Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε κι εγώ, πάντως σε σχέση με το Homecoming φένεται πολύ καλύτερο.

Και το τοπίο θυμίζει πραγματικά Alan Wake.

Δημοσ.

Το τελίωσα προσφατα και έχω να πω παιχνιδάρα με τρελά γραφικά όποις δεν το έχει ας κάνει έναν κόπο, τώρα κάποιος ανέφερε ότι φέρνει στο silent hill ... και θα συμφωνίσω κάπως μιας και ο χειρισμός παραπέμπη εκεί...αγνά χρόνια (silent ,resident κ.α.)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεδομένου ότι το Alan wake έχει ήδη υπότιτλους σε κάποιες γλώσσες, γνωρίζει κανείς τρόπο για να δημιουργηθεί αρχείο υποτίτλων και να γίνει import στο παιχνίδι? Έχω όλη τη διάθεση για πλήρη υποτιτιλισμό του παιχνιδιού στα ελληνικά αλλά όχι και τις απαραίτητες γνώσεις modding...

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Η Remedy δεν έχει (και δεν σκοπεύει να) δώσει modding tools για το παιχνίδι. Από όσο γνωρίζω υπάρχει πολύ μικρή κινητικότητα σε αυτό (στο modding όχι στις μεταφράσεις) από την ίδια την κοινότητα (και ενδεχομένως η Remedy να "κόβει" κάποιες τέτοιες προσπάθειες).

Πχ υπάρχει το AWTool που ίσως σου επιτρέπει να δεις subtitle files και font files.

Ωστόσο, από ό,τι καταλαβαίνω από σχετικά threads στο steam forums και στα επίσημα forums, για κάποιες μεταφράσεις μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με κάποιον από τη Remedy, και έπειτα (φαντάζομαι θα σου δώσουν κάποιες πληροφορίες/οδηγίες) να αναλάβεις τη μετάφραση (fan made), να τους τη στείλεις και θα την ενσωματώσουν (πιθανότατα) σε επόμενο patch. Δηλαδή αυτό κατάλαβα ότι ζήτησαν για την κινέζικη.

Υπάρχει και ένας έλληνας (TannosukeGR) στο Remedy Community Forum που μιλούσε για ελληνική μετάφραση και μάλλον έχει ήδη συνεννοηθεί με τον SamiV της Remede (samivRMD). Ίσως μπορείς να μιλήσεις με αυτόν για πιθανή συνεργασία, και για να μην κάνετε διπλή δουλειά αν έχει ξεκινήσει.

http://community.rem...read.php?t=8647

Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις με ομάδες που έχουν δώσει ανεπίσημες μεταφράσεις και να τους ρωτήσεις πώς το έκαναν. Συνήθως είναι αρκετά συνεργάσιμοι.

Πορτογαλλικά: http://forum.triboga...php?f=12&t=5594

Τούρκικα: http://www.oyuncevir...viri-com-Yapımı

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πραγματικά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε άτομα που σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει τον κώλο του και πώς θα κερδίσει και το παραμικρό, εξακολουθούν να πιστεύουν στην έννοια της ανιδιοτελούς προσφοράς.Δεν έχει σημασία αν είναι το τόσο σπουδαίο αυτό που θα κάνουν ή αν είναι το τόσο επιμελημένο.Σημασία έχει ότι μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία ή έστω ακόμα και στη σκέψη αυτής της διαδικασίας, ενώ οι άλλοι δεν...

Και πάλι μπράβο.

• Like 3
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ξαναζωντανεψει το τοπικ γιατι το παιχνιδι αξιζει 

Τι wtf τελος ειναι αυτο; Ο Sam lake μας την εκανε... Ο τεχνικος τομεας του παιχνιδιου ηταν καλος. Με ενοχλησε ομως η κινηση της καμερας οταν δεν ειχαμε τον φακο και το οτι ηταν ασυγχρονιστα τα λογια με τις κινησεις των χειλιων των χαρακτηρων. Με ενοχλησε αρκετα το γεγονος οτι δεν πηδαγαν ενα φταχτη ουτε 2 μετρα και επρεπε πχ να παει απο την ταρατσα γυρω γυρω και να πηδηξει κατω... Οπως και το οτι δεν κλωτσαγαν καμια πορτα για να ανοιξει ενω τους κυνηγουσαν. Επρεπε να την ανοιξουν με το κλειδι...  Το σεναριο ηταν πολυ ωραιο και το τελειωσε ετσι για να μιλαμε με τις ωρες για το τι πραγματικα εγινε 

Επεξ/σία από gavros10
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aπο τα highlights του παιχνιδιου για μενα το κομματι που ανεβαινει πανω στη ροκ σκηνη, αρχιζει να παιζει η μπαντα, και ερχονται οι ορδες των δαιμονων κατα πανω σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...