Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεκίνησα πάλι?!? χαχα 

Πρώτη φορά το βάζω... :lol:  :lol:

Με είχε ''ζαλίσει'' φίλος μου (που το είχε τερματίσει στο xbox 360 τότε) και μου έλεγε... παιχνιδάρα, παίξε το τώρα που βγήκε σε pc κλπ.

• Like 1
  • Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ποιο θεωρειτε καλυτερο, αυτο ή το Fahrenheit ?

Διαφορετικά παιχνίδια. Το ένα είναι περισσότερο interactive movie (από τους δημιουργούς των Heavy Rain και Beyond), ενώ το Alan Wake είναι survival horror με action στοιχεία. Και τα 2 πάντως είναι παιχνιδάρες αν και το Fahrenheit αρκετά παλιό.

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τι έγινε, έπεσε άκυρο για sequel;

Εδω και καιρο δεν υπαρχει κατι για sequel. Βγηκε το Quantum Break αντι για καποιο Sequel του Alan Wake, αν δε κανω λαθος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα δει ποτε κάτι σχετικό, η τελευταία ανακοίνωση της Remedy ήταν ότι δουλεύει σε δυο games και κανένα από αυτά δεν είναι Alan Wake...μάλλον επειδή πήγε πολύ καλά η νέα ip (QQ) τους...go figure. :confused:

Δημοσ.

Εδώ μέχρι και ο Lynch βγάζει νέα σαιζόν Twin Peaks :) ας πάρουν καμιά ιδέα και να στρώσουν τον κώλο τους να δώσουν ένα τέλος στο επικό Alan Wake και ας αφήσουν το νερόβραστο QB. Αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής έχω τόσο ψηλά σε εκτίμηση - θαυμασμό το AW και ιδιαίτερα το σενάριο του, που ίσως είναι καλύτερα να μείνει ως έχει, μυθικό.

• Like 2
Δημοσ.

Μεταξύ μας τώρα, πόσοι νομίζετε πιστεύουν ότι ακόμα και να έβγαινε sequel, θα ήταν αντάξιο των προσδοκιών που έχτισε το πρώτο, μετά από τόσα και τόσα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια;

Αφού τα περισσότερα είναι πάρε το ένα και βάρα το άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...