Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τυχερούλη λειτουργει η δόνηση. Καλά θα περάσεις ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ xaxa

Γ@μησετα man.....τι να πω.

Θα το τσεκάρω και σε κανένα άλλο game μήπως παίζει κανένα θέμα γιατί το είχα καιρό σε αχρηστία.

Δημοσ.

Πήγαινε πάρε ένα 360 controller for win και άσε τις παπαριές. Τόσα έσκασες για νέο pc, τσιγκουνιές σε ένα controller? ffs

Είναι θέμα τιμής αυτό το πράγμα με τα gamepads. Θα μπορούσα ίσως να πάρω έναν, αλλά τέτοιους εκβιασμούς δεν τους σηκώνω. Και απορώ πώς το επιτρέπουν κάτι τέτοιο εταιρίες όπως η Logitech, να απαξιώνονται έτσι τα προϊόντα τους!

Τέλος πάντων, για πρώτη φορά το δικό μου Saitek δεν μπόρεσα να το κάνω να παίξει με τα γνωστά αρχειάκια, μου κρασάρει στην εκκίνηση. Θα το ψάξω λίγο ακόμη, να δω τί παίζει.

Δημοσ.

Εν μέρει έχεις δίκιο σχετικά με τον "εκβιασμό" ωστόσο είμαι της άποψης ότι ο 360 controller είναι κορυφή. Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από gamepad....και ειλικρινά έχω πιάσει πολλά!

Δημοσ.

Για όσους έχουν πρόβλημα με την δόνηση του 360 controller for win

Hello All,

I just got the vibration work using some workaround.

Just use your mouse\keyboard to disable enable the vibration option. (If you are doing it using the pad it wont work)

Resume the game.

Done.

Have fun!

Αυτό το κάνετε κάθε φορά που ξεκινάτε το παιχνίδι.

Θα διορθωθεί με update, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Δημοσ.

Για όσους έχουν πρόβλημα με την δόνηση του 360 controller for win

Αυτό το κάνετε κάθε φορά που ξεκινάτε το παιχνίδι.

Θα διορθωθεί με update, κάποια στιγμή στο μέλλον.

όποιος έχει χάλια gamepad..αυτά γίνονται ! :lol:

Δημοσ.

όποιος έχει χάλια gamepad..αυτά γίνονται ! :lol:

Τσου ρε!!!!

Απλά οι τύποι στην remedy προφανώς έκαναν προχειροδουλειά στo testing. Δεν γίνεται να υπάρχουν probs στο πρώτο και βασικότερο για τους παίχτες διαθέσιμο gamepad.

Ολοκλήρωσα και το 2 episode και έχω φάει σύμφωνα με το steam 4,7 ώρες. Δεδομένου του ότι υπάρχουν 6 episodes + τα 2 dlc η διάρκεια του φαντάζει άκρως ικανοποιητική.

Το παιχνίδι δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα scary, αν και έχει τις κορυφώσεις του.

Γενικά όσο το προχωράω τόσο μου αρέσει αν και το combat system εξακολουθεί να μην με γεμίζει.

Δημοσ.

Ε ναι αν το κάνανε σαν το Witcher δεν θα είχε νόημα...επιτέλους ένα ωραίο story σε παιχνίδι.

Μακάρι να βγάλουν και κανα adventure στυλ - βρες το τάδε αντικείμενο - κάνε αυτό κτλ.

Δημοσ.

Με χει συνεπάρει το μπουρδέλο......και αποκλειστικά το παίζω αργά το βράδυ καλή ώρα σαν και τώρα. Ένα episode για το main story έμεινε συν τα δυο dlc.

Κατά την γνώμη μου από το episode 4 και μετά το παιχνίδι απογειώνεται σε όλους τους τομείς....ακόμα και το combat system δεν κουράζει πια :P

Στην αρχή είπα "wtf mediocore, overhyped"

Μετά είπα "δεν είναι κακό τελικά"

Και τώρα λέω "more more more"

Δημοσ.

Ωρε σεις,στα fps το παιζεται εσεις??? Σημερα που το δοκιμασα,εχω 5870 12.1drivers-amd 955 3.9Ghz,με ολα φουλ ημουν στα 25 fps!!! Τα πηρα ασχημα...ΣΙΓΑ ρε,τυφλα να εχουν δλδ τα ΜΕΤΡΟ και WITCHER 2..... Kατεβασα shadows,AA, εβαλα αλλα σε medium και τωρα παιζω στα 35 -.- εχει κανεις αλλος θεμα με τα fps? Μηπως υπαρχει κανενα fix?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...