Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρά αντιλαμβάνεσαι πτώσεις στα Frames, εδώ τις αντιλαμβάνομαι εγώ με 6970.. Εννοώ πτώση στα 30.. Προς το τέλος είναι πιο βαρύ από ότι στην αρχή.. Αλλά μην κράζετε, γι' αυτό είπα ότι και με λίγο κατώτερες κάρτες από τις 6970/570, δηλαδή 5870/6870 κλπ το παίζεις, αλλά με μεγαλύτερες πτώσεις.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρά αντιλαμβάνεσαι πτώσεις στα Frames, εδώ τις αντιλαμβάνομαι εγώ με 6970.. Εννοώ πτώση στα 30.. Προς το τέλος είναι πιο βαρύ από ότι στην αρχή.. Αλλά μην κράζετε, γι' αυτό είπα ότι και με λίγο κατώτερες κάρτες από τις 6970/570, δηλαδή 5870/6870 κλπ το παίζεις άνετα. Στο 4ο επεισόδιο είμαι και μέχρι τώρα πάει νερό. Πτώση δεν εννοώ να κοιτάς το fraps, εννοώ να παρατηρείς με το μάτι lag. Nα το αντιλαμβάνεσαι δλδ ως κάτι ενοχλητικό στο gameplay. Κατά τα αλλα κρατάω πισινή μιας και είμαι στην αρχή ακόμα. Δεν έκραξα ρε συ, την εμπειρία μου μετέφερα. Απλά έχω αποφασίσει να μην μετράω frames πια καθώς χάνω την ουσία του παιχνιδιού.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Lag δεν θα δεις πουθενά, το game παίζει Smooth. Απλά από εκεί που έχεις 50, μπορεί να πας στα 30 με καμιά φωτοβολίδα στη μάχη ξέρω 'γω.. Γενικά όμως δεν πέφτει ποτέ τόσο ώστε να πεις έγινε Unplayable. Καλά κάνεις και δεν βάζεις Fraps, το έχω κόψει και' γω.. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς Gaming, είναι σαν να τρέχεις Benchmark.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλά κάνεις και δεν βάζεις Fraps, το έχω κόψει και' γω.. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς Gaming, είναι σαν να τρέχεις Benchmark. Βάζω όμως msi afterburner osd για να βλέπω gpu temp, usage και fan γιατί ...καήκαμε!
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Lag δεν θα δεις πουθενά, το game παίζει Smooth. Απλά από εκεί που έχεις 50, μπορεί να πας στα 30 με καμιά φωτοβολίδα στη μάχη ξέρω 'γω.. Γενικά όμως δεν πέφτει ποτέ τόσο ώστε να πεις έγινε Unplayable. Καλά κάνεις και δεν βάζεις Fraps, το έχω κόψει και' γω.. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς Gaming, είναι σαν να τρέχεις Benchmark. και το dxtory κάνει την ίδια δουλειά με το fraps ..Τόσο πολύ να πέσει δεν το έχω δει.. Αλλά προς τι τόσος ντόρος με τα fps του πια;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Lag δεν θα δεις πουθενά, το game παίζει Smooth. Για να καταλάβεις τι εννοώ lag σκέψου το la noire χωρίς το patch. Αν και πάλι playable είναι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Βάζω όμως msi afterburner osd για να βλέπω gpu temp, usage και fan γιατί ...καήκαμε! Ούτε αυτά κοιτάω Για να καταλάβεις τι εννοώ lag σκέψου το la noire χωρίς το patch. Αν και πάλι playable είναι. Δεν το έχω παίξει, αλλά φαντάζομαι τι εννοείς Lag, lol. Κλασική Rockstar, μας έχει μαμήσει με τα Unoptimized τελευταία, ελπίζω το Max Payne 3 να μην έχει τέτοια θέματα.. και το dxtory κάνει την ίδια δουλειά με το fraps ..Τόσο πολύ να πέσει δεν το έχω δει.. Αλλά προς τι τόσος ντόρος με τα fps του πια; Καθόλου ντόρος, απλά έχει κάποιες πτώσεις, δεν είναι πάντα κολλημένο στα 60.
xlapacas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 με core 2 duo 2.26 ghz 4gb ram geforce 9600m gt θα μπορω να απολαυσω το διαμαντι η θα σερνεται?
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 με core 2 duo 2.26 ghz 4gb ram geforce 9600m gt θα μπορω να απολαυσω το διαμαντι η θα σερνεται? Θα το παίξεις αλλά με Low Settings.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει νόημα ειδικά αυτό το παιχνίδι με low settings. Όλη την ατμόσφαιρα τα γραφικά την κάνουν (+o ήχος βέβαια). Δεν είναι shoot em up. Για μένα φίλε χλαπάτσα μην το ξεκινάς γιατί θα το χαραμίσεις.
xlapacas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει νόημα ειδικά αυτό το παιχνίδι με low settings. Όλη την ατμόσφαιρα τα γραφικά την κάνουν (+o ήχος βέβαια). Δεν είναι shoot em up. Για μένα φίλε χλαπάτσα μην το ξεκινάς γιατί θα το χαραμίσεις. αυτο ακριβως
xlomo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 To παιχνίδι και σε low settings έχει καλά γραφικά.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 To παιχνίδι και σε low settings έχει καλά γραφικά. Όντως, εδώ σε 1280x1024 όλα low που το είδα, πλησίαζε τα γραφικά του Χ360.
aekoupoli Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 το τερματισα κ εγω κ τα DLC,το ειχα τερματισει κ στο xbox αλλα πολυ καλυτερα γραφικα στο pc με ολα full, το american nightmares ειναι συνεχεια η καμμια ακυρη ιστορια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα