{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 You can fight. Και όποτε μπορείς να αντεπιτεθείς (και στα DS έχει και αρκετά ammo -παίζοντας normal- ), πέφτει αρκετά το αίσθημα του ότι ότι είσαι ευάλωτος. Ισχύει ότι το 1 ήταν το πιο ατμοσφαιρικό πάντως και στο 2 ήμουν αρκετά κυριλέ, μέχρι που ήρθε η στιγμή να ξαναμπώ στο Ishimura και ένιωθα "τώρα θα την -όχι την Nicole- γαμήσουμε... ". Speaking of which, τι βλακεία να έχει η Nicole "το βράδυ τα χρησιμοποιείτε για πορτατίφ;" / Lo Pan φώτα από μέσα της. Σε παιχνίδια τρόμου που δεν μπορείς να αμυνθείς, los poulos. True η "ψευδαίσθηση" ότι είσαι safely armed κάνει την διαφορα, όπως ξες και εγώ δεν είμαι fan του horror αλλα μονο με αυτό το σκεπτικό μπόρεσα και έπαιξα το A:Isolation. Βασικά βοηθησε πολύ στην ατμόσφαιρα το ότι ήταν αρκετά κλειστοφοβικό (Dead Space) και ειδικά όταν κλείδωναν οι πόρτες για decontamination, το AW έχει αρκετά ανοιχτό περιβάλλον για να νιώσεις παγιδευμένος. 1
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Light?! To Dead Space (1) was scary af, ακόμα θυμάμαι μερικά finishers των εχθρών Το AW πιο πολύ spooky ήταν παρα scary, επίσης το Dead Space ήταν αρκετά αγχωτικό. Το expansion είναι ok μέχρι ένα σημείο που ξεκινάει loop και κανεις συνεχεια το ίδιο και το μονο που αλλάζει είναι λίγα συγκεκριμένα πράγματα, imho δεν αξίζει, τώρα άμα το πάρεις bundle ίσως για ένα euro extra να λέει. τα dead space (1+2 πάντα το 3 ήταν σκουπίδι) παρόλο που γενικά ανήκουν στο ίδιο είδος είχαν πολύ πιο ευχάριστο gameplay ναι μεν είχαν την ατμόσφαιρα και το στοιχείο του survival αλλά είχαν και καλό gameplay και αξιοπρεπή mechanics στο aw από μια εταιρεία που έχει φτιάξει παιχνίδια σεμινάρια σε 3rd person shooter περίμενα καλύτερους μηχανισμούς στο gameplay αντιλαμβάνομαι ότι είσαι συγγραφέας και όχι κάποιο μέλος elite ειδικών δυνάμεων οπότε ρεαλστικά είσαι ένας άχρηστος, αλλά αυτό από μόνο του δε δικαιολογεί το μέτριο και ρηχό gameplay. για την ατμόσφαιρα θα το παίξει κανείς το aw και πολύ καλά θα κάνει αλλά το gameplay του είναι λιγο καλύτερο από τα qte της tellatale υπάρχει για να υπάρχει.. και προσωπικά το βρήκα πολύ τεμπέλικο.. στο re7 μου φάνηκε πιο καλή η υλοποίηση ότι είσαι απλά ένας άχρηστος πολίτης, αλλά όλα αυτά έχουν γίνει ήδη πολύ καλύτερα 2 δεκαετίες πίσω (sillent hill)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 τα dead space (1+2 πάντα το 3 ήταν σκουπίδι) Καλά, το 3 ήταν γενικά wasted potential και politically correct με το να αλλάζουν όλα (αν θυμάμαι καλά) τα kid necromorphs με ζώα, για να μην θιχτεί κάποιος αφού απέκτησε mainstream κοινό. Έγινε και πιο shooter και μια καλή μάχη που περίμενα σε χιονοθύελλα να μην βλέπεις, την έβαλαν στο -μιας βδομάδας μετά- DLC, το οποίο αν ήταν όλο έτσι το παιχνίδι, με επιστροφή των hallucinations, θα ήταν καλύτερα.
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το Alan Wake είναι story-driven game. Εμένα μου άρεσε γιατί χωρίς να έχει εξαιρετική πλοκή, ξέφευγε από τα τετριμένα, όπου είτε πρέπει να σώσεις τον κόσμο, είτε να σφάξεις το mega boss, είτε να σώσεις το κορίτσι. Μου έβγαζε κάτι από silent hill, αλλά χωρίς την τη συνοδευτική γιαπωνεζίλα. Αλλά περί ορέξεως... αν κάποιος το δει καθαρά από αυτή την οπτική τότε ναι είναι πολύ καλό, απλά εγώ είχα κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από τη συγκεκριμένη εταιρεία οι απαιτήσεις παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο βέβαια, όταν ένα παιχνίδι δεν το περιμένεις καλό και τελικά είναι ίσως το εκθειάσεις πιο πολύ από ότι αξίζει (πράγμα που έκανα για παράδειγμα στο Horizon zero dawn) , το ίδιο και από την ανάποδη αν σε απογοητεύσει δυστυχώς δεν είμαστε πάντα στην ιδανική φάση κάτι να είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε Καλά, το 3 ήταν γενικά wasted potential και politically correct με το να αλλάζουν όλα (αν θυμάμαι καλά) τα kid necromorphs με ζώα, για να μην θιχτεί κάποιος αφού απέκτησε mainstream κοινό. Έγινε και πιο shooter και μια καλή μάχη που περίμενα σε χιονοθύελλα να μην βλέπεις, την έβαλαν στο -μιας βδομάδας μετά- DLC, το οποίο αν ήταν όλο έτσι το παιχνίδι, με επιστροφή των hallucinations, θα ήταν καλύτερα. ήταν κακό ο,τι και να λέμε και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου που το τερμάτισα, αυτά βέβαια σε μια εποχή που ήμουν πολύ πιο χαλαρός πλέον αν κάτι μου στραβώσει unistall χωρίς πολλά πολλά και ας το έχω πληρώσει τελευταίο μου μεγάλο παράδειγμα το fallout 4 στο 4ωρο έφυγε και φιλάκια, δεν παλευόταν πάλι τα ίδια και τα ίδια αλλά το dead space πραγματικά το κατέστρεψαν και φυσικά για mass effect andromeda δεν μπαίνω καν στο κόπο να απογοητευτώ είμαι αρκετά διαλλακτικός σε ένα κακό port όπως ήμουν στο dishonored 2, αλλά όχι στο gameplay, αν παίζω και δε το ευχαριστιέμαι καλύτερα να μην το παίξω καθόλου
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Logistoulis θα διαφωνήσω περί gameplay, συμφωνώ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλα είναι αρκετά απλό και fluid για να το κάνει δυσάρεστο/μη αξιοπρεπή όπως εκφράζεις, προσωπικά το darkness shield και την αναγκαία χρήση φακού/flare την βρήκα πολύ ενδιαφέρον και το shooting mechanic είναι solid. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 @logistoulis: Δεν κατανοώ τι δεν σου άρεσε στο gameplay του Alan Wake. Αν ήθελες να φτιάχνεις τόξο μόνος σου και να προσπαθείς να λύσεις τα daddy issues σου σφάζοντας τρομοκράτες στην άλλη άκρη της γης, ναι δεν είναι τέτοιου είδους shooterάκι. Εγώ θεωρώ ότι το gameplay του AW εξυπηρετούσε άνετα το σενάριο του (είπαμε story-driven, εκεί δίνει βάση και το gameplay, επομένως εκεί εστιάζουμε στο αν είναι λειτουργικό ή όχι) με τα φώτα, τους φακούς και τα λοιπά.
