι; Tα: The Writer Signal Ειναι 2 εξτρα DLC επεισοδια. To American Nightmare ειναι expansion. 2
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τέλος! Σου αφήνει περίπου 237 αναπάντητα ερωτήματα μα το πόσο το απόλαυσα δεν περιγράφεται, τι εμπειρία, πολύ καλή γραφή. Του έδωσα το χρόνο του και έπαιζα ένα κεφάλαιο τη φορά. Προφανώς έπαιξα και τα DLC που δεν θα έπρεπε να λέγονται έτσι πλέον αφού είναι σαν κανονικά κεφάλαια και απαραίτητα για το "κλείσιμο" της ιστορίας, που βέβαια δεν κλείνει ακριβώς αλλά τέλος πάντων... Ωραίο και το expansion American Nightmare παρότι λίγο επαναλαμβανόμενο (αν και αυτό είναι μέρος της ιδέας) όμως μικρό σε διάρκεια, όσο έπρεπε. Μου άρεσε που ήταν λίγο σαν arcade και η προσθήκη του κανονικού ηθοποιού στα cutscenes, επίσης ωραίο τελικό καρέ που αν το αναλύσουμε λίγο σημειολογικά: Spoiler Αυτή βρίσκεται στη φωτεινή πλευρά ενώ ο Alan σε αυτή με τα σκοτεινά σύννεφα, ταυτόχρονα καθόλου τυχαίες οι επιλογές γενικά στα χρώματα όπως στα μαλλιά και στο ενδυματολογικό, παράδειγμα το πουκάμισο του Alan που είναι ασπρόμαυρο συμβολίζοντας το limbo που βρίσκεται μεταξύ σκοταδιού και φωτός. Κάτι τελευταίο που μου άρεσε είναι οι άπειρες αναφορές στα Max Payne, μέχρι και ο voice actor του ακούγεται να αφηγείται 1-2 σελίδες από το manuscript. Υπάρχουν πολλά "κοινά στοιχεία", θεματικά και υφολογικά, ανάμεσα στο Alan Wake και στα δύο πρώτα Max Payne τα οποία φτιάχνουν γοητευτικούς κινηματογραφικούς και ατμοσφαιρικούς κόσμους (που ταυτόχρονα τους αποδομούν και αυτοοσαρκάζονται). Περιέχουν αυτό το "κάτι" που λείπει τόσο πολύ από το Max Payne 3 το οποίο για μένα ήταν εντελώς απογοητευτικό και θα έπρεπε να ονομάζεται αλλιώς. Το Alan Wake μου θύμισε τη Remedy που γούσταρα τόσο πολύ, έμαθα ότι κάνουν κάποια σύνδεση με το καινούργιο expansion στο Control οπότε μάλλον θα το πάρω νωρίτερα από ότι υπολόγιζα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από EverythingYouBelieve 3
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Ψάχνοντας διάφορα για το Alan wake, έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο με τη πρωτότυπη ιδέα του παιχνιδιού. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα