Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών, τώρα είμαι με μια 5850 O.C. σε DELL U2311H (ανάλυση 1920Χ1080) και είμαι λίγο οριακά.

Είμαι μεταξύ τον παρακάτω:

MSI R6950 Twin Frozr III PE/OC

MSI GTX 560 TiTwin FrozR II

Sapphire 6970

Ερώτηση πρώτη, μήπως η 6970 είναι υπερβολική για την οθόνη μου?

και εάν αποκλείσουμε την 6970, την 6950 2GB ή την GTX 560 2GB.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κι εγω ακριβως τις ιδιες σκεφτομαι για ενα νεο συστημα που θελω...Η συγκεκριμενη εκδοση της 560ti προσφερει και παραπανω επιδοσεις εκτος απο το συστημα ψυξης και τα 2gb?

Εν τω μεταξυ πριν απο λιγες μερες η 560ti ηταν στα 279 ευρω στο πλαισιο...τωρα ανεβηκε 20 ευρω... :mad: :mad:

Δημοσ.

εγω θα σου λεγα να παιζεις χωρις ΑΑ για κανα μηνα και να παρεις καρτα μετα γιατι ειμαστε στο κατοφλι της επομενης σειρας γραφικων, και με τα ιδια λεφτα σε κανα μηνα θα παρεις κατι πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

Περιμένετε τις νέες AMD,

Αλλιώς πάρτε μια 6950. Η 560 2GB είναι καλή περίπτωση αλλά πολύ ακριβή. Έπρεπε να κάνει μέχρι 240 ευρώ....

Δημοσ.

Το προβλημα με το scope εννοεις που γονατιζουν τα fps?

Ναι.

Λιπών παρατήρησα τα εξής, όλη την ζημιά την κάνει το antialiasing deferred.

Δοκίμασα και έβαλα μια δεύτερη 5850 σε cf, τα FPS εκτοξεύτηκαν αλλά πάλη σε πολλά σημεια εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα ακόμα και με cf.

Κατέληξα στην μια 5850 (o.c.) με κλειστό το antialiasing deferred και παίζω με 40-60 FPS.

Τελικά 6950 2GB ή 6970? Ξέρω σας έχω πρήξει( :-D :-D ) αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση για να δω που πρέπει να κινηθώ σε περίπτωση που αλλάξω την κάρτα.

Δημοσ.

Γενικά το να ακολουθείς καθε γενιά καρτων δεν ειναι και πολυ αποδοτικό. Εγω θα πήγαινα σε 7950 ή αν πρόκειται για ενα μονο game θα έμενα με την ίδια καρτα και θα απενεργοποιούσα το ΑΑ

Δημοσ.

Ναι.

Λιπών παρατήρησα τα εξής, όλη την ζημιά την κάνει το antialiasing deferred.

Δοκίμασα και έβαλα μια δεύτερη 5850 σε cf, τα FPS εκτοξεύτηκαν αλλά πάλη σε πολλά σημεια εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα ακόμα και με cf.

Κατέληξα στην μια 5850 (o.c.) με κλειστό το antialiasing deferred και παίζω με 40-60 FPS.

Τελικά 6950 2GB ή 6970? Ξέρω σας έχω πρήξει( :-D :-D ) αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση για να δω που πρέπει να κινηθώ σε περίπτωση που αλλάξω την κάρτα.

Γιατι δεν θες να περιμενεις λιγο τις 7ΧΧΧ? Επισης και εγω για αλλαγη καρτας ειμαι αλλα περιμενω να δω τις καινουργιες .

Δημοσ.

Γιατι δεν θες να περιμενεις λιγο τις 7ΧΧΧ? Επισης και εγω για αλλαγη καρτας ειμαι αλλα περιμενω να δω τις καινουργιες .

Μάλλον έτσι θα πράξω και θα περιμένω τις 7ΧΧΧ, έτσι κι αλλιώς μια χαρά παίζει και τώρα, απλός επειδή είμαι λάτρης τον battlefields (μόνο Battlefield παίζω) θέλω να τα έχω όλα στο full για να το ευχαριστιέμαι.

Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι μήπως για την πτώση τον FPS σε ορισμένα σημεία φταίει το 1GB της κάρτας, ίσος με κάρτα 2GB να παίζει καλύτερα... :-( :-(

Δημοσ.

Περίμενε τις 7xxx

Κάνε κ ενα πείραμα που θα σου πω και κάνε ενα feedback αν δεν βαριέσαι.

Πήγαινε τα ρολόγια VGA/CPU που εχεις κάνει oc στις "μαμά" τιμές και γράψε τι αποτέλεσμα παίρνεις και ποια η διαφορά..

Δημοσ.

Περίμενε τις 7xxx

Κάνε κ ενα πείραμα που θα σου πω και κάνε ενα feedback αν δεν βαριέσαι.

Πήγαινε τα ρολόγια VGA/CPU που εχεις κάνει oc στις "μαμά" τιμές και γράψε τι αποτέλεσμα παίρνεις και ποια η διαφορά..

Τον επεξεργαστή δεν τον πείραξα, με την κάρτα σε μαμά ρολόγια και OC έχει μια διαφορά της τάξης το 5-10 FPS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...