Προς το περιεχόμενο

Alan Wake [PC]

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν έχει δυσκολέψει σχεδόν καθόλου το παιχνίδι; ΟΚ έχω χάσει αρκετές φορές ειδικά στα πρώτα επίπεδα αλλά μετά έμαθα να κάνω οικονομία στις σφαίρες και να μην το παίζω ... Rambo :mrgreen:.

Και η ιστορία πάρα πολύ καλή (μέχρι τώρα τουλάχιστον, αρχές 5ου επεισοδίου). Γιατί δεν το κάνουν ταινία ;

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κ εγω στην αρχη που δεν ηξερα το πως πρεπει να φας τους taken εχανα για πλακα!

@kanesaxo

στην περιοχη εκει υπαρχουν αλλα 2 κουτια με προμηθειες οποτε και να αδειασεις απο φωτοβολιδες στην περιοχη της μπουλτοζας υπαρχουν συνολικα 9 κομματια

Δημοσ.

κ εγω στην αρχη που δεν ηξερα το πως πρεπει να φας τους taken εχανα για πλακα!

@kanesaxo

στην περιοχη εκει υπαρχουν αλλα 2 κουτια με προμηθειες οποτε και να αδειασεις απο φωτοβολιδες στην περιοχη της μπουλτοζας υπαρχουν συνολικα 9 κομματια

Αδειασα πάνω τις 18 σφαίρες που είχα απο τη καραμπίνα και όλα καλά.Απλά ήθελα να κάνω οικονομία, γι'αυτό κι άργησα να το βγάλω. Αυτό το παιχνίδι με έχει φοβίσει και προσπαθώ να έχω καβάτζα μπαταρίες και σφαίρες!

Τώρα εχω χαθεί σε κατι τρένα,αλλά το βαρέθηκα χτες βράδυ...

Δημοσ.

Που να σε δυσκόλευε δλδ τι θα γίνότανε :mrgreen:

Κι όμως. Στην αρχή (1ο επεισόδιο) με δυσκόλεψε γιατί δεν ήξερα να παίζω. Αργότερα δεν έχανα γιατί ήταν δύσκολο αλλά γιατί έκανα τρελή οικονομία σε προμήθειες ;) . Το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να παίζεις με συγκεκριμένο τρόπο. Αν δηλαδή το ξεκινήσω ξανά από την αρχή θα μου φανεί πολύ πιο εύκολο από την πρώτη φορά.

Δημοσ.

Αν δηλαδή το ξεκινήσω ξανά από την αρχή θα μου φανεί πολύ πιο εύκολο από την πρώτη φορά.

Ε ναι ρε συ, αυτό συμβαίνει όμως με όλα τα παιχνίδια. Κατά τα άλλα δεν ήθελα να σου την πω, πλάκα έκανα. :mrgreen:

Εμένα στην αρχή με δυσκόλευε πολύ η κάμερα που δεν ήταν ακριβώς πίσω από τον χαρακτήρα αλλά έκανε μια γωνιά. Μετά τη συνήθισα και μάλλον είναι και καλύτερη (για να βλέπεις αυτούς που έρχονται από πίσω ίσως)

Επιεικώς απαράδεκτη η φάση στην πίστα της συναυλίας. Τρελή αμερικανιά που αλλοίωνε και το κλίμα του παιχνιδιού

Δημοσ.

Ε ναι ρε συ, αυτό συμβαίνει όμως με όλα τα παιχνίδια. Κατά τα άλλα δεν ήθελα να σου την πω, πλάκα έκανα. :mrgreen:

Εμένα στην αρχή με δυσκόλευε πολύ η κάμερα που δεν ήταν ακριβώς πίσω από τον χαρακτήρα αλλά έκανε μια γωνιά. Μετά τη συνήθισα και μάλλον είναι και καλύτερη (για να βλέπεις αυτούς που έρχονται από πίσω ίσως)

Επιεικώς απαράδεκτη η φάση στην πίστα της συναυλίας. Τρελή αμερικανιά που αλλοίωνε και το κλίμα του παιχνιδιού

Δεν παρεξηγήθηκα μην ανησυχείς :).

