Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω παντως παιδια οταν το ειχα αγορασει στο xbox μετα απο καποιο καιρο που ειχε βγει οχι αμεσως,εδινε μεσα και δωρο το 1ο dlc .Θυμαμαι τοτε που το ειχα τερματισει μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις μου θυμησε λιγο condemned το οποιο ομως ειχε σαφως πολυ πιο τρομακτικη ατμοσφαιρα .

Δημοσ.

Παιδια, ειναι το πιο ατμοσφαιρικο και ισως ενα απο τα παιχνιδια με το καλυτερο σεναριο στην ιστορια του gaming. Το ποσες εξηγησεις σε αφηνει να δωσεις η ιδια η Remedy για το τι γινεται, να το τελειωσεις την πρωτη φορα και να μεινεις μακακας (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ 2ο playthrough), κι οταν αρχισεις να ξεμπλεκεις το κουβαρι μαγευεσαι...

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα κ εγώ.. κ η ιστορία με μάγεψε! Τα dlcs αξίζουν? ή θα είναι απλά για να ξεπαστρέψω καμια ντουζίνα takens ακόμα?

ναι αξιζουν.Ουσιαστικα το story ολοκληρωνεται με αυτα τα 2 dlcs.

Δημοσ.

Το τελείωσα σήμερα μαζί με τα DLC. Εντάξει τέτοια παιχνίδια δεν βγαίνουν κάθε μέρα αλλά όταν βγαίνουν μπαίνουν στο top 5 της χρονιάς.

Δημοσ.

κ πανω που το τελειωσα και το εκανα απεγκατασταση,διαβαζω για τα dlc's και ερχεται το πρωτο facepalm χαχαχαχα

δεν πειραζει.

Ωραιο παιχνιδι,απο ενα σημειο και μετα καταλαβαινεις ποτε θα σου πεταχτουν οι taken!

Δημοσ.

SPOILER

SPOILER

SPOILER

Παιδια,στο σημειο του 2ου επεισοδιου που συναντας ενα γιατρο και τον βαρας μπουνια,τι παιζει?δενεχω καταλαβει ακριβως γιατι τον βαραω και γιατι μετα αυτος ειναι ηρεμος :-/

Δημοσ.

SPOILER

SPOILER

SPOILER

Παιδια,στο σημειο του 2ου επεισοδιου που συναντας ενα γιατρο και τον βαρας μπουνια,τι παιζει?δενεχω καταλαβει ακριβως γιατι τον βαραω και γιατι μετα αυτος ειναι ηρεμος :-/

Υποτίθεται ότι προσπαθεί να κάνει θεραπεία στον alan αφού πρώτα έχει συνεννοηθεί με την γυναίκα του. Η ηρεμία του έχει να κάνει με την ιδιότητα του.

• Moderators
Δημοσ.

Υποτίθεται ότι προσπαθεί να κάνει θεραπεία στον alan αφού πρώτα έχει συνεννοηθεί με την γυναίκα του. Η ηρεμία του έχει να κάνει με την ιδιότητα του.

Εγώ ήθελα να τον ξαναχτυπήσω πάντως. :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είναι πράγματι τρομακτικό το παιχνίδι; Έπαιξα τον πρόλογο και αν συνεχίσει έτσι, δεν το βλέπω να με τρομάζει πραγματικά, αυτό το αμερικάνικο είδος τρόμου δεν με πολυαγγίζει.

Για την ώρα ούτε καν πλησιάζει το Silent Hill 2 ή το Amnesia από θέμα τρόμου, για εμένα τουλάχιστον. Σαν παιχνίδι βέβαια είναι πολύ καλό, αλλά δεν με πολυτερομάζει. Θα στρώσει παρακάτω;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είναι πράγματι τρομακτικό το παιχνίδι; Έπαιξα τον πρόλογο και αν συνεχίσει έτσι, δεν το βλέπω να με τρομάζει πραγματικά, αυτό το αμερικάνικο είδος τρόμου δεν με πολυαγγίζει.

Για την ώρα ούτε καν πλησιάζει το Silent Hill 2 ή το Amnesia από θέμα τρόμου, για εμένα τουλάχιστον. Σαν παιχνίδι βέβαια είναι πολύ καλό, αλλά δεν με πολυτερομάζει. Θα στρώσει παρακάτω;

Οχι.Ετσι ειναι και στη συνεχεια εκτος απο 2 - 3 σημεια .

Εξαλλου δεν ειναι παιχνιδι τρομου , αλλα thriller !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...