JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Στο 360 δεν είχε easy, normal και nightmare είχε μόνο. Στο PC προβλέπω να το δοκιμάσω nightmare να γουστάρω λίγο.
Iridium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ και δύο χρόνια διάβαζα παντού για το πόσο γαμάτο soundtrack έχει το AW αλλά έλεγαν να μην το ακούσω γιατί περιέχει (νομίζω) spoilers για την ιστορία. Επιτέλους κυκλοφόρησε για τα pcιά μας και μπορώ να το απολαύσω και μόλις το τερματίσω να ακούσω το περίφημο soundtrack. Εχθές που το άρχισα το απόλαυσα πραγματικά. Ήταν λες και διάβαζα βιβλίο του Stephen King (για τον οποίο έγιναν μερικές αναφορές). Φοβερή ατμόσφαιρα που πραγματικά σε εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα σε τρομάζει με τη βοήθεια του ήχου. Η κάμερα λίγο άβολη αλλά συνηθίζεται.
xlapacas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αν κάνεις boost αδειάζει. Και μερικές φορές θα χρειαστεί. Επίσης, διαφήμιση της Energizer. (αν και τόσο γρήγορα που καίγονται με το boost...) καλα μη το γελας σε πολλα παιχνιδια ειχα προβλημα εκτoς απ τις σφαιρες και με τον φακο!που σε ρε alone in the dark 4!!!! ευχαριστω για τις απαντησεις!
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Κ ελεγα να το ξεκινησω στο easy αλλα φοβομουν μηπως το βρω πολυ ευκολο,τωρα στο Normal με ζοριζει σε αρκετα σημεια και μενω απο σφαιρες :Ρ τα θελα και τα παθα :Ρ Πολύ δύσκολο να μείνεις από σφαίρες αλλά λογικά πρέπει να πέρασες χωρίς να δεις κάποιο stash, εκτος αν βάραγες συνέχεια Πάντως το χουν κάνει έτσι το game που σε αφήνει να περάσεις τους εχθρούς χωρίς σφαίρες.. απλά θέλει λίγο στρατηγική με τον φακό..καθώς άμα φτάσεις σε φως δεν σε ακολουθούν μετά. Btw το παιχνίδι επιβραβεύει πραγματικά αυτόν που θα εξερευνήσει με σφαίρες/όπλα ή τα αγαπημένα μ manuscripts!! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2012 από >-Nosakos<-
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Βάλτε κάνα spoiler ρε παιδιά. Κρίμα είναι όσοι δεν το έχουν παίξει..
Xristaras12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ δύσκολο να μείνεις από σφαίρες αλλά λογικά πρέπει να πέρασες χωρίς να δεις κάποιο stash, εκτος αν βάραγες συνέχεια Πάντως το χουν κάνει έτσι το game που σε αφήνει να περάσεις τους εχθρούς χωρίς σφαίρες.. απλά θέλει λίγο στρατηγική με τον φακό..καθώς άμα φτάσεις σε φως δεν σε ακολουθούν μετά. Btw το παιχνίδι επιβραβεύει πραγματικά αυτόν που θα εξερευνήσει με σφαίρες/όπλα ή τα αγαπημένα μ manuscripts!! δεν ηταν οτι βαραγα συνεχεια απλα δεν ηξερα οτι επρεπε να τους ριξεις με το φακο να φυγει το κακο απο πανω τους και μετα να τους σκοτωσεις,ετσι εχανα πολυτιμες σφαιρες βεβαια υπαρχει ενα αλλο κολπο που βρηκα ειναι να τους "οδηγησω"μεσα στη λαμπα που σου δινει ζωη,θελει λιγη υπομονη αλλα αν σου ερθουν πολυ κοντα και κανουν το λαθος να σε χτυπησουν πολλες φορες μπαινουν μεσα στο φως και καιγονται πλεον και με 12 σφαιρες κουτσα στραβα μπορω να βγαλω ενα λεβελ!
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια τα φωτα σας. Γιατι οταν βαζω το Alan στο συστημα της υπογραφης παιζει τελεια ενω στα video εχει ακομα και pixels!!; Γενικα το κανει σε ολα τα παιχνιδια και δεν ξερω το λογο. Νομιζω πως καπως πρεπει να διορθωνεται αυτο. Να πω οτι εχω τους πιο προσφατους drivers.
Junior22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 παιδια,αν σημαδευεις τις σκιες με τον φακο χωρισ μπουστ πεθαινουν?αν σημαδευεις με μπουστ πεθαινουν?αν βγαλεις πυρσο πεθαινουν?η' τελικα μονο με σφαιρες πεθαινουν?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 παιδια,αν σημαδευεις τις σκιες με τον φακο χωρισ μπουστ πεθαινουν?αν σημαδευεις με μπουστ πεθαινουν?αν βγαλεις πυρσο πεθαινουν?η' τελικα μονο με σφαιρες πεθαινουν? Για normal δυσκολία Taken (αντίπαλοι άνθρωποι με σκιές): - Φεύγει η σκιά χωρίς boost, απλά αργά. - Με boost φεύγει γρηγορότερα. - Το boost τους τυφλώνει και τους σταματάει για λίγο, είτε έχουν την σκιά, είτε όχι. - Για να πεθάνουν, θέλουν σφαίρες ή flashbang (βόμβα κρότου-λάμψης) ή φωτοβολίδα από το πιστόλι. Poltergeists (άψυχα αντικείμενα που τα ελέγχει η dark presence): - Στα μικρά νομίζω φεύγει η σκιά χωρίς boost. Σε μεγάλα όχι. - Γενικά poltergeist bosses θέλουν boost και πολύ. - Αν φύγει η σκιά, τότε διαλύονται, δεν χρειάζονται σφαίρες, αλλά και πάλι flashbang ή φωτοβολίδα από το πιστόλι τα διαλύει αν δεν κάνω λάθος. Επίσης νομίζω ότι η απλή φωτοβολίδα δεν τα σκοτώνει.
kanesaxo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ουφ...έπαιζα στη σκηνή με τη μπουλντόζα 4 φορές και το παράτησα. Τι διάολο πρέπει να κάνω;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Kαταρχήν πηγαίνεις ευθεία και δεξιά. Θα δεις έναν κάδο. Στην μπουλντόζα ρίχνεις με boost τον φακό + ότι έχεις. Δούλεψε και το shift για να αποφεύγεις τα πολλαπλά χτυπήματα. Κατά τα άλλα η πόρτα μπορεί να ανοίξει πριν διαλύσεις την μπουλντόζα ή σκοτώσεις τους πάντες. Αν γίνει αυτό τρέχα να ξεφύγεις. Σε καταλαβαίνω. Στην 7η φορά το κατάφερα.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 @kanesaxo Αυτά που είπε ο Δεινόσαυρος, και κάτι ακόμα, υπομονή. υγ : που να δείς παρακάτω..
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 εκει δεν λετε που ερχεται απο αριστερα και σε κυνηγαει; σημερα το περασα με την δευτερη φορα ,ειναι αρκετα απλο απλα θελει πολλα μαζεμενα εχουμε και λεμε πριν σου βγει εχει δεξια ενα κουτι και μεσα εχει μπαταριες,σφαιρες και flares τα παιρνεις.Μολις σου βγει η μπουλτοζα την περιμενεις να ερθει σε καποια γωνια(εγω ημουν τερμα δεξια και τη στριμωξα) και ανοιξα και τις 3 φωτοβολιδες και τις πεταξα.Τις εριξα και 2-3 boost με τον φακο και εξαφανιστηκε In no time.
kanesaxo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλά εγώ είμαι "εβραίος" και δε θέλω να τα ξοδεύω... Θα το παλέψω σήμερα με όλα τα όπλα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μην ξεχνάτε ότι αφού είναι μπουλντόζα, δεν στρίβει και τόσο γρήγορα, οπότε κάντε dodge και ρίχτε boost. Βέβαια προσοχή στους taken τριγύρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα