Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα αυτό το παιχνίδι για κάποιο λόγο δε με ενθουσίασε (ίσως ήμουν σε κακή φάση? )  

το τερμάτισα σαν αγγαρεία γιατί έλεγαν όλοι ότι είναι φοβερό, αλλά δε μου άρεσε 

Οχι το προβλημα εδω ειναι.

Πηγες να παιξεις ενα παιχνιδι καθαρα με βαση τι ειχες διαβασει απο εδω και απο εκει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το ειχες ψαξει παραπανω(να δεις κανενα video,να διαβασεις καμια περιληψη ή review)για το εν λογω παιχνιδι ,γιαυτο και αλλα περιμενες και αλλα ειδες.

Τα ιδια εγιναν και με το Witcher 3 ή τα Dark Souls που τα ξεκινησαν αρκετοι επειδη ελεγαν ολοι οτι ειναι φοβερα και αργοτερα ξενερωσαν.

Στο πρωτο βλεπαμε αρκετους που δεν τους αρεσε το συστημα μαχης του παιχνιδιου(παρολο που ετσι ηταν και στα προηγουμενα παιχνιδια),το πως περπαταγε ο χαρακτηρας ή μεχρι και το γεγονος οτι επαιζες με τον Geralt και δεν εφτιαχνες δικο σου χαρακτηρα αλα Skyrim. ).

Στο δευτερο ξενερωσε ο κοσμος με την δυσκολια του παιχνιδιου(δεν υπηρχε αυξιομειωση δυσκολιας κοινως),με τον τροπο αφηγησης της ιστοριας μεσω των αντικειμενων,αλλα και του συστηματος με την συλλογη ψυχων.

Δημοσ.

ναι η αλήθεια είναι ότι το aw δε το έψαξα ιδιαίτερα, είχα μείνει στα καλά λόγια

το souls που επίσης δε μου αρέσει το έψαξα, το δοκίμασα μερικές ώρες σε φίλο και απλά επιβεβαίωσα ότι δεν είναι για μένα

και φυσικά κατόπιν αυτού αποφεύγω γενικά το genre  (nioh, bloodborne.. ) 

Δημοσ.

Εγω οσους ξερω που αγορασαν το w3 ακομα και αυτοι που πηραν την collectors, οι μισοι το παρατησαν στο 20λεπτο και οι αλλοι μισοι στο δυωρο. Εμφανισιακα φαινεται πανεμορφο αλλα γκεημπλεηακα φαινεται βαρετο μεχρι αηδιας. Δεν ειναι ολα τα παιχνιδια για ολους και πρεπει να τσεκαρεις τι σου τεριαζει. Γενικα να εχεις αυτο το feeling για το τι σου αρεσει και τι οχι.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν είμαι φαν των horror (πάω για πιο light, π.χ. Dead Space) και δεν είχα δει πολλά για την ιστορία του όταν είχε βγει στο PC, αλλά με είχε εκπλήξει ευχάριστα.

Το American Nightmare δεν το δοκίμασα ποτέ, αξίζει καθόλου;

Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν είμαι φαν των horror (πάω για πιο light, π.χ. Dead Space) και δεν είχα δει πολλά για την ιστορία του όταν είχε βγει στο PC, αλλά με είχε εκπλήξει ευχάριστα.

Εγω ειχα παρει την collectors edition retail, αρα δεν ειχα το ΑΝ και το τσιμπησα με 1€. Πιστευω πως αν σου αρεσε το αρχικο, τοτε αξιζει να δωσεις ενα ευρουλακι για το ΑΝ
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για μένα ίσως έφταιγε ότι περίμενα πολλά παραπάνω γιατί παρακολουθούσα τα διάφορα videos και τις συνεντεύξεις τους κατά το development -- και όντως αρχικά το σχεδίαζαν πολύ πιο ανοιχτό το παιχνίδι. Και προφανώς ακόμα μου ξινίζει που βρέθηκαν σε θέση να έχουν publisher τη Microsoft και να ανακοινώσουν Xbox Exclusive (και τα λοιπά ατυχή που ακούστηκαν/διαβάστηκαν εκείνο το διάστημα). 

Η ιστορία είναι ok. Δεν είμαι fan του Stephen King, και η δόση από Twin Peaks είναι πολύ πιο "ήπια" από ό,τι πχ στο Deadly Premonition (που έχει βέβαια σοβαρά άλλα τεχνικά θέματα), που είναι full blown tribute αν όχι απόπειρα για fan continuation.

Αλλά έχουν κρατήσει το πώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα και τα πολύ καλοσχεδιασμένα maps, που ήταν το δυνατό σημείο της Remedy από τα Max Payne, και το χιούμορ (σε λιγότερο βαθμό) και τα extra (εκπομπές radio, tv shows) που μου αρέσουν σαν προσθήκες. 

Πάντως από ό,τι κατάλαβα, το παιχνίδι δεν εξαφανίζεται από τα stores ανεπιστρεπτί. Από τη Remedy έχουν δηλώσει ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψει (λογικά θα αλλάξουν το music score ή θα ανανεώσουν τα licenses), απλά αυτό θα τους πάρει χρόνο, άγνωστο πόσο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οσους ξερω που αγορασαν το w3 ακομα και αυτοι που πηραν την collectors, οι μισοι το παρατησαν στο 20λεπτο και οι αλλοι μισοι στο δυωρο

Δηλαδη

απο οσους ξερεις(μεγαλο δειγμα αραγε?) ουτε 1 δεν τερματησε το εν λογω παιχνιδι,ποσο μαλλον αυτοι που αγορασαν collector που κοστιζε 150-200ευρω?

WTF?

Οσο για το Alan wake,κριμα που δεν το ονομαζαν Alone in the dark που του πηγαινε περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οσους ξερω που αγορασαν το w3 ακομα και αυτοι που πηραν την collectors, οι μισοι το παρατησαν στο 20λεπτο και οι αλλοι μισοι στο δυωρο. Εμφανισιακα φαινεται πανεμορφο αλλα γκεημπλεηακα φαινεται βαρετο μεχρι αηδιας. 

με 93/9.3 στο metacritic, overwhelmingly positive (97%) στο steam, και μεσο όρο βαθμολογιας πέντε αστέρια στο gog (το μέγιστο) οπου εκανε και τις περισσοτερες πωλησεις σιγουρα δεν ειναι βαρετο, ουτε απλώς εχει εξαίρετα γραφικά.

απλως δεν άρεσε σε κανεναν απο οσους ξερεις που είναι όμως ισχνή μειοψηφία.

• Like 1
Δημοσ.

Light?! To Dead Space (1) was scary af, ακόμα θυμάμαι μερικά finishers των εχθρών :fear: Το AW πιο πολύ spooky ήταν παρα scary, επίσης το Dead Space ήταν αρκετά αγχωτικό.

Το expansion είναι ok μέχρι ένα σημείο που ξεκινάει loop και κανεις συνεχεια το ίδιο και το μονο που αλλάζει είναι λίγα συγκεκριμένα πράγματα, imho δεν αξίζει, τώρα άμα το πάρεις bundle ίσως για ένα euro extra να λέει. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Light?! To Dead Space (1) was scary af, ακόμα θυμάμαι μερικά finishers των εχθρών :fear: Το AW πιο πολύ spooky ήταν παρα scary, επίσης το Dead Space ήταν αρκετά αγχωτικό.

You can fight. Και όποτε μπορείς να αντεπιτεθείς (και στα DS έχει και αρκετά ammo -παίζοντας normal- ), πέφτει αρκετά το αίσθημα του ότι ότι είσαι ευάλωτος. Ισχύει ότι το 1 ήταν το πιο ατμοσφαιρικό πάντως και στο 2

ήμουν αρκετά κυριλέ, μέχρι που ήρθε η στιγμή να ξαναμπώ στο Ishimura και ένιωθα "τώρα θα την -όχι την Nicole- γαμήσουμε... ". Speaking of which, τι βλακεία να έχει η Nicole "το βράδυ τα χρησιμοποιείτε για πορτατίφ;" / Lo Pan φώτα από μέσα της. :P

Σε παιχνίδια τρόμου που δεν μπορείς να αμυνθείς, los poulos. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...