Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο τα highlights του παιχνιδιου για μενα το κομματι που ανεβαινει πανω στη ροκ σκηνη, αρχιζει να παιζει η μπαντα, και ερχονται οι ορδες των δαιμονων κατα πανω σου.

in game είναι απίστευτο το σημείο αυτό πορώνεσαι!!!

• Like 1
  • Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω ένα πρόβλημα από χτες..χρεισημοποιώ το logitech cordless rumblepad2 με το xbox360cemu

(http://rumblepad2.blogspot.gr/2012/02/alan-wake.html ), σε διάφορα παιχνίδια που δεν βλέπουν το χειριστήριο..Μέχρι και χτες λοιπόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι(steam game) δεν είχα θέμα,λειτουργούσε με τον emulator μια χαρά..Έκανα φορματ το pc για χψ λόγους,και έβαλα πάλι το παιχνίδι και τον emulator.Αλλά πλέον δεν το διαβάζει..Γιατί; (παρακαλώ μη μου προτίνεται χειριστήριο x360 ή άλλο)

Ήμουν και είμαι με WIN8 PRO 64bit..

Δημοσ.

Κι εγώ το έχω ξεκινήσει, το είχα πάρει σε προσφορά μαζί με το American Nightmare, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι βέβαια τρομακτικό μετά...

Πάντως για τρομακτικό όλοι λένε το Amnesia και θα προσθέσω Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth.

Δημοσ.
το είχα πάρει και εγώ από steam πριν καιρό και είπα να το αρχίσω.

αλλα έχω πρόβλημα...εξαφανίζονται τα δέντρα ,ο δρόμος κτλ κτλ.

έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο...

το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

Δημοσ.

έχω ένα πρόβλημα από χτες..χρεισημοποιώ το logitech cordless rumblepad2 με το xbox360cemu

(http://rumblepad2.blogspot.gr/2012/02/alan-wake.html ), σε διάφορα παιχνίδια που δεν βλέπουν το χειριστήριο..Μέχρι και χτες λοιπόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι(steam game) δεν είχα θέμα,λειτουργούσε με τον emulator μια χαρά..Έκανα φορματ το pc για χψ λόγους,και έβαλα πάλι το παιχνίδι και τον emulator.Αλλά πλέον δεν το διαβάζει..Γιατί; (παρακαλώ μη μου προτίνεται χειριστήριο x360 ή άλλο)

Ήμουν και είμαι με WIN8 PRO 64bit..

κάποιος καμία ιδέα;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Από τις ωραιότερες gaming εμπειρίες ever.Ατμόσφαιρα, σενάριο, gameplay και οπτικός τομέας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Λατρεύω και τον Θεό David Lynch, βγαίνει και το 2017 η συνέχεια του Twin Peaks τρελά γούστα λέμε υγεία να χουμε.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με το TAB τη γυρνάς απ' την άλλη αν θυμάμαι καλά.

Είναι κάπως περίεργη είναι η αλήθεια, αλλά συνηθίζεται σχετικά γρήγορα. Ακόμα πιο γρήγορα, αν δεν focusάρεις στον ίδιο το χαρακτήρα, αλλά στη δέσμη του φακού ας πούμε.

Το ξεκίνησες πάλι ε; Εγώ το τερμάτισα πριν λίγους μήνες, παιχνιδάρα απ' τις λίγες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...