Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τον κολέκτορα, που είναι αρκετά καλός δεδομένης της τιμής του, παίζει να το δοκιμάσω λίγο το βραδάκι αν και δεν βλέπω να ασχολούμαι ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες μέχρι τουλάχιστον να τελειώσω το Uncharted 3 στο PS.......αν και είμαι στο mood για Alan Wake game........απλά δεν μπορώ να αφήνω μισοτελειωμένα games ffs :D

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εννοείται πως θέλει καταχώρηση στο steam

Μια photo της CE σε σχεδόν πλήρη ανάπτυξη (δεν φαίνεται το κουτί καλά, ένα επιπλέον dvd που έχει ενώ και η αφίσσα είναι διπλής όψης)

DSC00638.jpg

Δημοσ.

Μια αρχαία cybershot του 2009 έχω αλλά ok την κάνει την δουλειά της.

On the run..........λόγω MSc κυρίως και διαφόρων άλλων πιο....πικάντικών πραγμάτων.

Εδώ γράφω ότι τώρα παίζω το Uncharted3 που έχω πάρει από την day1 (αρχές Νοέμβρη) οπότε καταλαβαίνεις.....

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις καλή κάμερα chill, ωραία βγήκε. :P

(πού χάθηκες πάλι τόσο καιρό; )

τον είχα και πίναμε μπύρες !!Τον άφησα ελεύθερο μόνο και μόνο για να παίξει το παιχνίδι:devil:

Δημοσ.

τον είχα και πίναμε μπύρες !!Τον άφησα ελεύθερο μόνο και μόνο για να παίξει το παιχνίδι:devil:

Θέλω να παίξω το παιχνίδι με μια φίλη σου.....ξέρεις σε περίπτωση που φοβηθώ να έχω μια αγκαλιά να πέσω μέσα :-D

• Moderators
Δημοσ.

Όμορφη δείχνει η CE. Αν υπάρχουν copies ακόμα, κατά το φθινόπωρο, πιθανότατα θα την τιμήσω. Για νωρίτερα, ούτε λόγος. Πολύ βεβαρυμένο το πρόγραμμα με δουλειά και side-projects.

Δημοσ.

Μια αρχαία cybershot του 2009 έχω αλλά ok την κάνει την δουλειά της.

On the run..........λόγω MSc κυρίως και διαφόρων άλλων πιο....πικάντικών πραγμάτων.

Εδώ γράφω ότι τώρα παίζω το Uncharted3 που έχω πάρει από την day1 (αρχές Νοέμβρη) οπότε καταλαβαίνεις.....

για αυτό εξαφανίστηκες πουλάκι μου... :P

I am really proud of you χαχα ;)

τον κολλέκτορα από που τον τσίμπησες και πόσο?

Δημοσ.

για αυτό εξαφανίστηκες πουλάκι μου... :P

I am really proud of you χαχα ;)

τον κολλέκτορα από που τον τσίμπησες και πόσο?

Εν μέρει....μη μας περάσουνε και για μπίχτες και καταστρέψουμε και το geeky image που χουμε χτίσει τόσα χρόνια xaxa

£27,65 από amazon

Βασικά λιγότερο τώρα που τσέκαρα το ebanking μου.....32 ευρώ με χρέωσαν περίπου

Δημοσ.

Θέλω να παίξω το παιχνίδι με μια φίλη σου.....ξέρεις σε περίπτωση που φοβηθώ να έχω μια αγκαλιά να πέσω μέσα :-D

say again dizz wordz..και θα έχεις μια τρύπα στο κεφάλι σου με το μπουκάλι που πήρα από την μπυραρία!!Ξεκινάω πάλυ live streaming το παιχνίδι για όποιον θέλει.

Έχω ένα πρόβλημα..Θέλω να παίξω με το logitech rumblepad2..αλλά δεν κουνιέται μέσα στο παιχνίδι καθόλου..Έχει κάποια ρύθμιση;

http://rumblepad2.blogspot.com/2012/02/alan-wake.html

βρήκα αυτό εδώ..να το κάνω;;

Δημοσ.

Ώχουυυυυυ δεν εννοώ το μπεμπάκι obviously......εκτός και αν έχεις κάνει κατάληψη σε όλες της γυναίκες της χώρας :P

Πήγαινε πάρε ένα 360 controller for win και άσε τις παπαριές. Τόσα έσκασες για νέο pc, τσιγκουνιές σε ένα controller? ffs

Δημοσ.

Ώχουυυυυυ δεν εννοώ το μπεμπάκι obviously......εκτός και αν έχεις κάνει κατάληψη σε όλες της γυναίκες της χώρας :P

Πήγαινε πάρε ένα 360 controller for win και άσε τις παπαριές. Τόσα έσκασες για νέο pc, τσιγκουνιές σε ένα controller? ffs

όχι όχι^_^

50€ gamepad,συν ότι του xbox το gamepad είναι fail(χο χο χο).καλά από αγγλία στα 30€ και στα 20 τα πήρα..Τέσπα..Πέρασα τα αρχεία και λειτουργεί ρολόι το gamepad μου:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...