Και εγώ είχα πρόβλημα με την κάμερα αλλά τη συνήθισα τελικά.

Στο spoiler αναφέρεις μια από τις πιο κάφρικες και γαμάτες gaming στιγμές που μπορεί να βιώσει ανθρώπινο ον :P. Για να αλλάξει λίγο το κλίμα ήταν ότι πρέπει.

Δημοσ.

εγω παντως την γουσταρα αρκετα,χαμος και πολλα αποθεματα.:-D

μια ερωτηση σε οσους το εχουν τερματισει!!!!

εχω φτασει τον σταθμο ρευματος με τη zane; νομιζω τι λενε τεσπα

επεσε το ελικοπτερο του barry και ο alan βγαινει εξω.Εχω πολυ ακομα μεχρι το τελος;

• Moderators
Δημοσ.

Ένα episode ακόμα. Zane λέγεται ο βατραχάνθρωπος που βλέπεις, ο οποίος ήταν ο παλιός συγγραφέας που είχε προσπαθήσει η dark presence να πείσει να γράψει την ιστορία για να ξεφύγει. Τα εξηγεί με τα cutscenes/manuscripts.

Δημοσ.

Ένα episode ακόμα. Zane λέγεται ο βατραχάνθρωπος που βλέπεις, ο οποίος ήταν ο παλιός συγγραφέας που είχε προσπαθήσει η dark presence να πείσει να γράψει την ιστορία για να ξεφύγει. Τα εξηγεί με τα cutscenes/manuscripts.

zane δεν ειναι η γιαγια μεσα στον σταθμο που γ αυτην ειχε γραφτει το κομματι που επαιζε στο σπιτι των anderson;;τοτε που βαζει το τραγουδι ο αλαν και οι τυπαδες γινονται λιωμα κ αρχιζει ο αλαν να θυμαται.

ΟΠΑ εκτος κ αν λες

εκτος κ αν λες τοτε που τον εβαλε η γρια με τα μαυρα να γραφει ο τυπος που ηρθε με τη στολη καταδυσεων στο κεφαλι και τον εσωσε

• Moderators
Δημοσ.

Η Lady of the Light είναι η Cynthia Weaver. Ο Zane ήταν ο προηγούμενος συγγραφέας που έκανε καταδύσεις συνέχεια και από αυτόν πήρε το όνομα "Diver's Isle" το μέρος στην λίμνη που ήταν η παράγκα.

Επειδή η λίμνη έχει "ιδιαίτερες" ικανότητες να κάνει πραγματικά τα έργα των καλλιτεχνών, όταν πνίγηκε (ή κάτι τέτοιο) η κοπέλα του Zane, δηλαδή η Barbara Jagger, τότε αυτός αποφάσισε να την αναστήσει γράφοντας την ότι επέζησε ή κάτι τέτοιο αλλά αντί να αναστηθεί, βγήκε η dark presence σαν αυτή. Εκείνος άργησε να το πάρει χαμπάρι και στο τέλος της έβγαλε την καρδιά και πήδηξε μαζί της στην λίμνη, γράφοντας και τους 2 έξω από την ιστορία, αλλά αφήνοντας ένα κομμάτι του έξω (ένα κουτί με πράγματα).

Η dark presence βγήκε όταν πήρε χαμπάρι τον Wake και σαν γερασμένη Barbara (η γριά με τα μαύρα) κάνει όλα αυτά που βλέπεις.

Η Cynthia Weaver (lady of the light) που είχε ερωτευτεί τον Zane, ήξερε τι έπαιζε και γι'αυτό λέει συνέχεια για τα φώτα κλπ.

Καλά, όταν μιλάνε όλοι και ο Wake καταλαβαίνει τι γίνεται, εσύ κάνεις skip; :P

ΥΓ. Παίζει να έχω κάνει λάθη, αλλά η περίληψη κάπως έτσι πάει. Για πιο πολλά details, Alan Wake Wiki. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...