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 εντάξει ίσως φταίει ότι είχα πολύ υψηλές απαιτήσεις, σε άλλη περίπτωση θα ήμουν πιο χαλαρός τουλάχιστον το σενάριο μου άρεσε αρκετά
firepc Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δηλαδη απο οσους ξερεις(μεγαλο δειγμα αραγε?) ουτε 1 δεν τερματησε το εν λογω παιχνιδι,ποσο μαλλον αυτοι που αγορασαν collector που κοστιζε 150-200ευρω? WTF? Οσο για το Alan wake,κριμα που δεν το ονομαζαν Alone in the dark που του πηγαινε περισσοτερο. Ακριβως φιλε. Το γραφω ξεκαθαρα στο μνμ μου. Οσο για την collectors που σου φαινεται τοσο παραξενο, ξερω youtuber που την πηρε με δικα του χρηματα και το επαιξε ελαχιστα. με 93/9.3 στο metacritic, overwhelmingly positive (97%) στο steam, και μεσο όρο βαθμολογιας πέντε αστέρια στο gog (το μέγιστο) οπου εκανε και τις περισσοτερες πωλησεις σιγουρα δεν ειναι βαρετο, ουτε απλώς εχει εξαίρετα γραφικά. απλως δεν άρεσε σε κανεναν απο οσους ξερεις που είναι όμως ισχνή μειοψηφία. Ναι φιλε, απο οσους ξερω. Αυτο ειπα. Το γραφω ξεκαθαρα
Getta Robo Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Σπουδαια συμπτωση, πριν λιγες μερες παρήγγειλα την συλλεκτικη εκδοση του παιχνιδιου. Το ηθελα χρονια, ευτυχως βρεθηκε σε πολυ καλη τιμη και την πηρα. Μένει στην βιβλιοθήκη επ άπειρων και το κατεβάσεις όποτε θέλεις, απλά σταματάει η πώληση του παιχνιδιού Οχι απαραιτητα, ειναι στους ορους χρησης πως διατηρουν το δικαιωμα να αφαιρεθει ενας τιτλος και απο την βιβλιοθηκη, οπως αλλωστε και εχει ηδη γινει. Φυσικα, δεν εχει ανακοινωθει κατι τετοιο για το Alan Wake, ουτε μαλλον προκειται.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το ACM το έβαλες εκεί διπλα για balance καλού/κακού?! Ξεκινα με AW και το άλλο dvd κάντο σουβέρ 1
Speculoos Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πόσο τρομακτικό είναι το AW; Είναι τίγκα στα jump scares και στις σιχαμένες σκηνές ή βασίζεται σε ατμοσφαιρική μουσική, φαντάσματα κτλ; (να ξέρω αν θα το αφήσω για πάντα στο library χωρίς να ασχοληθώ με εγκαταστάσεις )
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δεν το λες τρομακτικό, ούτε ότι έχει jump scares ακριβώς. Σου πετάγονται μεν, αλλά όχι εντελώς ξαφνικά. Εξάλλου πολύ γρήγορα το συνηθίζεις και καταλαβαίνεις πότε θα σκάσουν μύτη. Γίνεται δηλαδή εν μέρει προβλέψιμο, αλλά όχι με την κακή έννοια. Για μένα είναι πολύ ατμοσφαιρικό και διασκεδαστικό. 2
Getta Robo Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το ACM το έβαλες εκεί διπλα για balance καλού/κακού?! Ξεκινα με AW και το άλλο dvd κάντο σουβέρ Φιλου ειναι που τα πηραμε πακετο και το ηθελε για την συλλογη, εξυπακουεται πως δεν θα εδινα δραχμη για να το παρω. Το Alan Wake το εχω παιξει χρονια πριν, τωρα το βρηκα σε καλη τιμη και το πηρα αυθεντικο. Πόσο τρομακτικό είναι το AW; Είναι τίγκα στα jump scares και στις σιχαμένες σκηνές ή βασίζεται σε ατμοσφαιρική μουσική, φαντάσματα κτλ; (να ξέρω αν θα το αφήσω για πάντα στο library χωρίς να ασχοληθώ με εγκαταστάσεις ) Κοιταξε. Ο καθενας οριζει διαφορετικα τον τρομο, αλλα ναι, θεωρειται ευρυτερα παιχνιδι τρομου. Δεν ειναι και Silent Hill, αλλα εχει πολυ καλες στιγμες. Καμια σχεση με τα σκουπιδια επιπεδου jump scare. Γενικοτερα, πολυ αδικημενος και αξιολογος τιτλος. 2
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Βασικά όπως έχει ειπωθεί ήδη, ένας απ' τους λόγους που είναι underrated, είναι ότι είχε δημιουργήσει (πολύ) υψηλότερες προσδοκίες πριν βγει. Imo είναι ένα πάρα πολύ καλό game. 1
pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Με 91% θετικές κριτικές μόνο underrated δε το λες. Βασικά, imho, είναι πολύ υπερτιμημένος τίτλος. Το gameplay μου φάνηκε απίστευτα κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα