Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ LouCi4er.

Κατάλαβα ότι το Afterburner δεν είναι μόνο για κλοκάρισμα. Απλά φοβάμαι να το πειράξω μήπως και μου δημιουργήσω προβλήματα στο hardware. Για να λειτουργεί το Afterburner πρέπει να το ανοίγω ή λειτουργεί ούτος ή άλλως από την κάρτα; Να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να κάνω over clock την κάρτα απλά λίγα frames παραπάνω στο flight simulator ψάχνω.

Ναι, πριν εγκαταστήσω τους καινούργιους οδηγούς απεγκατάστησα τους παλιούς. Είναι σωστό να παίρνει η κάρτα χαμηλότερη βαθμολογία από την αξιολόγηση των windows με τους νέους οδηγούς;

Η οθόνη μου φαίνεται μια χαρά. Είναι η LG Flatron W2252S και με την παλιά κάρτα που είχα όλα ήταν μια χαρά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι: η οθόνη έχει μόνο μια θέση για να την συνδέσω με το pc και είναι VGA(D-SUB) ενώ η κάρτα γραφικών βγάζει 2 βύσματα DVI(το ένα DVI-I και το άλλο DVI-D) εγώ το έχω συνδέσει στο DVI-I. Το καλώδιο είναι VGA σε VGA και στην μια πλευρά έχω προσθέσει ένα adaptor DVI. Υπάρχει περίπτωση την στοκ γραμμή να μου την βγάζει λόγω συνδεσμολογίας του καλωδίου; Η αλήθεια είναι ότι δεν μου την βγάζει συνέχεια αλλά μόνο όταν ανέβουν οι απαιτήσεις σε γραφικά.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια..

Δημοσ.

Το flight simulator προσωπικα δεν το εχω παιξει αλλα απο οτι εχω διαβασει ειναι ακρως απαιτητικο παιχνιδι και ειδικα σε επεξεργαστη (και σε καρτα γραφικων βεβαια αλλα πιο πολυ σε επεξεργαστη).Να ξερεις επισης οτι σε ιδιαιτερα απαιτητικα παιχνιδια το να κλοκαρεις την καρτα δεν βοηθαει αρκετα,θα παρεις 1-2 ισως 3 frames,δεν νομιζω οτι κανουν την διαφορα.Πιο πολυ ειναι για το σπορ παρα για την επιπλεον αποδοση.Παντως να παθει κατι η καρτα με το κλοκαρισμα δεν υπαρχει περιπτωση.Απο εκει και περα το afterburner καλο ειναι να το εγκαταστησεις κλοκαρεις δεν κλοκαρεις διοτι οι ATI ειναι λιγο περιεργα ρυθμισμενες οσο αναφορα τον fan.Μπορει δλδ να δεις την καρτα να χτυπαει 80αρια και τον ανεμιστηρα στο 37%.Το εχουν ετσι για να ειναι ησυχες αλλα δεν υπαρχει λογος να ζοριζεις την καρτα.Φτιαχνεις ενα καλο fan profile και δεν παιζει να δεις πανω απο 70 βαθμους.

Το afterburner το ρυθμιζεις να ξεκιναει μαζι με τα windows και δεν ξανα ασχολεισαι μαζι του.Αν θες,επειδη οπως σου ειπα κανει και αλλλα χρησιμα πραγματα,το βαζεις να σου δειχνει και τα frames και την θερμοκρασια της καρτας in game.Για την αξιολογηση των windows ουδεν σχολιο.Βαθμολογει οπως της κατεβει.Απο την αλλη ομως με αλλαγη drivers δεν σου λεει οτι εντοπιστηκε νεο υλικο.Μονος σου την ξαναετρεξες?Τεσπα,οπως και να εχει μην ασχολεισαι με την αξιολογηση.

Το πιο σημαντικο ομως ειναι να δεις τι παιζει με αυτη την γραμμη.Εγω λεω,αν ειναι δυνατον βεβαια,να δοκιμασεις σε μια αλλη οθονη (που δεν πιστευω να φταιει η οθονη αλλα ποτε δεν ξερεις) με αλλο καλωδιο (αν γινεται DVI) για να σιγουρευτεις οτι ειναι η καρτα.Δοκιμασε αν μπορεις στην δικια σου οθονη και καποιον αλλο ανταπτορα,μπορει να παιζει και με αυτον τπτ.Μετα και αφου διαπιστωσεις οτι ολα ειναι οκ με την οθονη,εφοσον λες οτι την καρτα την πηρες τωρα,καλο ειναι να την πας πισω να σου δωσουν μια αλλη.

Δημοσ.

LouCi4er και πάλι σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και το ενδιαφέρον σου. Όσον αφορά το Flight Simulator, άστα να πάνε. Μου έχει φάει τα λεφτά και την ψυχή!!! Το Afterburner το εγκατάστησα και από τώρα θα ανοίγει μαζί με τα win7.

Όταν άλλαξα οδηγούς τα windows μου ζήτησαν να ξανατρέξω την αξιολόγηση μια και κατάλαβαν την αλλαγή αλλά δυστυχώς βάλανε μικρότερο βαθμό.

Η ανάλυση που έχω αυτή την στιγμη στην οθόνη μου είναι 1680x1050. Όταν έβαλα ανάλυση 1280x1024 διαπίστωσα ότι δεν μου βγάζει πια την γραμμή που σου έλεγα αλλά με αυτή την ανάλυση δεν βλέπω σωστά τις φωτογραφίες γιατί υπάρχει διαμόρφωση της εικόνας στην οθόνη (είναι σαν ζουμπιγμένη).

Όπως σου έγραψα η οθόνη δεν έχει υποδοχή για DVI με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τέτοιο καλώδιο αλλά VGA με adaptor DVI.

Αυτά τα λίγα για την ώρα και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Τιποτα,να 'σαι καλα.Παντως μου φαινεται παραξενο με αλλαγη drivers να εντοπιζει νεο υλικο η αξιολογηση.Εμενα 2 χρονια ποτε δεν μου το εκανε αυτο.Το 6,6 παντως ειναι πολυ λιγο για την 6950,εμενα την 5850 να φανταστεις της δινει 7.8.Μπορει να μην εχει κατσει καλα ο driver.

Για το DVI εννοουσα να δοκιμασεις σε αλλη οθονη που να εχει υποδοχη DVI ή δοκιμασε αλλο ανταπτορα στην δικια σου,ποτε δεν ξερεις.Το να χαμηλωσεις την αναλυση δεν ειναι λυση.Ψαξτο λιγο και αν σιγουρευτεις οτι φταιει η καρτα RMA αμεσως.

Δημοσ.

Καλημέρα

Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο και μου είπαν να την πάω από εκει για check. Δυστυχώς μένω επαρχία και άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρω να κατέβω Αθήνα. Αν έχω κάτι νεότερο θα σε ενημερώσω ;)

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε, το πήρα απόφαση και με την ευκαιρία που θα κατέβω Αθήνα αποφάσισα να βγάλω την κάρτα και να την πάω στο Πλαίσιο. Μόλις την έβγαλα λέω: Δεν την δοκιμάζω και στην άλλη θέση της motherboard; Και να το θαύμα, η κάρτα δουλεύει μια χαρά. Η αλήθεια είναι πως ακόμη παίρνει χαμηλή βαθμολογία από την αξιολόγηση των windows αλλά δεν πειράζει, αρκεί που δεν μου βγάζει την γραμμή.

Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...