Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτη ειναι που αξιζει περισσοτερο εαν δεν εχεις το american nightmare ειδικα! και εγω αυτη τσιμπησα :D

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω, οποιος το αγορασει στο Steam μενει εκει για παντα στην βιβλιοθηκη το παιχνιδι και το κατεβαζει οποτε θελει; η θα εξαφανιστει απο εκει απο αυριο; η θα το εχει αλλα δεν θα υπαρχει η αρχικη μουσικη;

μηπως να το κατεβασουμε και να κρατησουμ ενα backup? 

Δημοσ.

να ρωτησω, οποιος το αγορασει στο Steam μενει εκει για παντα στην βιβλιοθηκη το παιχνιδι και το κατεβαζει οποτε θελει; η θα εξαφανιστει απο εκει απο αυριο; η θα το εχει αλλα δεν θα υπαρχει η αρχικη μουσικη;

μηπως να το κατεβασουμε και να κρατησουμ ενα backup?

Μένει στην βιβλιοθήκη επ άπειρων και το κατεβάσεις όποτε θέλεις, απλά σταματάει η πώληση του παιχνιδιού

Δημοσ.

controller ή mouse-keyboard καλύτερα?

Aσυζητητί κιόλας?! :D m/k imo ;)  Σου την πέφτουν 360 και χρειάζεται αρκετα snappy aiming και καλο tracking για να πέσει το darkness shield, με gamepad & auto-aim ίσως να παλεύετε αλλα δεν ξέρω άμα έχει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν έχει auto-aim. Και να είχε όμως, παίζω πάντα με κλειστό auto-aim και το συγκεκριμένο game δεν είχα πρόβλημα να το τερματίσω στο hard και θα το ξαναδοκιμάσω στο Nightmare εν καιρώ.

Από εκεί και πέρα, γενικότερα τα 3rd-person μόνο με gamepad πλέον. Ούτως ή αλλώς για κονσόλες είναι σχεδιασμένα.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα αυτό το παιχνίδι για κάποιο λόγο δε με ενθουσίασε (ίσως ήμουν σε κακή φάση? )  

το τερμάτισα σαν αγγαρεία γιατί έλεγαν όλοι ότι είναι φοβερό, αλλά δε μου άρεσε 

Δημοσ.

Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους bud αλλα ήταν από τα τελευταία καλά games της Remedy, ίσως το τελευταίο ever.

Δεν θυμάμαι αν έχει auto-aim. Και να είχε όμως, παίζω πάντα με κλειστό auto-aim και το συγκεκριμένο game δεν είχα πρόβλημα να το τερματίσω στο hard και θα το ξαναδοκιμάσω στο Nightmare εν καιρώ.

Από εκεί και πέρα, γενικότερα τα 3rd-person μόνο με gamepad πλέον. Ούτως ή αλλώς για κονσόλες είναι σχεδιασμένα.

Και εγώ 3rdP πάντα με gamepad αλλα όχι shooters, το πρόβλημα είναι ότι στο συγκεκριμένο game οι enemies δεν είναι ποτε ακίνητοι και θέλουν συνεχεια tracking οποτε γίνετε πολύ πιο δύσκολο με το gamepad, but hey άμα προτιμάς έτσι who am i το tell you otherwise. ;) Όσο για το σχεδιασμό επάνω σε gamepad συμφωνώ αλλα το συγκεκριμένο δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από controls οποτε δεν παίζει ρολο.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ 3rdP πάντα με gamepad αλλα όχι shooters, το πρόβλημα είναι ότι στο συγκεκριμένο game οι enemies δεν είναι ποτε ακίνητοι και θέλουν συνεχεια tracking οποτε γίνετε πολύ πιο δύσκολο με το gamepad, but hey άμα προτιμάς έτσι who am i το tell you otherwise. ;)

Λες και διαβαζω ΕλληνοΑμερικανο φαση που τα μισα σχεδον ειναι στα αγγλικα :P

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρω dude...μπορεί να είναι ενοχλητικό για πολλούς αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι, επίσης δεν βοηθάει ότι οι περισσότεροι gaming οροι μεταφράζονται αστεία στα Ελληνικά και εννοείτε μια δεκαετία στην ξενιτιά δεν βοηθησε, εδώ ακόμα greeklish γράφω και τα περνάω από converter :D

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

εμένα αυτό το παιχνίδι για κάποιο λόγο δε με ενθουσίασε (ίσως ήμουν σε κακή φάση? )  

το τερμάτισα σαν αγγαρεία γιατί έλεγαν όλοι ότι είναι φοβερό, αλλά δε μου άρεσε 

Το Alan Wake είναι story-driven game. Εμένα μου άρεσε γιατί χωρίς να έχει εξαιρετική πλοκή, ξέφευγε από τα τετριμένα, όπου είτε πρέπει να σώσεις τον κόσμο, είτε να σφάξεις το mega boss, είτε να σώσεις το κορίτσι. Μου έβγαζε κάτι από silent hill, αλλά χωρίς την τη συνοδευτική γιαπωνεζίλα.

Αλλά περί ορέξεως...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...