stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το ξεκίνησα πάλι?!? χαχα Πρώτη φορά το βάζω... Με είχε ''ζαλίσει'' φίλος μου (που το είχε τερματίσει στο xbox 360 τότε) και μου έλεγε... παιχνιδάρα, παίξε το τώρα που βγήκε σε pc κλπ. 1
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ελπίζω να με αφήσει η κάμερα να το παίξω και να το διαπιστώσω και εγώ αυτό..
firepc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ποιο θεωρειτε καλυτερο, αυτο ή το Fahrenheit ?
naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ποιο θεωρειτε καλυτερο, αυτο ή το Fahrenheit ? Διαφορετικά παιχνίδια. Το ένα είναι περισσότερο interactive movie (από τους δημιουργούς των Heavy Rain και Beyond), ενώ το Alan Wake είναι survival horror με action στοιχεία. Και τα 2 πάντως είναι παιχνιδάρες αν και το Fahrenheit αρκετά παλιό. 3
Drop_Dead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τι φάση; και γω προχθές ξεκινά το American nightmare ωραια κυλάει
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το έχω και αυτό. Η κάμερα του είναι διαφορετική?
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 αχ παιχνιδάρα!! ότι πρέπει για χειμώνα! τρομερή ατμόσφαιρα! το nightmare δε μου άρεσε και το βγαλα αμέσως. 1
phanispal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά τι έγινε, έπεσε άκυρο για sequel;
tommybertsen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά τι έγινε, έπεσε άκυρο για sequel; Εδω και καιρο δεν υπαρχει κατι για sequel. Βγηκε το Quantum Break αντι για καποιο Sequel του Alan Wake, αν δε κανω λαθος 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εσύ δεν κανεις λάθος η Remedy έκανε 4
liakinen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι gameplay videos που είχαν κυκλοφορήσει στο δίκτυο και έδειχναν λίγο από το υποτιθέμενο Alan Wake 2 ήταν legit;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είχα δει ποτε κάτι σχετικό, η τελευταία ανακοίνωση της Remedy ήταν ότι δουλεύει σε δυο games και κανένα από αυτά δεν είναι Alan Wake...μάλλον επειδή πήγε πολύ καλά η νέα ip (QQ) τους...go figure.
liakinen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ μέχρι και ο Lynch βγάζει νέα σαιζόν Twin Peaks ας πάρουν καμιά ιδέα και να στρώσουν τον κώλο τους να δώσουν ένα τέλος στο επικό Alan Wake και ας αφήσουν το νερόβραστο QB. Αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής έχω τόσο ψηλά σε εκτίμηση - θαυμασμό το AW και ιδιαίτερα το σενάριο του, που ίσως είναι καλύτερα να μείνει ως έχει, μυθικό. 2
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ μας τώρα, πόσοι νομίζετε πιστεύουν ότι ακόμα και να έβγαινε sequel, θα ήταν αντάξιο των προσδοκιών που έχτισε το πρώτο, μετά από τόσα και τόσα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια; Αφού τα περισσότερα είναι πάρε το ένα και βάρα το άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα