Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Συνέχεια νομίζω, αλλά όπως είπαν και άλλοι, από το Trailer δεν φαίνεται να είναι κάτι το ιδιαίτερο..Και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα είναι όσο καλό είναι το Original. Θα δείξει όμως..
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 το ξεκινησα κ εγω το παιχνιδι σημερα στον σταθερο μου c2d E6600(stock) GTS250 1GB,οταν κατεβασα το volumetric στο Low ανεβηκαν παρα πολυ τα frames,με ολα στο τερμα πλην του ΑΑ(στο χ2) ειχα 25-27.πλεον ειμαι πανω απο 35(1280Χ1024) πολυ καλο το παιχνιδι εχω να πω,μεχρι στιγμης το εχω ευχαριστηθει(αν μπορουσα κιολας να μην χαλαω τοσες πολλες σφαιρες θα ηταν καλυτερα-εχω βρει κολπακια ομως)
aekoupoli Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ιστορια που εψαξα λιγο λεει αυτο Alan Wake seems to be stuck in Arizona. Even worse, he seems to be inside one of his Night Springs episodes he wrote earlier in life when writing for the show. While he uncovers a mystery of his own, he is caught between a battle of light and dark, causing him to question the borderline of reality and fiction.Alan is also caught up in the hunt for Mr. Scratch, his Dark doppelganger who appeared in the first game. το ign του εβαλε 8 παντως,ενα review που ειδα φαινοταν καλο,αλλα ειδα κ κατι αλλα βιντεο που ερχοντουσαν κατι αραχνες κτλ κ ξενερωσα λιγο
Millennium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μη το ψαχνεις.Το American Nightmare ειναι ψιλοαρπαχτη.
LRoi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Από προχθες που τέλειωσα το δεύτερο επεισόδιο με έχει στοιχειώσει στην κυριολεξία το συγκεκριμένο κομμάτι: http://www.youtube.com/watch?v=IheUO_dIG-A Το ακούω 10 φορές την ημέρα... Πόσο παιχνιδάρα μπορεί να είναι και πόσο ανόητοι όσοι δεν το έβγαλαν στο PC νωρίτερα οεο?
privateer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μη το ψαχνεις.Το American Nightmare ειναι ψιλοαρπαχτη. να φανταστώ το επαιξες και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 το τερματισα κ εγω κ τα DLC,το ειχα τερματισει κ στο xbox αλλα πολυ καλυτερα γραφικα στο pc με ολα full, το american nightmares ειναι συνεχεια η καμμια ακυρη ιστορια? και εγω το τερματισα σημερα στο pc. τωρα θα πω στον θειο να μου φερει το american nightmare στο 360!
kanesaxo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ψιλοδυσκολάκι παιδιά το παιχνίδι. Εκτός φυσικά κι άν γέρασα γι'αυτά. Μπορώ να πώ,πως σε κάποια σημεία με ζόρισε αρκετά. Πάντως, η ατμόσφαιρα πολύ ωραία,τα γραφικά επίσης. Το έπαιξα και λίγο στη τιβί, όπου με λίγο δυνατό τον ήχο, ψιλοανατριχιάζεις! Με όλα φουλ σε στοκ 5870, το λιγότερο που είδα ειναι 38fps κι αυτό κάπου έτυχε. Γενικότερα είναι κοντά στα 50, πάνω ή κάτω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Άμα χρησιμοποιείς ό,τι βρίσκεις, φωτοβολίδες, Flashbangs κλπ κλπ είναι αρκετά εύκολο. Επίσης όταν κάνεις Reload και έρχεται ο εχθρός πάνω σου, του ρίχνεις το φακό στη μούρη και κάνει πίσω. Use what you've got !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ο φακος αδειαζει?με πορωσατε! Αν κάνεις boost αδειάζει. Και μερικές φορές θα χρειαστεί. Επίσης, διαφήμιση της Energizer. (αν και τόσο γρήγορα που καίγονται με το boost...)
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Χαχα, αδειάζει αλλά είναι τόσες πολλές οι μπαταρίες που βρίσκεις που δεν υπάρχει πρόβλημα..
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ψιλοδυσκολάκι παιδιά το παιχνίδι. Εκτός φυσικά κι άν γέρασα γι'αυτά. Μπορώ να πώ,πως σε κάποια σημεία με ζόρισε αρκετά. Στο normal είναι κάπως challenging, στο easy λίγο που έπαιξα είναι γελίο.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Στο normal είναι κάπως challenging, στο easy λίγο που έπαιξα είναι γελίο. Κ ελεγα να το ξεκινησω στο easy αλλα φοβομουν μηπως το βρω πολυ ευκολο,τωρα στο Normal με ζοριζει σε αρκετα σημεια και μενω απο σφαιρες :Ρ τα θελα και τα παθα :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα