Voodooman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Για αυτό έβαλα αυτά τα δύο παραδείγματα, για να δείξω τί με τρομάζει. Πάντως αν συνεχίσουν να με κυνηγάνε περίεργοι τύποι, να ανατινάζονται γέφυρες στο πέρασμά τους και οι σκηνές να αλλάζουν απότομα, θα το παίξω ευχάριστα, αλλά δεν θα πάθω και συγκοπή. Για να ξέρω τί να περιμένω δηλαδή.
e-tic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Θα στρώσει αρκετά αλλά σε κάθε περίπτωση, το αίσθημα του φόβου είναι κάτι υποκειμενικό. +1 Εμένα μου άρεσε η ατμόσφαιρα και τα γραφικά αλλά αυτό το american horror πράγμα με ξενέρωσε. Το παράτησα πολύ γρήγορα.
Inler Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Επειδη εχασα τα save αν μπορει καποιος ας ανεβασει...Ημουν Episode 3 στο ορυχειο(μην το αρχιζω παλι απο την αρχη)...
nemesiskp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Που βρισκονται τα save;Ειμαι στο ιδιο episode και νομιζω λιγο πριν το ορυχειο,οποτε μπορω να σε βοηθησω.
Inler Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Στα documents υπαρχει φακελος Remedy αλλα εχει μονο ενα αρχειο resolution(εκει εκανα το λαθος μετα το format)...Για κοιτα στα Users/Appdata/Skindrow....Ας βοηθησει και καποιος αλλος αν ξερει..
nemesiskp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Απο οτι εψαξα το αρχειο βρισκεται στο C:\Users\<username>\AppData\Local\SKIDRO… numbers>\Storage\savegame.aws,αλλα μετα το username δεν ειπαρχει ο φακελος appdata.
Inler Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ωραια δοκιμασε να πας control panel/folder options/view/απο το dont show hidden τικαρε το show και θα στα δειξει...και μετα το επαναφερεις παλι...
nemesiskp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Edit:δεν με αφηνει να ανεβασω πεταει Error You aren't permitted to upload this kind of file.Και σε .rar δοκιμασα αλλα δεν......
nemesiskp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αμα θες δωσε ενα email σε πμ και στα στελνω απο εκει,κριμα να το ξαναξεκινησεις απο την αρχη.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Στο normal πάνω-κάτω 8 ώρες μου είχε πάρει (χωρίς τα DLC).
knox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Έχω ένα προβληματάκι. Δε μπορώ με τίποτα να διαλέξω τις flashbangs. Το keybinding είναι στο 5 αλλά το πατάω και δε γίνεται τίποτα. Έχει μόνιμα επιλεγμένα τα flares. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
SlackulatoR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε να αλλάξεις το key binding από τα options. Εγώ δεν θυμάμαι να το έφτιαξα απλά πατούσα το κουμπί του scroll και πετούσα ένα από τα δύο κάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα