Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό έβαλα αυτά τα δύο παραδείγματα, για να δείξω τί με τρομάζει. Πάντως αν συνεχίσουν να με κυνηγάνε περίεργοι τύποι, να ανατινάζονται γέφυρες στο πέρασμά τους και οι σκηνές να αλλάζουν απότομα, θα το παίξω ευχάριστα, αλλά δεν θα πάθω και συγκοπή. Για να ξέρω τί να περιμένω δηλαδή.

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα στρώσει αρκετά αλλά σε κάθε περίπτωση, το αίσθημα του φόβου είναι κάτι υποκειμενικό.

+1

Εμένα μου άρεσε η ατμόσφαιρα και τα γραφικά αλλά αυτό το american horror πράγμα με ξενέρωσε. Το παράτησα πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Επειδη εχασα τα save αν μπορει καποιος ας ανεβασει...Ημουν Episode 3 στο ορυχειο(μην το αρχιζω παλι απο την αρχη)...

Δημοσ.

Στα documents υπαρχει φακελος Remedy αλλα εχει μονο ενα αρχειο resolution(εκει εκανα το λαθος μετα το format)...Για κοιτα στα Users/Appdata/Skindrow....Ας βοηθησει και καποιος αλλος αν ξερει..

Δημοσ.

Απο οτι εψαξα το αρχειο βρισκεται στο C:\Users\<username>\AppData\Local\SKIDRO… numbers>\Storage\savegame.aws,αλλα μετα το username δεν ειπαρχει ο φακελος appdata. :whistle:

Δημοσ.

Ωραια δοκιμασε να πας control panel/folder options/view/απο το dont show hidden τικαρε το show και θα στα δειξει...και μετα το επαναφερεις παλι...

Δημοσ.

Έχω ένα προβληματάκι. Δε μπορώ με τίποτα να διαλέξω τις flashbangs. Το keybinding είναι στο 5 αλλά το πατάω και δε γίνεται τίποτα. Έχει μόνιμα επιλεγμένα τα flares. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε να αλλάξεις το key binding από τα options. Εγώ δεν θυμάμαι να το έφτιαξα απλά πατούσα το κουμπί του scroll και πετούσα ένα από τα δύο κάτω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...