GFrame Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Aπο τα highlights του παιχνιδιου για μενα το κομματι που ανεβαινει πανω στη ροκ σκηνη, αρχιζει να παιζει η μπαντα, και ερχονται οι ορδες των δαιμονων κατα πανω σου. in game είναι απίστευτο το σημείο αυτό πορώνεσαι!!! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 έχω ένα πρόβλημα από χτες..χρεισημοποιώ το logitech cordless rumblepad2 με το xbox360cemu (http://rumblepad2.blogspot.gr/2012/02/alan-wake.html ), σε διάφορα παιχνίδια που δεν βλέπουν το χειριστήριο..Μέχρι και χτες λοιπόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι(steam game) δεν είχα θέμα,λειτουργούσε με τον emulator μια χαρά..Έκανα φορματ το pc για χψ λόγους,και έβαλα πάλι το παιχνίδι και τον emulator.Αλλά πλέον δεν το διαβάζει..Γιατί; (παρακαλώ μη μου προτίνεται χειριστήριο x360 ή άλλο) Ήμουν και είμαι με WIN8 PRO 64bit..
DimAslan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ το έχω ξεκινήσει, το είχα πάρει σε προσφορά μαζί με το American Nightmare, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι βέβαια τρομακτικό μετά... Πάντως για τρομακτικό όλοι λένε το Amnesia και θα προσθέσω Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth.
shadowmann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 το είχα πάρει και εγώ από steam πριν καιρό και είπα να το αρχίσω. αλλα έχω πρόβλημα...εξαφανίζονται τα δέντρα ,ο δρόμος κτλ κτλ. έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο... το έχει αντιμετωπίσει κανείς?
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 έχω ένα πρόβλημα από χτες..χρεισημοποιώ το logitech cordless rumblepad2 με το xbox360cemu (http://rumblepad2.blogspot.gr/2012/02/alan-wake.html ), σε διάφορα παιχνίδια που δεν βλέπουν το χειριστήριο..Μέχρι και χτες λοιπόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι(steam game) δεν είχα θέμα,λειτουργούσε με τον emulator μια χαρά..Έκανα φορματ το pc για χψ λόγους,και έβαλα πάλι το παιχνίδι και τον emulator.Αλλά πλέον δεν το διαβάζει..Γιατί; (παρακαλώ μη μου προτίνεται χειριστήριο x360 ή άλλο) Ήμουν και είμαι με WIN8 PRO 64bit.. κάποιος καμία ιδέα;
firepc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Επιβεβαιώθηκε το Alan Wake 2 Ο Sam Lake με ένα απλό "ναι" επιβεβαίωσε την ύπαρξη του δεύτερου μέρους 1
Oroku Saki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλα δεν επιβαιωσε αν θα βγει ταυτοχρονα στο pc η μετα απο καιρο λογω microsoft!
liakinen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Από τις ωραιότερες gaming εμπειρίες ever.Ατμόσφαιρα, σενάριο, gameplay και οπτικός τομέας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Λατρεύω και τον Θεό David Lynch, βγαίνει και το 2017 η συνέχεια του Twin Peaks τρελά γούστα λέμε υγεία να χουμε. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Θα ήθελα κι εγώ ένα καλό sequel για το Alan Wake. 1
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πώς φτιάχνω την κάμερα γιατί δεν με βολεύει που είναι κάπως έτσι?
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Με το TAB τη γυρνάς απ' την άλλη αν θυμάμαι καλά. Είναι κάπως περίεργη είναι η αλήθεια, αλλά συνηθίζεται σχετικά γρήγορα. Ακόμα πιο γρήγορα, αν δεν focusάρεις στον ίδιο το χαρακτήρα, αλλά στη δέσμη του φακού ας πούμε. Το ξεκίνησες πάλι ε; Εγώ το τερμάτισα πριν λίγους μήνες, παιχνιδάρα απ' τις λίγες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα