Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου άνετα την έχει την HD6850, 125W TDP είναι αυτή. Πιο καλά να πάρεις HD6850.+40€ για ~25% παραπάνω επιδόσεις.

Φιλε μου οπως βλέπω και εδω υπάρχει όντως μια διαφορα... και τα watt ανεβαίνουν ελάχιστα

http://www.hwcompare.com/5893/radeon-hd-6770-1gb-vs-radeon-hd-6850/

με έβαλες σε δίλημα τώρα σιγουρα τα 40 ευρω αξιζουν τη διαφορα στις επιδώσεις. Αν και τη παράγγειλα απο τα you (εχει και δώρο το DIRT 3 με την 6770) ισως αλλάξω την παραγγελεία που ...

Πάντως με έβαλες σε μεγάλο δίλημα....

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου άνετα την έχει την HD6850, 125W TDP είναι αυτή. Πιο καλά να πάρεις HD6850.+40€ για ~25% παραπάνω επιδόσεις.

λίγο λες είναι πάνω από 25% η διαφορά... φαντάσου 6770 = 4870 και η 6850 είναι λίγο κάτω από από την 5850 και 5850 = 4870 + 70%...

τώρα τα μπέρδεψα για τα καλά! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Φιλε μου οπως βλέπω και εδω υπάρχει όντως μια διαφορα... και τα watt ανεβαίνουν ελάχιστα

http://www.hwcompare.com/5893/radeon-hd-6770-1gb-vs-radeon-hd-6850/

με έβαλες σε δίλημα τώρα σιγουρα τα 40 ευρω αξιζουν τη διαφορα στις επιδώσεις. Αν και τη παράγγειλα απο τα you (εχει και δώρο το DIRT 3 με την 6770) ισως αλλάξω την παραγγελεία που ...

Πάντως με έβαλες σε μεγάλο δίλημα....

κ η 6850 που πηρα απο το vision ειχε δωρο το dirt

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι χθές παρέλαβα και εγκατέστησα την 6770

Με μια πρώτη ματιά έμεινα ευχαριστημένος χώρις ακόμα να δω τι ψαρια πιάνει παίζοντας ένα νέο ¨δυνατο¨ game όπως το battlefield 3 να δώ τι μπορεί να κάνει

Εκτός στην πράξη υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δοκιμάσω τις αντοχές τις??!!!

Ευχαριστώ για την σημαντική βοήθεια που μου δώσατε στην επιλογή της..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...